2013-09-04, 09:44
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez Katee27
właśnie oglądam Ekspres reporterów i wyje jak bóbr  o Agacie Szewczyk,która przez głupiego ordynatora zmarła po porodzie córeczki 
|
Nie oglądałam,wolę nie włączać tv bo wczoraj zaczął się proces rodziców tego 2 lataka z cieszyna 
Cytat:
Napisane przez aga_ton
Lewek a możesz na priva szczegóły. tzn. dokładnie gdzie, za ile i jak się tam załapać
pewnie dziwicie się, że jeszcze w ciąży nie jestem a już szukam szpitala 
ale ja teraz nie potrafię inaczej, najpierw muszę znaleźć odpowiednie miejsce dla siebie i maleństwa. drugi raz nie dam się tak potraktować.
|
Oj wcale Ci się nie dziwię kochana.Ja wiem tylko że to Prywatna Klinika ginekologiczno-położnicza w Białymstoku i na pewno mają swoją stronę www.
Cytat:
Napisane przez Baobabek
u nas jest 38 dzieci w grupie  wejdę dzisiaj i zapytam, bo z rana jeszcze tyle dzieci nie ma, może mi powiedzą co to wczoraj się działo
widzę się z woźną oddziałową tylko, daje mi dziecko, buty i kurtke i idzie po następne dziecko 
Nie mogę glizdy dobudzć no  dzisiaj punkt 7 muszę wyjść z domu,a on już wczoraj zapowiedział, ze nie idzie  będzie darcie już czuję....do tego wczoraj popołudniu obudził się z katarem i zaczął pokasływać  małą też słyszłam że kasłała w nocy  niech to szlag! jak się wnerwię, to się zwolnię z pracy i będę z nimi w chacie siedzieć 
|
Ja się widziałm rano z panią bo było mało dzieci,mówiła że faktycznie nie płakał i się jej przedstawił
Zdrówka dla dzeciaczków i mam nadzieję że Kubuś jednak poubi przedszkole
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Hej
Dzisiaj cudowny dzień.
Moja Zuzia ma roczek 
|
Wszystkiego najlepszego Zuziu
Dla zainteresowanych zdjęcia na klubie.
|
|
|