2013-09-05, 21:43
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25
Melduję się wieczorkiem  Kostuś się dzisiaj naskakał,nakrzyczał,napis zczał,naśmiał się i padł po kąpieli i 2cycach  w ogóle dzisiaj kapałam go w normalnej wannie-jego wanienka już jest za mała.Tak chlapał że byłam mokra od góry do dołu,uwielbiam patrzeć jak on się tak cieszy  wspaniałe uczucie  Ja już po ćwiczeniach i kąpieli  ale mam powera  Jak Wam wieczór mija moje miłe Panie?
|
Ależ Ty masz tej energii 
Rano kupiłam wszystkie farby do mieszkania i baterie do 'mojej' łazienki (czyli dużej, z wanną ) wannową baterię niestety muszę wymienić bo pomyliłam pudełka w sklepie 
Poza tym moja wymarzona mozaika nadal się spóźnia i wychodzi na to, że panowue już pokoje pomalują a łazienka jeszcze skończona nie będzie a to mi się już nie podoba 
Potem nie chciało mi się pchać samochodem w biurowe zagłębie i autobusem pojechałam do firmy zostawić l4 i zobaczyć się z koleżankami. Pogadałam z 'szefem' (kolega w lipcu dostał awans na mojego managera bo dyrektorce nie chciało się zarządzać moimi sprawami na wypadek nieobecności) i oficjalnie powiedział, że mam siedzieć i odpoczywać bo zbyt wielki hardcore aktualnie na kliencie. Jestem więc zadowolona 
Wracałam z biura kawałek z koleżanką a dalej już sama i co? Z tego wszystkiego zapomniałam skasować 40minutowy bilet i złapał mnie kanar. Jestem szczuplejsza o 136zł 
Na pocieszenie obiadek u rodziców. I tyle z mojego wieczora, padam na twarz 
A jutro mam endokrynologa o 12.40, lunch z koleżanką a na 17 ..... (werble) ..... USG 
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
Izunia, na tablecie nie umiem oglądać profili i albumów jutro rano nadrobię- obiecuję 
Mysiu, Lila, współczuję tych bóli brzucha 
Arletko, dużo zdrówka! Nie wychodź z domku przez parę dni i kuruj się domowymi sposobami 
Ciekawe jak tam u Basi, Wanessy i Jak Wiki z tą sesją. Odezwij się, czekamy na wieści 
Dobranoc
|
|
|