Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 21:43   #2120
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Melduję się wieczorkiem Kostuś się dzisiaj naskakał,nakrzyczał,napis zczał,naśmiał się i padł po kąpieli i 2cycachw ogóle dzisiaj kapałam go w normalnej wannie-jego wanienka już jest za mała.Tak chlapał że byłam mokra od góry do dołu,uwielbiam patrzeć jak on się tak cieszy wspaniałe uczucieJa już po ćwiczeniach i kąpieliale mam poweraJak Wam wieczór mija moje miłe Panie?
Ależ Ty masz tej energii

Rano kupiłam wszystkie farby do mieszkania i baterie do 'mojej' łazienki (czyli dużej, z wanną ) wannową baterię niestety muszę wymienić bo pomyliłam pudełka w sklepie
Poza tym moja wymarzona mozaika nadal się spóźnia i wychodzi na to, że panowue już pokoje pomalują a łazienka jeszcze skończona nie będzie a to mi się już nie podoba

Potem nie chciało mi się pchać samochodem w biurowe zagłębie i autobusem pojechałam do firmy zostawić l4 i zobaczyć się z koleżankami. Pogadałam z 'szefem' (kolega w lipcu dostał awans na mojego managera bo dyrektorce nie chciało się zarządzać moimi sprawami na wypadek nieobecności) i oficjalnie powiedział, że mam siedzieć i odpoczywać bo zbyt wielki hardcore aktualnie na kliencie. Jestem więc zadowolona
Wracałam z biura kawałek z koleżanką a dalej już sama i co? Z tego wszystkiego zapomniałam skasować 40minutowy bilet i złapał mnie kanar. Jestem szczuplejsza o 136zł

Na pocieszenie obiadek u rodziców. I tyle z mojego wieczora, padam na twarz

A jutro mam endokrynologa o 12.40, lunch z koleżanką a na 17 ..... (werble) ..... USG

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Izunia, na tablecie nie umiem oglądać profili i albumów jutro rano nadrobię- obiecuję

Mysiu, Lila, współczuję tych bóli brzucha

Arletko, dużo zdrówka! Nie wychodź z domku przez parę dni i kuruj się domowymi sposobami

Ciekawe jak tam u Basi, Wanessy i Jak Wiki z tą sesją. Odezwij się, czekamy na wieści

Dobranoc

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora