Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 21:28   #4411
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

módlcie sie, żeby mi dzieć w nocy chociaż troche ładnie pospał, bo mam oczy na zapałkach jak ona takie rzeczy wyprawia...

dobranoc

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:30   #4412
mala_19kw
Zakorzenienie

http://ubierajsie.pl/mobile/pl/p/Suk...-kokardka/1598

Tak sobie szukam,przeglądam-trzeba by powiększyć i wymienić swoją garderobe i znalazłam coś takiego. Jak wam się podoba?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:37   #4413
charlizz
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Hej zlociutkie
cały dzień dzisiaj mnie nie było, trochę urzędów, potem z kolegą na piwku nad Wisłą zahaczyłam też o smyka kupiłam Olczisowi ( ) takie prześliczne 4 pajacyki potem ross no i zanim do domu dotarłam , nakarmilam Olę, wykąpałam i o.

Nie wiem co u Was, nie mam siły czytac, idę spać :p

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Tak sobie szukam,przeglądam-trzeba by powiększyć i wymienić swoją garderobe i znalazłam coś takiego. Jak wam się podoba?
mała, w mohito są ostatnie dni wyprzy , nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w modżajto sa przekozackie sukienki ,jest ich jeszcze calkiem sporo i jakie ceny, 40zł, 50, a za 60 czy 70 to już jest mega super hiper sliczna
ale ta którą Ty pokazujesz - b.ladna, podoba mi się

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
módlcie sie, żeby mi dzieć w nocy chociaż troche ładnie pospał, bo mam oczy na zapałkach jak ona takie rzeczy wyprawia...

dobranoc
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:44   #4414
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
patrzcie, co nam bąbel wywinął ostatnio

sorry za nasze głupie głosy
świetnie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
silver - moja Ania też bezzębna

Dorka też.

Witaj

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

w czwartek na basenie byłam i celowo patrzyłam na mamy z maluchami - słowo honoru: ŻADNEJ idealnej nie było. Nawet była taka jedna kobieta, śliczna na buzi, figura też fajna, za to rozstępy wielkie. No i co? guzik tak sobie myślę, że niejedna by dała swoją idelaną figurę byleby tylko móc mieć dziecko.

Cytat:

Wiecie co?Od dwóch tygodni czekam na krzesełko do karmienia... Znaczy czekam...(za dużo powiedziane) Jesteśmy z babką z tablicy (z mojego miasta) umówieni że weźmiemy od niej. Jak mąż pierwszy raz zadzwonił (czwartek)to akurat miała gdzieś wyjechać i wrócić w sobotę więc wtedy mieliśmy ją łapać. Nie odbierała telefonów. No dobra może nie mogła akurat w końcu dodzwonił się w poniedziałek więc oznajmiła że jeszcze nie wróciła ale krzesełko dla nas zatrzyma i nawet zejdzie z ceny. Odczekaliśmy kilka dni do jej powrotu (czwartek) i od tamtej pory cisza w eterze. Nie odbiera. Mąż nawet wczoraj napisał esa czy mamy szukać czegoś innego-nie odpisała. Trochę nie ładnie z jej strony bo mi zależało na czasie. A ona tak chce sprzedać że cały czas ma jakieś ale? No sorka bardzo ale coś z nią chyba nie tak.
Karmie małego w wózku (bo jak inaczej samej?) i jest już cały brudny-prałam go ostatnio. A Oskar to takie dziecko że między jedną łyżeczką jedzenia a drugą zdąży liznąć i wózek
Mam nerwa na tą babke jak "stąd do tamtąd"

chybabym szukała innego

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Kija..dzięki

Dziewczyny dziś byliśmy przerejestrowac auto..kupiliśmy używane łóżeczko turystyczne w stanie idealnym za 80zl....wróciliśmy do domku.

Małż karmi Antosia po karmieniu mówi że mały chyba ma pierdka bo troszku śmierdzi...i czy my pomogę przewinąć bo mały jadl i żeby mi się nie ulalo...poirytowana,troch e-bo przecież jak jestem sama top muszę sobie dać ze wszystkim radę....no dobra pomogę-wycieram dupencję ale patrzę że mały ciśnie kolejnego bobka..a za nim wprost na mniw ogromna fontanna- mega wielka porcja kupy(8 dzień bez-poza tymi bobkami)...scuana ochroniana alw mamusia cala o.s.r.a.n.a...podloga..mo je nowe zakopianskie kapciuszki od tesciow... polecialo na szczotkę i papier do wc...małż się cieszy...ja też..ale patrzę..jak tu się teraz ruszyć...
Bluzke zdjelam..małego przewinelam...a małż za kare musiał sprzatnac ...
Także dzięki Wam kochane..zrobiliśmy wspolnie mega kupe..po śliwkach.. jablkach...nowym mleku...BEZ CZOPKOW I SYROPU......: )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

pięknie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
obs.rane nowe zakopianskie kapciuszki rozlozyly mnie na cycki

--------------------------------
my juz po rehabilitacji - REHABILITACJI!!! prawdziwej super babeczka, pokazala cwiczenia na macie i na pilce i za miesiac wizyta kontrolna, no chyba zeby zaczal stawac to wtedy szybciej bo trzeba bedzie dostosowac cwiczenia.
mlody nawet tak bardzo nie plakal, spodziewalam sie histerii, wycia , itd a tu taki zwykly placz tylko
zapisalam wszystkie cwiczenia jak wykonywac ale mam wrazenie ze nic nie pamietam
kupilismy od razu pile w hurtowni zabawek, pan nam od razu napompowal i wieczorkiem pocwiczymy....
pytalam sie o ta klatke, nawet jej nie zauwazyla poiedziala ze jej osobiste dziecko mialo tez takie wgecie, ale to tak duze ze ze piesc mozna bylo wsadzic i ze cwiczenia w wodzie i taczki pomogly. jest ok. a w rodzinie nikt takiej wady nie mial, poprostu dzieciaki czasem tak maja...
tak wiec w hurtowni kupilismy mlodemu jeszcze basenik

no, to ide jesc bom zglodniala niemilosiernie

rewelacja!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Pstryniu i ćwiczenia podobne co w tej książce od Szai??? Jak będziesz miała chwilkę, to napisz coś więcej
fewciu, różnie może być - bo u nas to co podawałam nr stron były, ale prócz tego ogrom takich rzeczy których ja nie powtórzę

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej laseczki pytalyscie jak z chrzestnym oto Jest!!! Chrzcint 25 sierpnia teraz jakies ubranko musze zakupic , knajpa tez zamowiona i w koscieke bylismy dzis , chrzest bedzie w zakonie w slynnym Wachocku
Wczoraj nie napisalam juz po takie grypo cos mnie dopadlo ze dzis do pracy nie poszłam a jutro mamy reha na 7 rano insie spóźnię ciekawe kiedy mnie wyrzuca ?
Bylismy dzis w osrodku wczesnejninterwencji jutro reha i neurolog popoludniu prywatnie idziemy do tej babki co nas do szpitala skierowala niech obejrzy wyniki

No to trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Poza tym, obszukałam dzisiaj Rossmanny w Olsztynie i znów! nie ma mleka BD, tym razem 2... Dziękuję, do widzenia, rezygnujemy z niego, bo to jest niedorzeczne, żeby mleka brakowało... Poza tym ciężko je rozmieszać i małej chyba nie smakuje... Kupiłam Gerber.
a ono po 1rż ma waniliowe i z miodem mleko
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:46   #4415
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Bokeh..gratuluje udanej zabawy..
A u nas NOWE WIADOMOŚCI Z FRONTU- DRUGA KUPA ZROBIONA...WYRAŹNIE ŚLIWKI POMOGŁY..
No i pewnie jabłka też.
P.s. Kupa w pieluszce...zakopianskie kapciuszki czyściutkie

no widzisz i można bez syropu i bez czopka, super bardzo się cieszę!
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić Piotra, że coraz ładniej raczkuje, a wczoraj udało mu się stanąć przy fotelu Jestem dumna z mojego synka

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś po książkę ze zdjęciami ślubnymi... Gdybyśmy wyjechali jakieś 2 minut wcześniej, to bylibyśmy świadkami śmiertelnego wypadku tuż koło mojego miasteczka. Cysterna zderzyła się z osobówką... Przejeżdżaliśmy obok, nie zatrzymywaliśmy się, bo byliśmy umówieni, poza tym z innych samochodów powysiadało masę ludzi... Widziałam zwłoki, ehhh. Jestem lekko wstrząśnięta. Zginęły 2 osoby z osobówki, zresztą była sprasowana jak naleśnik...
http://olsztyn.wm.pl/167377,Smiertel...-cysterna.html

Poza tym, obszukałam dzisiaj Rossmanny w Olsztynie i znów! nie ma mleka BD, tym razem 2... Dziękuję, do widzenia, rezygnujemy z niego, bo to jest niedorzeczne, żeby mleka brakowało... Poza tym ciężko je rozmieszać i małej chyba nie smakuje... Kupiłam Gerber.
właśnie, ocb z tym mlekiem? pisałyście ostatnio, ż enie ma, mi zostały 2 pudełka, wpadam dziś do rossa a tu tylko 1. I co, czemu nie ma tego mleka???
Stary 2013-08-12, 21:48   #4416
marsi11
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42235138]

w czwartek na basenie byłam i celowo patrzyłam na mamy z maluchami - słowo honoru: ŻADNEJ idealnej nie było. Nawet była taka jedna kobieta, śliczna na buzi, figura też fajna, za to rozstępy wielkie. No i co? guzik tak sobie myślę, że niejedna by dała swoją idelaną figurę byleby tylko móc mieć dziecko.

[/QUOTE]

serio? to myślałam,że tylko ja jestem naznaczona po ciąży bo mam kilka znajomych co 2-3 dzieci nie zrobiła im z ciałem ABSOLUTNIE nic
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:49   #4417
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość

zdolny synek

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

no to brawo !

Padam. 1,5 godz usypiałam Blankę Nie wiem co w nią dziś wstąpiło ale zachowywała się jak w egzorcyzmach Emili Rose czy jak jej tam. Machała głową z prędkością światła, potem nagle ni z tego ni z owego zaczęła gadać do sufitu,potem znowu egzorcyzmy i w końcu padła.
Oczyiście dziś dzień brudaska bo nie dała się do łazienki zaprowadzić.

Ponawiam pytanie :Mazowszanki kiedy się widzimy?
Dziękuję
Współczuję problemów z usypianiem

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Helol
Ja dzisiaj po probnym czesaniu, zapuszczalam caly rok grzywke bo to nie wiadomo jaki bedzie fryz i co? Wrocilam dzisiaj do domu z wyteskniona grzywka maz jak zobaczyl to oszalal, takze ten... Odezwe sie jutro
]

Koniecznie foty nowej fryzury

Cytat:

dobranoc
Dobrej nocy, dobranoc

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 21:52   #4418
Konto usunięte

Marsi, serio. A że to była kulminacja upałów, a basen typu park wodny, więc i pod dachem - to mam z maluchami mnóstwo. I każda z defektem pociążowym
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:54   #4419
insolito
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42235138]=

[/QUOTE]

Dobrze gada polać jej

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 21:56   #4420
litllesweetangel
Lurker ;)

Z tego co pamietam to u nas bylo troche tych kartonow mleka Babydream Wiekszego braku nie zauwazylam. Jutro ide po Pepti- ciekawe czy beda miec te 8 puszek czy znowu czekac bedziemy

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 22:13   #4421
BlackSanctum
Zakorzenienie

Jak byłam kilka dni temu, to były te mleka, ale dziś już nie, a nie mogę czekać, potrzebuję mleka na jutro... Dlatego wzięłam inne, bo mnie już wkurzają te ciągłe braki... Ale u nas to akurat nie jest problem, bo jak pisałam, wkurza mnie to, że się go nie da rozmieszać w niegorącej wodzie i małej nie smakuje, bo odkąd jej podaję, to jakoś mniej i niechętnie pije... Chyba niedobre jest dla niej.

Zobaczymy tego Gerbera. Też cenowo dobrze wychodzi, bo 25zł/700g, cena całkowicie do przełknięcia. A składzik fajny. Oliwa nie jest wrażliwa, więc pewnie się przyjmie u nas. Ma mało laktozy i to jest u nas ważne, a reszta - nie ma znaczenia, wszystko się przyjmuje.

Szaja,
a to nie Nestle ma takie mleko? Moja siostrzenica je pije... Te smakowe. Albo piła. W każdym razie - na pewno Nestle. Zresztą dzisiaj z ciekawości je oglądałam.

Charlizz
, nikt nie wie, o co chodzi. Jest problem i on się powtarza co jakiś czas, z różnymi mlekami. Więc dupa jest generalnie...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 22:32   #4422
Kija80
Zadomowienie

Marsi byłam w k ale zapomniałam się odnieść, szczęka mi opadła do podłogi i jeszcze się nie podniosła...

Wiecie co robię? Jednym okiem oglądam na pulsie film o zabójczym wirusie dziesiątkującym dzielnych amerykanów (z którym jednakowoż na pewno sobie poradzi taka jedna wredna brunetka co w BH90210 przyjechała mieszkać do Walshów jak się Brenda wyniosła, nie pamiętam imienia), a drugim okiem... Oglądam na telefonie Serce Clarity i już jestem na 10 odcinku. Mąż stwierdził że się chyba totalnie odmóżdżyłam na tym rodzicielskim (dziś mi się zaczął )

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Okazało się właśnie że to była pierwsza część wirusa i dopiero za tydzień się dowiem czy hameryka to przetrwa. Szkoda że na tv w sypialni nie mam podłączonego neta bo mi się zwolniło pierwsze oko, mogłabym sobie puścić dalszy odcinek Clarity i szybciej bym skończyła działając na dwa fronty

Bokeh bo my tu od soboty czekamy na wyjaśnienie co to jest hanci do barszczu czerwonego
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 23:26   #4423
elllmi
Zakorzenienie

nadrobiłam
ale spadam, bo młody sobie pory wstawania z 7-8 na 5-6 zmienił

dobranocki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 03:01   #4424
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Czesc!
Watek zawladnely brazylijskie telenowele i jak to w nich bywa, z nadrabiania nie wiem nic, kto z kim kiedy i dlaczego. Dlatego dzis mowie pas.
Chyba moge sobie reke z black podac, bo tez nie ogladalam, ale mnie nawet tytuly nic nie mowia...

cala wyslalam. Pamietalam, ze Monika jestes, ale poznalam Cie dopiero po Julasku ;-)
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:07   #4425
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dzień dobry Kochane!

Black to straszne co napisałaś,aż mi ciarki z samego rana przeszły!

Pstryczku dziękuje Blanka jak leży na brzuszku to nie wyciąga rąk w przód tylko w bok i przez to nie potrafi się dźwignąć. Dzisiaj Poszukam piłki. Jakiej wielkości powinna być?

Cała- WIEDZIAŁAM! Wiedziałam że ktoś w końcu przypomni sobie o moim dwukrotnym myciu podłóg i będzie śmiech

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:

Ja też muszę zacząć uzupełniać garderobę bo nie będę miała w co się do pracy ubrać Tylko co z tego,jak przychodzi co do czego to kupuje Blance?
A Ty jak chcesz kupić sukienke "brak towaru"??

Debrah jak kp? Próbowałas w osłonkach?

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:09   #4426
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hello nasza nocka to jakis koszmar, nie mam kompletnie sily, oczy na zapalkach, kiedy to sie unormuje???

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:13   #4427
Konto usunięte

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Aaaa mialam pisac. Przedwczoraj pozazdroscilam Fewci balaganu i robilam porzadki. Powiem tak: kochana, poczekaj az corka bedzie starsza i zacznie roznosic zabawki po domu
Stary 2013-08-13, 06:16   #4428
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka!
dziewczyny, stało sie!!!!!!!
zostalam zdegradowana!
spalam dzis w nogach!
Cytat:
Helol
Ja dzisiaj po probnym czesaniu, zapuszczalam caly rok grzywke bo to nie wiadomo jaki bedzie fryz i co? Wrocilam dzisiaj do domu z wyteskniona grzywka maz jak zobaczyl to oszalal, takze ten... Odezwe sie jutro
czekamy na fotki!

Cytat:

Pstryczku dziękuje Blanka jak leży na brzuszku to nie wyciąga rąk w przód tylko w bok i przez to nie potrafi się dźwignąć. Dzisiaj Poszukam piłki. Jakiej wielkości powinna być?

Ja też muszę zacząć uzupełniać garderobę bo nie będę miała w co się do pracy ubrać Tylko co z tego,jak przychodzi co do czego to kupuje Blance?

Debrah jak kp? Próbowałas w osłonkach?

my mamy 65 srednicy, jest akurat. fajnie jakby byly napompowane i jakbys mogla sobie dopasowac bo wiadomo kazdemu moze pasowac inna. mi babka polecila 65 bo ja wysoka i dluga

jejku, tez musze jechac na szoping bo nic nie mam a wrzesien tuz tuz brrrr

wlasnie, Debrah jak UU? tak myslalam o Tobie rano - a moze zmiana pozycja karmienia? spod pachy, na lezaco....

Cytat:

dobranoc
i jak nocka?
u nas o dziwo nawet nawet

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:29   #4429
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Hello nasza nocka to jakis koszmar, nie mam kompletnie sily, oczy na zapalkach, kiedy to sie unormuje???

Kiedyś się unormuje, sama też w to wierzę ...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42236886]Aaaa mialam pisac. Przedwczoraj pozazdroscilam Fewci balaganu i robilam porzadki. Powiem tak: kochana, poczekaj az corka bedzie starsza i zacznie roznosic zabawki po domu [/QUOTE]
straszysz mnie?

Cytat:
my mamy 65 srednicy, jest akurat. fajnie jakby byly napompowane i jakbys mogla sobie dopasowac bo wiadomo kazdemu moze pasowac inna. mi babka polecila 65 bo ja wysoka i dluga

Ale kupowałaś specjalną, rehabilitacyjną, czy w sklepie z zabawkami??
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:43   #4430
charlizz
Zadomowienie

Heloł :p
Niedawno pobudka, jeszcze leżakujemy , ale zaraz schodzimy, trza kawę wypić i m jak miłość odpalić
Kija rozbawiłaś mnie strasznie tym oglądaniem telenoweli z takim zapałem
Stary 2013-08-13, 06:45   #4431
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam się z rana..malutki jeszcze śpi mam chwilę na internet w telefonie...i co? Wizaz..i allegro

Czy pisakam wczoraj o lidlu..będą naprawdę fajne rzeczy dla szkrabow...
Np.podgrzewacz do butelek-samochodowy..ciuszki..zab awki

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:54   #4432
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Moj uwielbia chlebek ciumka ze hej
Zapomnialam wam napisac dzis Tz nagrywal w pracy program dla tvn turbo ,
36 razy swoja kwestie powtarzal:p bidulek sie stresowal

ja tez mlodemu daje po maciupenkim kawałeczku i ciumka tak słodko, ze mi sie robią maslane oczy
Cytat:
Muszę pochwalić Piotra, że coraz ładniej raczkuje, a wczoraj udało mu się stanąć przy fotelu Jestem dumna z mojego synka
brawa wielkie sie należą

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
będą na blogu ale oczywiście mało mnie ;P a jak juz jestem to wyszłam jak gruba kluska serio....
ej, chcesz kopa?

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Marsi byłam w k ale zapomniałam się odnieść, szczęka mi opadła do podłogi i jeszcze się nie podniosła...

Wiecie co robię? Jednym okiem oglądam na pulsie film o zabójczym wirusie dziesiątkującym dzielnych amerykanów (z którym jednakowoż na pewno sobie poradzi taka jedna wredna brunetka co w BH90210 przyjechała mieszkać do Walshów jak się Brenda wyniosła, nie pamiętam imienia), a drugim okiem... Oglądam na telefonie Serce Clarity i już jestem na 10 odcinku. Mąż stwierdził że się chyba totalnie odmóżdżyłam na tym rodzicielskim (dziś mi się zaczął )

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Okazało się właśnie że to była pierwsza część wirusa i dopiero za tydzień się dowiem czy hameryka to przetrwa. Szkoda że na tv w sypialni nie mam podłączonego neta bo mi się zwolniło pierwsze oko, mogłabym sobie puścić dalszy odcinek Clarity i szybciej bym skończyła działając na dwa fronty

Bokeh bo my tu od soboty czekamy na wyjaśnienie co to jest hanci do barszczu czerwonego
Kija, Ty mnie przerazasz rozdowjenia jazni mozna dostac przeciez a trzecim okiem Luz Marije pewnie ogladąłas

Cytat:

pewnie siłą woli

Dziecie wstało punktualnie o 6 jak codziennie zresztą
za to ja spac nie mogłam, z myslami sie biłam na każdy możliwy sposób
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:57   #4433
badziabadzia
Zakorzenienie

Dziołszki, dalam do lubu foty z chrztu

Pozniej dokonczs nadrabiac bo mi dziecko przysnelo to skorzystam na 140 str jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 07:00   #4434
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Olesław zasnął, a już miałam się wygrzebywać z wyra

Stary 2013-08-13, 07:22   #4435
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

U nas nocka super spała od 20:20 do 7 rano, z dwoma przerwami na cycusia :p ale się wyspalam. Chyba wiejskie powietrze Zuzi służy

A jutro już do domu wracamy

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:25   #4436
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Hej kochane! kurna teskni mi sie za Wami, ale chce spędzić z moim tztem jak najwięcej czasu ) później delegacje, więc same wiecie.. wczoraj byliśmy z Amelką na basenie pierwsze 10minut to Amelka troche w szoku była haha ale później nie chciała wychodzić z wody ! zdjęcie w k z tztem

aaaaaaaaaa co do telenowel, nie wypowiadam się bo jakby tzt to przeczytał... ale zbuntowany rządził !

co do gorszych wiadomości. Amelka znowu od 3 dni ma problem z brzuszkiem... nad ranem ;( kurna... nie wiem juz sama. Ach..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:27   #4437
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale kupowałaś specjalną, rehabilitacyjną, czy w sklepie z zabawkami??
kupilam w hurtowni zabawek (swoja droga czulam sie jakbym chodzila po zywym allegro ), ona sie nazywa rehabilitacyjna niby, taka zwykla, najzwyklejsza gumowa, bez zadnych wypustek, bez tych rogow.
ta reh tak kazala- albo w tej hurtowni albo przez internet, bron boze w gol sporcie i innych tego typu sklepach bo to to samo a placi sie 5 razy drozej

Cytat:

Dziecie wstało punktualnie o 6 jak codziennie zresztą

rozwazasz wyprowadzke?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:27   #4438
treselle0
Zadomowienie

Moja Kruszyna zapadła w drzemkę (pobudka była o 6), a ja sie bije z myślami: inka i ciasto czy ogar mieszkania ... trudny wybór
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:33   #4439
Ewik86
Zakorzenienie

cała jak tam nocka? U mnie było dobrze do godz. 3. Zjadła o 00:30, a o 3 znowu zaczęła się wiercić. Zrobiłam jej mleko - nie chciała. Trochę popłakiwała i na chwilę znowu przysnęła. I tak w kółko do godz. 4:30, bo o tej porze zaczęła płakać na całego, więc spanie w ogóle się skończyło. Zasnęła noszona na rękach przed 6. O co chodzi? Co jej jest? W dzień marudna, teraz i w nocy zaczyna być? Kolejne zęby? Iść do lekarza?

Cytat:
hue hue hue- dalej jestem szczęsliwą bezrobotną kelnerki szukali, na dwie zmiany, z tym że ta druga zmiana piernik wie kiedy by sie konczyła, teoretycznie do 22 a w praktyce nawet i do 1 w nocy bo posprzatac trzeba by było no i gosci sie jednak za drzwi nie wyrzuci a pierwsza zmiana niby od 6 ale trzeba by byc z godzine wczesniej takze jupijej, dziękuje za wszystkie kciukasy
i przewazyło małe dziecie bo jednak dyspozycyjnosc nie idzie z nim w parze
no to gratuluję pozytywnie załatwionej sprawy

Cytat:
Małż karmi Antosia po karmieniu mówi że mały chyba ma pierdka bo troszku śmierdzi...i czy my pomogę przewinąć bo mały jadl i żeby mi się nie ulalo...poirytowana,troch e-bo przecież jak jestem sama top muszę sobie dać ze wszystkim radę....no dobra pomogę-wycieram dupencję ale patrzę że mały ciśnie kolejnego bobka..a za nim wprost na mniw ogromna fontanna- mega wielka porcja kupy(8 dzień bez-poza tymi bobkami)...scuana ochroniana alw mamusia cala o.s.r.a.n.a...podloga..mo je nowe zakopianskie kapciuszki od tesciow... polecialo na szczotkę i papier do wc...małż się cieszy...ja też..ale patrzę..jak tu się teraz ruszyć...
Bluzke zdjelam..małego przewinelam...a małż za kare musiał sprzatnac ...
Także dzięki Wam kochane..zrobiliśmy wspolnie mega kupe..po śliwkach.. jablkach...nowym mleku...BEZ CZOPKOW I SYROPU......
super, że się udało

Cytat:

--------------------------------
my juz po rehabilitacji - REHABILITACJI!!! prawdziwej super babeczka, pokazala cwiczenia na macie i na pilce i za miesiac wizyta kontrolna, no chyba zeby zaczal stawac to wtedy szybciej bo trzeba bedzie dostosowac cwiczenia.
mlody nawet tak bardzo nie plakal, spodziewalam sie histerii, wycia , itd a tu taki zwykly placz tylko
zapisalam wszystkie cwiczenia jak wykonywac ale mam wrazenie ze nic nie pamietam
kupilismy od razu pile w hurtowni zabawek, pan nam od razu napompowal i wieczorkiem pocwiczymy....
pytalam sie o ta klatke, nawet jej nie zauwazyla poiedziala ze jej osobiste dziecko mialo tez takie wgecie, ale to tak duze ze ze piesc mozna bylo wsadzic i ze cwiczenia w wodzie i taczki pomogly. jest ok. a w rodzinie nikt takiej wady nie mial, poprostu dzieciaki czasem tak maja...
tak wiec w hurtowni kupilismy mlodemu jeszcze basenik

no, to ide jesc bom zglodniala niemilosiernie
Super, że Kubuś nie płakał

Cytat:
Hej laseczki pytalyscie jak z chrzestnym oto Jest!!! Chrzcint 25 sierpnia teraz jakies ubranko musze zakupic , knajpa tez zamowiona i w koscieke bylismy dzis , chrzest bedzie w zakonie w slynnym Wachocku
Wczoraj nie napisalam juz po takie grypo cos mnie dopadlo ze dzis do pracy nie poszłam a jutro mamy reha na 7 rano insie spóźnię ciekawe kiedy mnie wyrzuca ?
Bylismy dzis w osrodku wczesnejninterwencji jutro reha i neurolog popoludniu prywatnie idziemy do tej babki co nas do szpitala skierowala niech obejrzy wyniki

za wizytę

Cytat:
Bokeh..gratuluje udanej zabawy..
A u nas NOWE WIADOMOŚCI Z FRONTU- DRUGA KUPA ZROBIONA...WYRAŹNIE ŚLIWKI POMOGŁY..
No i pewnie jabłka też.
P.s. Kupa w pieluszce...zakopianskie kapciuszki czyściutkie

To się Antoś rozkręcił

Cytat:

Cytat:
Helol

Neto brawa dla Antonio za kupsztala
hehe to aż tak mężowi się podoba? wrzuć fotencję

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Moja Kruszyna zapadła w drzemkę (pobudka była o 6), a ja sie bije z myślami: inka i ciasto czy ogar mieszkania ... trudny wybór
jak dla mnie bardzo prosty wcale bym nie miała dylematu

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:38   #4440
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

cala wyslalam. Pamietalam, ze Monika jestes, ale poznalam Cie dopiero po Julasku ;-)
dziękuję Julasek rozpoznawalny wszędzię
Cytat:

Cała- WIEDZIAŁAM! Wiedziałam że ktoś w końcu przypomni sobie o moim dwukrotnym myciu podłóg i będzie śmiech

o przepraszam bardzo! To żaden przytyk, jak się sprząta na fewciowy bałagan, co zaraz będę czynić, to trzeba trzymać się schematu szefowej nie?
Cytat:

Cytat:
hejka!
dziewczyny, stało sie!!!!!!!
zostalam zdegradowana!
spalam dzis w nogach!

czekamy na fotki!

jejku, tez musze jechac na szoping bo nic nie mam a wrzesien tuz tuz brrrr

wlasnie, Debrah jak UU? tak myslalam o Tobie rano - a moze zmiana pozycja karmienia? spod pachy, na lezaco....

i jak nocka?
u nas o dziwo nawet nawet
zrobiłaś sobie zdjęcie z degradacji ? my chcemy wiedzieć ile tym razem łaskawca dał Ci miejsca

nocka do 3 ok, ale o 3 pobudka i dzieć super wyspany gotowy do zabawy, więc bujałam ją w leżaczku i tak przykimała do 6. W każdym razie lepiej niż wczoraj

Cytat:
i cóż wymyśliłaś....?

silver, ale Ty sie obijasz po tym urlopie, wypoczęta, zrelaksowana..zamiast walić posta za postem, to Ciebie niet...

dzien dobry
mój dzieć właśnie drzemke ucina, pewnie zawrotne 20 min, ale chociaż zdążyłam nadrobić

miały być upały w tym tyg i co. U nas wiatr dosyć chłodny napitala, ale wole to od cziki

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Olesław zasnął, a już miałam się wygrzebywać z wyra

te, te, nigdzie nie leź tylko grzędy pilnuj. Poranną zmiane masz przeca, w grafiku nie sprawdzała, aaa ? :brzyda l:

Cytat:

rozwazasz wyprowadzke?

no własnie...?
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
cała jak tam nocka? U mnie było dobrze do godz. 3. Zjadła o 00:30, a o 3 znowu zaczęła się wiercić. Zrobiłam jej mleko - nie chciała. Trochę popłakiwała i na chwilę znowu przysnęła. I tak w kółko do godz. 4:30, bo o tej porze zaczęła płakać na całego, więc spanie w ogóle się skończyło. Zasnęła noszona na rękach przed 6. O co chodzi? Co jej jest? W dzień marudna, teraz i w nocy zaczyna być? Kolejne zęby? Iść do lekarza?
o 3? to chyba się umówiły.... , ale miło wiedzieć, że ktoś też nie spał o tej porze tak jak ja

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości