Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-22, 06:51   #3119
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł

Boooooooszzze co za pogoda siedzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić nie mam życia w sobie, na dodatek PMS daje mi się we znaki dość mocno... powiem Wam, że o ile zawsze miałam jakieś bóle przed to nigdy nie były tak straszne... rozumiem, że w tracie trwania, 2-3 dzień, ale kurde przed?! Ja już nie wyrabiam... wzięłam rano nospę, ibum forte i gów.no mi to pomogło. Po południu musiałam wziąć ketonal bo myślałam, że zejdę na dodatek zaczęło mnie kłuć coś pod prawym żebrem i TŻ powiedział, że to wątroba, znaczy kolka wątrobowa uciążliwy ucisk utrzymuje mi się już ze 3 godziny... ;/
No i w końcu coś pozytywnego: byłam dziś u dentysty i wyleczyłam 3 ostatnie ząbki nawet nie macie pojęcia jak się cieszę co prawda znów dzisiaj zapłaciłam taką kwotę, że myślałam, że się przewrócę ale skończone mam! sama w to nie wierzę zmarzłam okrutnie jak wracałam... taki wy.pi.zd, że łomatko i ten deszcz, brrr. Jutro podobno ma być powtórka z rozrywki... buuu
No i ja przyszłam od tego dentysty to byłam taka głodna ale nic jeść nie mogłam, bo pół gęby miałam sparaliżowane co wzięłam do buzi to nic nie czułam i nie umiałam manewrować językiem no ale dwa znieczulenia dostałam więc...;/ i dopiero gdzieś po 17 zjadłam obiad normalnie. Potem usnęłam i niedawno wstałam i piję kawę

Gratuluę pięknego i zdrowego pyszczka co do wybielania zębów to sama szczerze polecam paski wybielające Blenda Med Whitestrips. Miałam wybielanie ząbki właśnie tymi paskami i w gabinecie profesjonalnie i szczerze... nie widziałam żadnej różnicy między tym a tym wybielaniem! A róznica kolosalna bo a gabinecie 600zł ( u mnie ) a paski ok 50zł. Ja miałam wybielane u siebie w pracy, więc zapłaciłąm tylko niecałe 100zl za materiał a reszta za free, ale jakbym wydała na to 6 stów to bym się chyba załamała. Mówię poważnie kochana, najpierw sama spróbuj pasków, bo wg. mnie są świetne
W gabinecie ludzie nieraz przychodzą i mówią, że chcą wybielić ząbki i chcą taki kolor jak ta pani ( skromnie JA ) ja zawsze ludziom po cichaczu polecam paski

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
makaron, Pretty Little Liars, taki serial
Nooo wreszcie i ja wiem ocb haha

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

Miałam identycznie jak chodziłam do szkoły, przymusowo musiałam pospać godzinę conajmniej, bo inaczej nie funkcjonowałam teraz jest już lepiej więc może przemęczenie albo tak jak mówi Paula dobrze zrobić badania krwi

Taj zrobię, przeczekam jeszcze ze 2 tyg jak się nie poprawi to idę robić badania

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
tinekk z tym wstawaniem o 7 to jak mój Tż, czy do pracy czy na urlopie punkt 6 wstaje
każdy ma swój rytm dnia, szkoda, że świat only pod skowronki ustawiony
Szczęściara
Ja bym chciała czasem wstać o 12
A co do kolacji białkowej to i ja jestem z siebie zadowolona bo zdarza mi się coraz lepiej trzymać tej zasady, a wiem że dobrze to na mnie działa
Oby tak dalej

Ja właśnie wypiłam na śniadanie kakao <3 tz mleko z gorzkim kakao i słodzik - luuuubim to
później na śniadanie zjem 2 kromki z twarogiem i szczypiorem.
Obiad to udko z kuraka z warzywami
podwieczorek do 2 jajka na miękko
i kolacja jakaś białkowa również

Do pracy dziś mam na 8 na szczęście więc po 15 będę już w domku )

Miłego dnia dziewuszki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2013-08-22 o 06:53
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora