Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-30, 13:40   #3232
teQiba
Moderator

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Mam staniki za 20zł z targu i mam też takie co kosztowały ponad 100 zł i szczerze nie widzę różnicy dlatego nie inwestuję już w te markowe.
Też kupuję na targu za 20 zł
Tylko teraz nie wiem jaki rozmiar - a wiadomo jak to z przymierzaniem w takich miejscach

Cytat:
Napisane przez trihomonas Pokaż wiadomość
Dziekuje..Ja mam kontrol za miesiac dopiero,wiec musze przeczekac...Chyba zdecyduje sie pojsc do lekarza,bo nie chce popasc w depresje a juz w ciazy czulam,ze mnie dopada...
Co do piersi:mnie bolaly na poczatku ciazy a potem coraz mniej,choc nadal byly wielkie..Teraz pare dni po zabiegu nagle staly sie bardzo (jak nigdy ) wrazliwe na dotyk,sa twarde jak kamien i mam wrazenie jakby mialy mi peknac...Przyznam,ze troche mnie to martwi,bo przeciez hormon ciazowy w moim organizmie sie zmniejsza,wiec chyba piersi nie powinny stac sie tak bolesnei twarde Czy mamy aniolkowe moglyby mi cos napisac na ten temat Czy mialy tak samo,czy lepiej,zeby udala sie do lekarza
Niestety ja nie wiem co się później z piersiami dzieje, więc z własnego doświadczenia nie pomogę - ale myślę że jeżeli coś Cię niepokoi to nie wahaj się i pójdź do lekarza Mimo wszystko warto żeby Cię zbadał

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
wizyte mam dzis boje sie okropnie krew jest ok ale w moczu mam pojedyncze leukocyty 0-5 i pojedyncze nablonki plaskie, niby w normie ale z moim samopoczuciem klapa ....

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
teraz już mi wiszą ( w przenośni )

Cytat:
Dziewczyny, coś dawno Justine nie było. I innych kilku dziewczyn, które się na początku udzielały. Chyba, że jakieś wakacje, a ja nie pamiętam
Też to właśnie zauważyłam...