2013-09-05, 22:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
Napisane przez lubieolowki
Domi - genialne zdjęcia!  Wyglądacie tak pięknie, tacy szczęśliwi!  Naprawdę super pamiątka  Tak jak sobie obejrzałam to pomyślałam, że ja się swoimi nie chwaliłam (chociaż ja sesji ślubnej nie miałam;p). To też się pochwalę. A co!
|
Pięknie wyglądaliśie !
Cytat:
Napisane przez ktosiula
|
no nie wierze!? co z tymi przesyłkami ostatnio ...
oby bezproblemowo wymieniki 
Cytat:
Napisane przez iloneczka91
ryba91 Kurczę nieciekawie masz z tymi skokami. Dobrze, że się wybroniłaś przed szpitalem. Swoją drogą co to za praktyka w tym waszym szpitalu, żeby relanium i relanium. Ja dostałam końskie dawki magnezu w kroplówce i było lepiej. Relanium raz po wieczornej wizycie bo pewien pan doktor po zdaniu "wystarczy jeden skok ciśnienia i tracisz dziecko a drugiego może nie być" spowodował, że wpadłam w histerie. Ten lekarz już nie jednej zalazł za skórę. A po tym relanium to mogłaby cały czas spać a to tylko jedna tabletka.
Co do cen dopegytu to fakt zwariować można u mnie 25,99 za opakowanie a w miesiącu trzy idą, a gdzie reszta leków. A swoją drogą u mnie lekarz odrazu powiedział, że będzie cesarka bo z takim ciśnieniem niebezpieczny może być poród siłami natury. U Ciebie nic na ten temat nie wspomniał?
Ja po pobycie w szpitalu wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale w moim przypadku to dobrze.
Dziewczyny naprawdę nie mogę za wami nadążyć, niesamowite macie tempo pisania 
|
No ja mam wrazenie ze to takie pójście na łatwiznę, nie wiem czy czytałaś 2?wątki temu jak pisałam co sie działo tam.. w każdym bądź razie najpierw po relanium zrobiłam sie straszznie niespokojna a potem nie kojarzyłam nawet pielęgniarki jak przychodiła zmierzyć tętno dzidziusia albo mi ciśnienie.. i mimo ze mówiłam ze bardzo źle znosze te leki to i tak podawali.. ale dostawałam 3razy dziennie po 5mg ( niby nie duża, ale do tego fenoterol po którym mam wrazenie ze serce mi wyskoczy, magnez, no-spa i dopegyt)
Co do CC to nic mi nie wspominał, ale z opinii pacjentek tego szpitala lepiej unikac tam cc bo podobno tną masakrycznie a jeszcze gorzej zszywają.. wiec chyba wole naturalny. U mnie dopegyt- ale to apteka szpitalna bo musiałam tam kupić kosztował 29,99... i musze jeszcze 3 op tak kupic bo mam odpis w tej aptece, a potem pytałam w innej to 21 zł kosztuje.. i też op. starczy mi na 8 dni :/ wiec nawet 4 bede musiałą kupić :/
|