Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 18:34   #3
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith
Dot.: Bunt dwulatka na tapecie,zanim wątek skończymy urodzinki będą trzecie. Mamy IX-

Nowy wątek ciekawe ile będziemy go mieć

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
hej mloda je w kuchni obiad z babcią a potem idziemy na spacerek z koleżanką i jej dziećmi, przyjechała na chwilę z Anglii więc trza poklachać trochę a rozgadało się to moje małe nieźle....pół po swojemu a pół coś idzie zrozumieć....

ano pewnie tak przejeżdżałam koło ciebie dziś i jakieś mi się meble rzuciły w oczy przez okno..czyli dojechały?

Misia miała dopiero 4 zabiegi wiec efekt pewnie dopiero po jakimś czasie będzie a ma ich mieć aż 60!!!..masakra...a co do jedzenia dużo ma w sumie w ciągu dnia ale może jakbys mu dała kaszkę do mleka wieczornego i trochę przesunęła porę jego picia to by się nie budził? poza tym on się może budzić z przyzwyczajenia też..

no to sto latek dla Zuzinki)

temat dobry...pytanie kto zakłada nowy wątek?

a nakładka na wc?
Nakładka na wc u nas mogłaby służyć w charakterze straszaka

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Irmith ciesz się że chociaż siku na nocnik robi, moja nawet tego nie robi - tylko pieluchy powoli tracę nadzieję na przejście na majtki

Aga dzięki

ja mogłabym założyć wątek ale nie wiem czy potrafię
Może do 18 przejdą

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Witam, pewnie mnie nie kojarzycie, ale nie szkodzi Miałam trochę zawirowań i internet odszedł w kąt

Ala ma stałe pory posiłków i bardzo rzadko są odstępstwa

8-9 Sniadanie- (jajecznica z szynką i pomidorem/ 2 małe kanapeczki z serkiem naturalnym, wędlina i rzodkiewką)
11- banan
13- zupa (ulubiona to krupnik)
15-15.30 drugie danie, to samo co my, dzisiaj np kotlety z płatków owsianych z sosem porowym i ziemniakami
17- podwieczorek (miseczka owoców, kisiel, serek homogenizowany, budyń, kanapki z miodem)
19- kolacja, zwana przez Alę "khhromki" czyli jakieś niewielkie kanapki

Picie dostaje zawsze do śniadania i kolacji i to jest albo mleko zwykłe, albo herbata z miodem, kawa inka. A tak to zawsze ma wody ile chce.

A ja pamiętam

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując