Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-28, 09:50   #2605
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
W sumie to nie wiem ogólnie czuje się jakaś taka niepotrzebna, głupia i w ogóle, tak o wszystko po trochę.
Jeszcze w sobotę mam iść na panieński i napisałam do koleżanki co przygotować, a ona mi napisała że mam tylko ustalić z małą żeby mi nie dokuczała za bardzo, że one się składają na prezent i alkohol no ale to mnie nie dotyczy, napisałam że przecież nie przyjdę jak królewna z pustymi rękami, to napisała tylko że chyba mnie za bardzo energia roznosi, że jutro będzie na zakupach to w razie czego napisze mi co mogę przygotować. No i zapytała czy jak coś to chciałabym się złożyć ze wszystkimi na prezent. Kurde a co ja jakaś inna jestem, trędowata?? Pewnie nawet nie myślała że ja to tak odbiorę no ale zrobiło mi się przykro, bo chyba to że jestem w ciąży nie zmienia mnie i nie znaczy że będę siedzieć jak pomruk. Zastanawiałam się po tej jej wiadomości czy w ogóle iść, ale przyjaciółka mi napisała żebym jej nie robiła przykrości i żebym się nawet nie wygłupiała że nie przyjdę
Dziś już lepiej?

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Czy Wam też pojawiają się te okropne rozstępy ? Ja jak wyszłam z wanny to aż krzyknęłam jak zobaczyłam ile ich mam... codziennie się smaruje i guzik to daje

Do tego okropnie pieką mnie miejsca intymne, Tż wysmarował mnie clotrimazolum mam nadzieję że to pomoże
Ja póki co nie mam żadnego (odpukać)

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Glowa do góry! Koleżanka chciała się raczej zatroszczyć o Ciebie a Ty sie poczułaś odrzucona.
Upiecz ciacho bez pytania no i na prezent się zrzuć oczywiście Ja byłam w sobotę na panieńskim i mi koleżanka robiła extra mohito bezalkoholowe Byłam wyróżniona - nawet peniska-słomkę dostałam w innym kolorze, żeby się nie pomylić

Dziewczyny szybka sonda, który przewijak? Pierwszy ma ten plus, że ma frotowy pokrowiec na środku, a drugi st słodki

Kyte może masz jakiś świetny konglomerat i Ci sie nie porysuje, oby Bo mnie serce boli jak patrze na moje parapety po roku użytkowania.

Dzidzia czyżby przepowiadacze? Mocno boli?
Widzialam,żejuż kupiłaś ale jeszcze się wypowiem
Drugi jakoś bardziej mi się podoba.

Dziewczyny,3mam kciuki za wizyty!
Gratuluję rozpoczętych tygodni

Dzień Dobryyy, dzis zaczynamy 32 tydzień czyli jeszcze 2 miesiące do porodu

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora