Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-02, 12:31   #2008
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz.

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Nie, bo to się raczej nie nadaje w okolice gdzie jest wysoka temperatura... za kuchenke dokupię czarna, hartowaną płytę

Dibond, to takie tworzywo niby aluminiowe, dość wytrzymałe i nadające się do nadrukowywania na nim różnych motywów widzę że ludzie układają to w łazienkach zamiast płytek wiec ja postanowiłam wypróbować w kuchni
Jak na razie się sprawdza
No to zrozumiale Ciekawe rozwiazanie Jak przypuszczam, jest jakas firma ktora sie tym zajmuje i zamawia sie bezposrednio od nich podajac wymiary i wzor nadruku?I jesli mozna odrazu spytac o koszt takiej przyjemnosci?

Cytat:
Napisane przez Czarina Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko witaj po latach!! Miło Cię wreszcie widzieć. Zaglądam na Twojego bloga dosyć często, a tam pustki, aż echo niesie Szkoda
Jaki drugi kolor planujesz? I jakimi farbami malujesz? Ja teraz zastanawiałam się znów nad duluxem bo maja serię światło i przestrzeń czy jakoś tak, ale w końcu się przestraszyłam takiego efektu jak miałam w przedpokoju- tych okropnym mazajów i pomyślałąm sobie, że zostanę z tymi farbami co dotychczas, mimo że paleta uboższa. Aparat już mam, więc lada dzień pstryknę fotki, to coś doradzicie
No pustki na blogu, bo remonty zakonczone
Aczkolwiek wczoraj wlasnie wymienilam toaletke w sypialni, na zwykla komode i zadowolona jestem z tej zmiany. Toaletka zajmowala wiecej miejsca, plus nie jestem nauczona malowac sie na siedzaco

Farby Dulux wlasnie, i osobiscie nie mielismy z nimi zadnych problemow. Do tego jedna warstwa wystarczyla
Drugi kolor to taki jasniutki mocca.