2013-08-28, 09:50
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
Napisane przez maomami
W sumie to nie wiem   ogólnie czuje się jakaś taka niepotrzebna, głupia i w ogóle, tak o wszystko po trochę.
Jeszcze w sobotę mam iść na panieński i napisałam do koleżanki co przygotować, a ona mi napisała że mam tylko ustalić z małą żeby mi nie dokuczała za bardzo, że one się składają na prezent i alkohol no ale to mnie nie dotyczy, napisałam że przecież nie przyjdę jak królewna z pustymi rękami, to napisała tylko że chyba mnie za bardzo energia roznosi, że jutro będzie na zakupach to w razie czego napisze mi co mogę przygotować. No i zapytała czy jak coś to chciałabym się złożyć ze wszystkimi na prezent. Kurde a co ja jakaś inna jestem, trędowata?? Pewnie nawet nie myślała że ja to tak odbiorę no ale zrobiło mi się przykro, bo chyba to że jestem w ciąży nie zmienia mnie i nie znaczy że będę siedzieć jak pomruk. Zastanawiałam się po tej jej wiadomości czy w ogóle iść, ale przyjaciółka mi napisała żebym jej nie robiła przykrości i żebym się nawet nie wygłupiała że nie przyjdę
|
Dziś już lepiej?
Cytat:
Napisane przez domii29
|
Ja póki co nie mam żadnego (odpukać)
Cytat:
Napisane przez ktosiula
Glowa do góry! Koleżanka chciała się raczej zatroszczyć o Ciebie a Ty sie poczułaś odrzucona.
Upiecz ciacho bez pytania no i na prezent się zrzuć oczywiście  Ja byłam w sobotę na panieńskim i mi koleżanka robiła extra mohito bezalkoholowe  Byłam wyróżniona - nawet peniska-słomkę dostałam w innym kolorze, żeby się nie pomylić
Dziewczyny szybka sonda, który przewijak? Pierwszy ma ten plus, że ma frotowy pokrowiec na środku, a drugi st słodki
Kyte może masz jakiś świetny konglomerat i Ci sie nie porysuje, oby  Bo mnie serce boli jak patrze na moje parapety po roku użytkowania.
Dzidzia czyżby przepowiadacze? Mocno boli?
|
Widzialam,żejuż kupiłaś ale jeszcze się wypowiem
Drugi jakoś bardziej mi się podoba.
Dziewczyny,3mam kciuki za wizyty!
Gratuluję rozpoczętych tygodni
Dzień Dobryyy, dzis zaczynamy 32 tydzień czyli jeszcze 2 miesiące do porodu
bo tą kruszyną jesteś Ty...
Kamilek ur 18.10.13
17.05.2014- Nasz Dzień
|
|
|