Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-04, 09:44   #2086
ula2689
Wtajemniczenie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
właśnie oglądam Ekspres reporterów i wyje jak bóbro Agacie Szewczyk,która przez głupiego ordynatora zmarła po porodzie córeczki
Nie oglądałam,wolę nie włączać tv bo wczoraj zaczął się proces rodziców tego 2 lataka z cieszyna

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
Lewek a możesz na priva szczegóły. tzn. dokładnie gdzie, za ile i jak się tam załapać

pewnie dziwicie się, że jeszcze w ciąży nie jestem a już szukam szpitala
ale ja teraz nie potrafię inaczej, najpierw muszę znaleźć odpowiednie miejsce dla siebie i maleństwa. drugi raz nie dam się tak potraktować.
Oj wcale Ci się nie dziwię kochana.Ja wiem tylko że to Prywatna Klinika ginekologiczno-położnicza w Białymstoku i na pewno mają swoją stronę www.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
u nas jest 38 dzieci w grupie wejdę dzisiaj i zapytam, bo z rana jeszcze tyle dzieci nie ma, może mi powiedzą co to wczoraj się działo

widzę się z woźną oddziałową tylko, daje mi dziecko, buty i kurtke i idzie po następne dziecko
Nie mogę glizdy dobudzć no dzisiaj punkt 7 muszę wyjść z domu,a on już wczoraj zapowiedział, ze nie idzie będzie darcie już czuję....do tego wczoraj popołudniu obudził się z katarem i zaczął pokasływać małą też słyszłam że kasłała w nocy niech to szlag! jak się wnerwię, to się zwolnię z pracy i będę z nimi w chacie siedzieć
Ja się widziałm rano z panią bo było mało dzieci,mówiła że faktycznie nie płakał i się jej przedstawił
Zdrówka dla dzeciaczków i mam nadzieję że Kubuś jednak poubi przedszkole

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiaj cudowny dzień.

Moja Zuzia ma roczek
Wszystkiego najlepszego Zuziu

Dla zainteresowanych zdjęcia na klubie.
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora