Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 22:09   #3758
cobra115
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Oj, mam nadzieję że szybko celibat zostanie odwieszony

Mnie moja gin chyba jutro zabije znowu nie mam odczynu coombsa. Babki w lab mówią, że jak miałam grupę krwi robioną to powinno być. I nie zrobiłam ostatnio. A na stronie internetowej, gdzie drukuję wyniki przy gr krwi jest napisane, że wyniki wydano w formie papierowej dnia X nosz kurde! Nie po to proszę o wyniki przez neta, żeby jeszcze po nie jeździć wiem tylko z czasów poronienia, że mam rh+
kurde to nie wiem czy dobrze zakodowałam, ale jak mam rh+ to ginka mówiła, że nie ma się co martwić

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Coś zdjęcie nie weszło. Może teraz się uda.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
rośnie
Cytat:
Napisane przez Pralinka_90 Pokaż wiadomość
Zdarzyły Wam się omdlenia w ciąży? Ja dzisiaj zasłabłam 2 razy i w ostatniej chwili mnie kobieta złapała bo mogłabym nieźle rąbnąć o ziemię. Kontaktowałam, ale strasznie słabo mi się zrobiło i ciemno przed oczami. Po 5 min odpoczynku chciałam wstać i znów mnie to złapało (na szczęście zaraz z powrotem usiadłam). Teraz weszłam do kuchni gdzie jest dość ciepło i znów mi się w moment słabo zrobiło... Dzwonić do lekarza? Może jutro do szpitala się zgłosić na jakieś podstawowe badania i niech sprawdzą czy z dzieckiem wszystko ok? Nie wiem co robic...
Mi też się często robi słabo, ale jeszcze nie mdłałam. Myślę, że to nic poważnego, po prostu urok ciąży. Ale dla pewności zaczerpnij rady lekarza