2013-09-02, 12:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz.
Cytat:
Napisane przez the rock
Nie, bo to się raczej nie nadaje w okolice gdzie jest wysoka temperatura... za kuchenke dokupię czarna, hartowaną płytę
Dibond, to takie tworzywo niby aluminiowe, dość wytrzymałe i nadające się do nadrukowywania na nim różnych motywów  widzę że ludzie układają to w łazienkach zamiast płytek wiec ja postanowiłam wypróbować w kuchni 
Jak na razie się sprawdza 
|
No to zrozumiale Ciekawe rozwiazanie Jak przypuszczam, jest jakas firma ktora sie tym zajmuje i zamawia sie bezposrednio od nich podajac wymiary i wzor nadruku?I jesli mozna odrazu spytac o koszt takiej przyjemnosci?
Cytat:
Napisane przez Czarina
Gwiazdeczko witaj po latach!! Miło Cię wreszcie widzieć. Zaglądam na Twojego bloga dosyć często, a tam pustki, aż echo niesie  Szkoda 
Jaki drugi kolor planujesz? I jakimi farbami malujesz? Ja teraz zastanawiałam się znów nad duluxem bo maja serię światło i przestrzeń czy jakoś tak, ale w końcu się przestraszyłam takiego efektu jak miałam w przedpokoju- tych okropnym mazajów i pomyślałąm sobie, że zostanę z tymi farbami co dotychczas, mimo że paleta uboższa. Aparat już mam, więc lada dzień pstryknę fotki, to coś doradzicie 
|
No pustki na blogu, bo remonty zakonczone
Aczkolwiek wczoraj wlasnie wymienilam toaletke w sypialni, na zwykla komode i zadowolona jestem z tej zmiany. Toaletka zajmowala wiecej miejsca, plus nie jestem nauczona malowac sie na siedzaco
Farby Dulux wlasnie, i osobiscie nie mielismy z nimi zadnych problemow. Do tego jedna warstwa wystarczyla
Drugi kolor to taki jasniutki mocca.
|