2013-08-15, 07:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Było dziś u nas mleko BD 1, 2 i 3. Faktycznie, w nowym opakowaniu, jednak nie wzięłam i nie wrócę już do niego - miło było dzisiaj widzieć, jak mała je mleko z apetytem po zmianie na Gerber... BD jadła kupę czasu z przerwami i niechętnie, a Gerber pije szybko i do dna, chyba bardziej jej smakuje, a to jednak też ważna sprawa moim zdaniem.
|
ja Gerbera omijam szerokim łukiem, wszystko, soczki,kaszki, słoiczki
jak dla mnieza dużo mają przesrane na swoim koncie- w kwestii dzieci nie ma miejsca na wpadki
http://dziecisawazne.pl/ciag-dalszy-...kowej-gerbera/
w necie można jeszcze znależć info jak mleko wysyłali do aryki- ponoc w składzie były jakieś śrdoki uzależniające czy coś
Nie jestem w stanie im zaufać.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Canon 50mm F/1.8
Dziewczyny, wiecie, że Rossmann ma w swojej ofercie 2 rodzaje pieluch? Bo ja nie wiedziałam, myślałam, że są po prostu w mniejszym i większym opakowaniu - a tu się okazało, że nie, te w większym są inne, niż te w mniejszym, choć kolor opakowania i przedział wagowy ten sam...
|
tak właśnie myślałam bo kupowałam na zmianę i zauważyłam,że te ze "skromniejszym" obrazkiem są lepsiejsze
a wiadomo producent jaki? bo na pewno nie pampers bo mój dzieć nie ma po nich uczuclenia
Cytat:
Napisane przez Debrah
Ale, że blog o dzieciowej tematyce? nie czuję się autorytetem w dziedzinie  , a blogi jako takie pisałam kiedyś, z jednego miała być książka, ale to Wam pisałam kiedyś, tylko, że utknęłam w połowie i nie wiem czy chcę wracać do tego ( w sensie tamtego czasu w życiu, wspomnień).
|
Debrah na biało jeśli mogę
chodzi mi o to byś pokazała innym niepełnosprawnym mamom swoje spostrzeżenia,rady jakie widzisz bariery, co Cię wkurza i takie życie codzienne.
Debrah pomyśl o tym bo dla mnie jesteś inspiracją i często myślę o Tobie co Ty robisz w danych sytuacjach itp
Myślę,że wiele kobiet potrzebowałoby od Ciebie wiary w siebie a Ty jesteś niesamowita, poza tym nie widziałam takich blogów w necie- myślę,że to fajne uczucie wiedzieć,że można być komuś pomocnym
Debrah proszę pomyśl o tym uwierz w siebie.
Popatrz, jak Ani 13.03 powiedziałyśmy że robi ładne zdjęcia, mówiła,że się wstydzi itp a w końcu odważyła się na swojego bloga i proszę
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------
melduje się jako kolejna niewyspana- u nas pobutki co 20 min
dziś gryzę i jestem zła wrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|