Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 22:04   #675
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Domi - genialne zdjęcia! Wyglądacie tak pięknie, tacy szczęśliwi! Naprawdę super pamiątka Tak jak sobie obejrzałam to pomyślałam, że ja się swoimi nie chwaliłam (chociaż ja sesji ślubnej nie miałam;p). To też się pochwalę. A co!
Pięknie wyglądaliśie !
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Dziewczyny....: cry: bierzemy się za składanie łóżeczka, otwieramy paczkę i co? I szczebelek złamany. Ryczeć mi się chce. Ostatnio mam jakiegoś mega pecha z tymi przesyłkami....
A paczka z zewnątrz nie miała żadnych uszkodzeń, specjalnie sprawdzałam, bo nawet sprzedawca na aukcji pisał, że jak jest uszkodzona z zewnątrz to otwierać przy kurierze...

Superowa ta małpka, muszę u nas poszukać

no nie wierze!? co z tymi przesyłkami ostatnio ...

oby bezproblemowo wymieniki

Cytat:
Napisane przez iloneczka91 Pokaż wiadomość
ryba91 Kurczę nieciekawie masz z tymi skokami. Dobrze, że się wybroniłaś przed szpitalem. Swoją drogą co to za praktyka w tym waszym szpitalu, żeby relanium i relanium. Ja dostałam końskie dawki magnezu w kroplówce i było lepiej. Relanium raz po wieczornej wizycie bo pewien pan doktor po zdaniu "wystarczy jeden skok ciśnienia i tracisz dziecko a drugiego może nie być" spowodował, że wpadłam w histerie. Ten lekarz już nie jednej zalazł za skórę. A po tym relanium to mogłaby cały czas spać a to tylko jedna tabletka.
Co do cen dopegytu to fakt zwariować można u mnie 25,99 za opakowanie a w miesiącu trzy idą, a gdzie reszta leków. A swoją drogą u mnie lekarz odrazu powiedział, że będzie cesarka bo z takim ciśnieniem niebezpieczny może być poród siłami natury. U Ciebie nic na ten temat nie wspomniał?

Ja po pobycie w szpitalu wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale w moim przypadku to dobrze.

Dziewczyny naprawdę nie mogę za wami nadążyć, niesamowite macie tempo pisania
No ja mam wrazenie ze to takie pójście na łatwiznę, nie wiem czy czytałaś 2?wątki temu jak pisałam co sie działo tam.. w każdym bądź razie najpierw po relanium zrobiłam sie straszznie niespokojna a potem nie kojarzyłam nawet pielęgniarki jak przychodiła zmierzyć tętno dzidziusia albo mi ciśnienie.. i mimo ze mówiłam ze bardzo źle znosze te leki to i tak podawali.. ale dostawałam 3razy dziennie po 5mg ( niby nie duża, ale do tego fenoterol po którym mam wrazenie ze serce mi wyskoczy, magnez, no-spa i dopegyt)
Co do CC to nic mi nie wspominał, ale z opinii pacjentek tego szpitala lepiej unikac tam cc bo podobno tną masakrycznie a jeszcze gorzej zszywają.. wiec chyba wole naturalny. U mnie dopegyt- ale to apteka szpitalna bo musiałam tam kupić kosztował 29,99... i musze jeszcze 3 op tak kupic bo mam odpis w tej aptece, a potem pytałam w innej to 21 zł kosztuje.. i też op. starczy mi na 8 dni :/ wiec nawet 4 bede musiałą kupić :/