Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-07, 00:38   #3994
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Poprawka miała być w czwartek, ale przełożyli na poniedziałek Także zawiozłam dziś pracę magisterską TŻ na wydział i dłubię zadanka, mam jeszcze sobotę i niedzielę, myślę że dam radę o ile nie spanikuję

Sonol mówisz... To na receptę jest?

Swego czasu byłam wielką fanką jeansów z H&M, uwielbiałam czarne rurki, bo się świetnie trzymały, kolor się spierał dopiero prawie dwóch latach. Kolejne miałam w przepięknym odcieniu granatu, wygodne i dopasowane, ale poszły mi nitki na tyłku i nie dało się ich nosić bez pokazywania pupy całemu otoczeniu. Kupiłam kolejne (i ostatnie) rozciągnęły mi się paskudnie, nie da się nic zrobić a paragon zgubiłam. I poszłam do Mango, jedne mi się spisują super, na drugie czekam aż przyjdą do sklepu
Więc trzymam kciuki Ja od poniedziałku też znowu na uczelni walczę I też siedzę nad zadaniami

Sonol jest bez recepty i zapłaciłam za niego 8,99zł w dozie.

Ja nigdy nie miałam jeansów z H&M i Mango. Najwięcej par mam z Zary, ale te, które w czwartek mierzyłam mnie rozczarowały. Muszę koniecznie wybrać się do Mango, bo spodobało mi się kilka par na stronie Czy one nie mają zbyt długich nogawek tylko?

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora