Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-24, 19:17   #1668
ktosiula
Wtajemniczenie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Jestem ledwo żywa

Po 1wsze:
jestem strasznie zadowolona z USG mała co prawda trochę chyba wstydliwa będzie, bo nie do końca chciała dać się ładnie sfotografować, ale zdjęcie mamy Taką ma słodziuchną buziulkę. Pan doktor zrobił na nas o wiele lepsze wrażenie niż ten z poprzedniej kliniki. Dokładny, skupiony na tym co robi, mówił nam wszystko, gdzie nerki, gdzie kręgosłup, nóżki itd. Nawet cierpliwie czekał żeby mała się obróciła, ale się nie dała Waży 849g - jest o tydzień większa niż ustawa przewiduje w 25t2d Ogólnie jest zdrowa, bez rozszczepu wargi, bez żadnych innych wad Serduszko też zdrowe.
Chcemy zdjęcie buziaczka zobaczyć!!!
za wizytę! Dobrze, że poszliście na to USG, teraz jesteś spokojna i zadowolona.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Wiesz co ?
JA myslę żeby napisac petycje do TVNu o przyspieszenie emisji tych wszystkich nowych seriali bo ja już leze i czekam
Hahahaha
Ja się podpiszę
Chyba sobie za dużo nie pooglądasz, bo się Majcia pojawi :P
Masz już wszystkie cieuszki poprane i poprasowane? Z tego co pamiętam to tak ale wolę dopytać :P

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ale mój jakiś tydzień-dwa temu był większy Mam nadzieję, że wszystko ok
Może się jakoś dzieciaczek inaczej ułożył i dlatego...hmmm
Ja też mam mały brzuszek. Wczoraj na SR miałam najmniejszy a wcale nie byłam "najmłodsza tygodniowo". Dzisiaj w sklepie z wózkami też miałam najmniejszy :P
W domu czasem mi sie wydaje,że wcale nie jest taki mały, tylko normalny, ale jak gdzieś się w gronie kilku ciężarnych znajdę to zmieniam zdanie

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora