|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
módlcie sie, żeby mi dzieć w nocy chociaż troche ładnie pospał, bo mam oczy na zapałkach jak ona takie rzeczy wyprawia...
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
http://ubierajsie.pl/mobile/pl/p/Suk...-kokardka/1598
Tak sobie szukam,przeglądam-trzeba by powiększyć i wymienić swoją garderobe i znalazłam coś takiego. Jak wam się podoba?
#4413 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Hej zlociutkie
![]() cały dzień dzisiaj mnie nie było, trochę urzędów, potem z kolegą na piwku nad Wisłą ![]() ![]() ![]() Nie wiem co u Was, nie mam siły czytac, idę spać :p ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale ta którą Ty pokazujesz - b.ladna, podoba mi się ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dorka też. Witaj ![]() Cytat:
w czwartek na basenie byłam i celowo patrzyłam na mamy z maluchami - słowo honoru: ŻADNEJ idealnej nie było. Nawet była taka jedna kobieta, śliczna na buzi, figura też fajna, za to rozstępy wielkie. No i co? guzik ![]() Cytat:
chybabym szukała innego Cytat:
pięknie ![]() Cytat:
rewelacja! Cytat:
![]() Cytat:
No to trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42235138]
w czwartek na basenie byłam i celowo patrzyłam na mamy z maluchami - słowo honoru: ŻADNEJ idealnej nie było. Nawet była taka jedna kobieta, śliczna na buzi, figura też fajna, za to rozstępy wielkie. No i co? guzik ![]() [/QUOTE] serio? to myślałam,że tylko ja jestem naznaczona po ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Współczuję problemów z usypianiem ![]() Cytat:
![]() Koniecznie foty nowej fryzury ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4418 |
Konto usunięte
|
Marsi, serio. A że to była kulminacja upałów, a basen typu park wodny, więc i pod dachem - to mam z maluchami mnóstwo. I każda z defektem pociążowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42235138]=
w czwartek na basenie byłam i celowo patrzyłam na mamy z maluchami - słowo honoru: ŻADNEJ idealnej nie było. Nawet była taka jedna kobieta, śliczna na buzi, figura też fajna, za to rozstępy wielkie. No i co? guzik ![]() [/QUOTE] Dobrze gada ![]() ![]() ![]() ![]()
#4420 |
Lurker ;)
|
Z tego co pamietam to u nas bylo troche tych kartonow mleka Babydream
![]() ![]()
#4421 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam kilka dni temu, to były te mleka, ale dziś już nie, a nie mogę czekać, potrzebuję mleka na jutro... Dlatego wzięłam inne, bo mnie już wkurzają te ciągłe braki...
![]() Zobaczymy tego Gerbera. Też cenowo dobrze wychodzi, bo 25zł/700g, cena całkowicie do przełknięcia. ![]() ![]() Szaja, a to nie Nestle ma takie mleko? Moja siostrzenica je pije... Te smakowe. Albo piła. W każdym razie - na pewno Nestle. ![]() ![]() Charlizz, nikt nie wie, o co chodzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zadomowienie
|
Marsi byłam w k ale zapomniałam się odnieść, szczęka mi opadła do podłogi i jeszcze się nie podniosła...
Wiecie co robię? Jednym okiem oglądam na pulsie film o zabójczym wirusie dziesiątkującym dzielnych amerykanów (z którym jednakowoż na pewno sobie poradzi taka jedna wredna brunetka co w BH90210 przyjechała mieszkać do Walshów jak się Brenda wyniosła, nie pamiętam imienia), a drugim okiem... Oglądam na telefonie Serce Clarity i już jestem na 10 odcinku. Mąż stwierdził że się chyba totalnie odmóżdżyłam na tym rodzicielskim (dziś mi się zaczął ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Okazało się właśnie że to była pierwsza część wirusa i dopiero za tydzień się dowiem czy hameryka to przetrwa. Szkoda że na tv w sypialni nie mam podłączonego neta bo mi się zwolniło pierwsze oko, mogłabym sobie puścić dalszy odcinek Clarity i szybciej bym skończyła działając na dwa fronty ![]() Bokeh bo my tu od soboty czekamy na wyjaśnienie co to jest hanci do barszczu czerwonego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() ale spadam, bo młody sobie pory wstawania z 7-8 na 5-6 zmienił ![]() dobranocki ![]()
#4424 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Czesc!
Watek zawladnely brazylijskie telenowele i jak to w nich bywa, z nadrabiania nie wiem nic, kto z kim kiedy i dlaczego. Dlatego dzis mowie pas. Chyba moge sobie reke z black podac, bo tez nie ogladalam, ale mnie nawet tytuly nic nie mowia... cala wyslalam. Pamietalam, ze Monika jestes, ale poznalam Cie dopiero po Julasku ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dzień dobry Kochane!
Black to straszne co napisałaś,aż mi ciarki z samego rana przeszły! Pstryczku dziękuje ![]() Cała- WIEDZIAŁAM! Wiedziałam że ktoś w końcu przypomni sobie o moim dwukrotnym myciu podłóg i będzie śmiech ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() A Ty jak chcesz kupić sukienke "brak towaru"?? ![]() Debrah jak kp? Próbowałas w osłonkach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
Hello nasza nocka to jakis koszmar, nie mam kompletnie sily, oczy na zapalkach, kiedy to sie unormuje???
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4427 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Aaaa mialam pisac. Przedwczoraj pozazdroscilam Fewci balaganu i robilam porzadki. Powiem tak: kochana, poczekaj az corka bedzie starsza i zacznie roznosic zabawki po domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |||
Zakorzenienie
|
hejka!
dziewczyny, stało sie!!!!!!! zostalam zdegradowana! spalam dzis w nogach! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jejku, tez musze jechac na szoping bo nic nie mam a wrzesien tuz tuz brrrr ![]() wlasnie, Debrah jak UU? tak myslalam o Tobie rano - a moze zmiana pozycja karmienia? spod pachy, na lezaco.... Cytat:
u nas o dziwo nawet nawet ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42236886]Aaaa mialam pisac. Przedwczoraj pozazdroscilam Fewci balaganu i robilam porzadki. Powiem tak: kochana, poczekaj az corka bedzie starsza i zacznie roznosic zabawki po domu ![]() straszysz mnie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale kupowałaś specjalną, rehabilitacyjną, czy w sklepie z zabawkami?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zadomowienie
|
Heloł :p
Niedawno pobudka, jeszcze leżakujemy , ale zaraz schodzimy, trza kawę wypić i m jak miłość odpalić ![]() Kija rozbawiłaś mnie strasznie tym oglądaniem telenoweli z takim zapałem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana..malutki jeszcze śpi mam chwilę na internet w telefonie...i co? Wizaz..i allegro
![]() Czy pisakam wczoraj o lidlu..będą naprawdę fajne rzeczy dla szkrabow... Np.podgrzewacz do butelek-samochodowy..ciuszki..zab awki ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziecie wstało punktualnie o 6 ![]() ![]() za to ja spac nie mogłam, z myslami sie biłam na każdy możliwy sposób |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
Dziołszki, dalam do lubu foty z chrztu
![]() Pozniej dokonczs nadrabiac bo mi dziecko przysnelo to skorzystam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
U nas nocka super
![]() ![]() ![]() ![]() A jutro już do domu wracamy Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Hej kochane! kurna teskni mi sie za Wami, ale chce spędzić z moim tztem jak najwięcej czasu
![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaa co do telenowel, nie wypowiadam się bo jakby tzt to przeczytał... ![]() ![]() ![]() co do gorszych wiadomości. Amelka znowu od 3 dni ma problem z brzuszkiem... nad ranem ;( kurna... nie wiem juz sama. Ach..
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
kupilam w hurtowni zabawek (swoja droga czulam sie jakbym chodzila po zywym allegro
![]() ta reh tak kazala- albo w tej hurtowni albo przez internet, bron boze w gol sporcie i innych tego typu sklepach bo to to samo a placi sie 5 razy drozej Cytat:
![]() rozwazasz wyprowadzke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zadomowienie
|
Moja Kruszyna zapadła w drzemkę (pobudka była o 6), a ja sie bije z myślami: inka i ciasto czy ogar mieszkania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||||||||
Zakorzenienie
|
cała jak tam nocka? U mnie było dobrze do godz. 3. Zjadła o 00:30, a o 3 znowu zaczęła się wiercić. Zrobiłam jej mleko - nie chciała. Trochę popłakiwała i na chwilę znowu przysnęła. I tak w kółko do godz. 4:30, bo o tej porze zaczęła płakać na całego, więc spanie w ogóle się skończyło. Zasnęła noszona na rękach przed 6. O co chodzi? Co jej jest? W dzień marudna, teraz i w nocy zaczyna być? Kolejne zęby? Iść do lekarza?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
o przepraszam bardzo! To żaden przytyk, jak się sprząta na fewciowy bałagan, co zaraz będę czynić, to trzeba trzymać się schematu szefowej nie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nocka do 3 ok, ale o 3 pobudka i dzieć super wyspany gotowy do zabawy, więc bujałam ją w leżaczku i tak przykimała do 6. W każdym razie lepiej niż wczoraj ![]() Cytat:
![]() silver, ale Ty sie obijasz po tym urlopie, wypoczęta, zrelaksowana..zamiast walić posta za postem, to Ciebie niet... ![]() dzien dobry ![]() ![]() mój dzieć właśnie drzemke ucina, pewnie zawrotne 20 min, ale chociaż zdążyłam nadrobić ![]() miały być upały w tym tyg i co. U nas wiatr dosyć chłodny napitala, ale wole to od cziki ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
te, te, nigdzie nie leź tylko grzędy pilnuj. Poranną zmiane masz przeca, w grafiku nie sprawdzała, aaa ? ![]() ![]() no własnie...? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.