Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 09:41   #2870
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Oo dobrze wiedzieć Kiedyś często piłam te tabletki musujące, a najlepsza frajda była dla mnie jedzenie jej na sucho bez wody miałam całą gębę w pianie wyglądałam jakby miała wściekliznę
wiesz co, miałam o tym powiedzieć, ale pomyślałam, że uznacie mnie za gooopka ale jak Ty się przyznałaś to ja też też tak "jadłam" te tabletki fajne uczucie i doznanie smakowe

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Haha rozśmieszyła mnie ta emotka ja też zawsze po posiedzeniu wędruje do lodówki, bo jakoś tak głodnieje u mnie na śniadanko był naleśnik bez mąki, a w zamian ze zmielonymi płatkami owsianymi na mleku sojowym i wszamałam z półtłustym twarogiem i okrojoną nektarynką na śniadania bardziej węglowodanowe będę sobie pozwalać, żeby miec energię na cały dzień
No człowiek musi uzupełnić zapasy
Mniam mniam ja zeżarłam jajecznicę z parówką z szynki (wiem, że parówki to zuooo no ale miałam smaka ) z kromką razowca i pomidorkami cherry zaraz się muszę ogarnąć, bo chcę iść po dynię na targ
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora