Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 19:26   #3991
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Ja mam się pokazać w sukience?

Ooo nigdy nie miałam jeansów z H&M, a Wy? Jak je oceniacie? Mierzyłam ten płaszczyk http://www.hm.com/pl/product/15700?article=15700-A bo spodobał mi się na stronie, ale na żywo się rozczarowałam. Wyglądałam strasznie Gdyby był bardziej taliowany to układałby się o niebo lepiej plus na całej długości na pupie robiła mi się dziura z materiału na tej zakładce, a nie wyobrażam sobie takiego przewiewu podczas niskich temperatur. Jedynym chyba wyjściem byłoby zszycie tego.
Tak

ja nie miałam, ale dzisiaj oglądałam i niektóre wydawały się porządne. Jednak doszłam do wniosku, że na razie spodni mam wystarczająco

http://www.hm.com/pl/product/16689?article=16689-B mnie ten płaszcz się spodobał, ale nie widziałam u siebie
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:17   #3992
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Tak

ja nie miałam, ale dzisiaj oglądałam i niektóre wydawały się porządne. Jednak doszłam do wniosku, że na razie spodni mam wystarczająco

http://www.hm.com/pl/product/16689?article=16689-B mnie ten płaszcz się spodobał, ale nie widziałam u siebie
Chodzi o mój cały weselny outfit? Bo zdjęcie z przymierzalni w tej sukience wklejałam

Więc zmierzę jakieś, bo widzę na stronie, że niektóre wydają się być bardzo obcisłe w łydkach, a takich szukam

Ja mierzyłam jeszcze taką parkę: http://www.hm.com/pl/product/14454?article=14454-B ale też źle się czułam

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 23:14   #3993
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:

Miałam przepisany Heviran, ale mi nie pomógł, dlatego nie kupię następnego opakowania. Mi jedynie pomaga płyn Sonol. We wtorek rano z mojej olbrzymiej wypukłej opryszczki, którą miałam przez cały poniedziałek została tylko płaska czerwona kropka. A nowy płyn kupiłam wieczorem w poniedziałek, bo jak się okazało ten, którym się próbowałam ratować od niedzieli był już przeterminowany. Strupek i u mnie najdłużej się trzyma. Wspomagam się też wit. B.

Jak Twoja poprawka?

W temacie zębów: moje wszystkie ósemki są jeszcze w dziąsłach i czeka mnie ich usunięcie w przyszłości, czego też się obawiam. Przy najbliższej okazji zapytać moją ortodontkę o to. A wszystkie zęby przed założeniem aparatu leczyłam zawsze bez znieczulenia, nawet te kanałowo, a miałam ich naprawdę dużo do wyleczenia.

Dołączam do pijących siemię lniane od wczoraj Smakuje mi bardzo! Zamierzam pić codziennie!

We wtorek kupiłam czysty olej arganowy w Starej Mydlarni i udało mi się za pół ceny kupić olej sezamowy (50ml za 15,50zł). Kilka różnych było przecenionych na 50% w koszyku przy kasie.
Poprawka miała być w czwartek, ale przełożyli na poniedziałek Także zawiozłam dziś pracę magisterską TŻ na wydział i dłubię zadanka, mam jeszcze sobotę i niedzielę, myślę że dam radę o ile nie spanikuję

Sonol mówisz... To na receptę jest?

Cytat:
Ja mam się pokazać w sukience?

Ooo nigdy nie miałam jeansów z H&M, a Wy? Jak je oceniacie? Mierzyłam ten płaszczyk http://www.hm.com/pl/product/15700?article=15700-A bo spodobał mi się na stronie, ale na żywo się rozczarowałam. Wyglądałam strasznie Gdyby był bardziej taliowany to układałby się o niebo lepiej plus na całej długości na pupie robiła mi się dziura z materiału na tej zakładce, a nie wyobrażam sobie takiego przewiewu podczas niskich temperatur. Jedynym chyba wyjściem byłoby zszycie tego.
Swego czasu byłam wielką fanką jeansów z H&M, uwielbiałam czarne rurki, bo się świetnie trzymały, kolor się spierał dopiero prawie dwóch latach. Kolejne miałam w przepięknym odcieniu granatu, wygodne i dopasowane, ale poszły mi nitki na tyłku i nie dało się ich nosić bez pokazywania pupy całemu otoczeniu. Kupiłam kolejne (i ostatnie) rozciągnęły mi się paskudnie, nie da się nic zrobić a paragon zgubiłam. I poszłam do Mango, jedne mi się spisują super, na drugie czekam aż przyjdą do sklepu

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 00:38   #3994
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Poprawka miała być w czwartek, ale przełożyli na poniedziałek Także zawiozłam dziś pracę magisterską TŻ na wydział i dłubię zadanka, mam jeszcze sobotę i niedzielę, myślę że dam radę o ile nie spanikuję

Sonol mówisz... To na receptę jest?

Swego czasu byłam wielką fanką jeansów z H&M, uwielbiałam czarne rurki, bo się świetnie trzymały, kolor się spierał dopiero prawie dwóch latach. Kolejne miałam w przepięknym odcieniu granatu, wygodne i dopasowane, ale poszły mi nitki na tyłku i nie dało się ich nosić bez pokazywania pupy całemu otoczeniu. Kupiłam kolejne (i ostatnie) rozciągnęły mi się paskudnie, nie da się nic zrobić a paragon zgubiłam. I poszłam do Mango, jedne mi się spisują super, na drugie czekam aż przyjdą do sklepu
Więc trzymam kciuki Ja od poniedziałku też znowu na uczelni walczę I też siedzę nad zadaniami

Sonol jest bez recepty i zapłaciłam za niego 8,99zł w dozie.

Ja nigdy nie miałam jeansów z H&M i Mango. Najwięcej par mam z Zary, ale te, które w czwartek mierzyłam mnie rozczarowały. Muszę koniecznie wybrać się do Mango, bo spodobało mi się kilka par na stronie Czy one nie mają zbyt długich nogawek tylko?

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie

Stary 2013-09-07, 09:07   #3995
agatala
Zadomowienie

Drogie, a co myślicie o brasnoletkach z kulek minerałów? Coś jak Mokobelle...
https://mokobelle.pl/online-shop-1/j...dnich-sec.html

Hit czy kit?
Mi o dziwo zaczęły się podobać, ale wczoraj jak szukałam za ile mogłabym taką sama zrobić to zdecydowanie poszłabym w rękodzieło...
Stary 2013-09-07, 09:38   #3996
201604250957
Konto usunięte

Agatala bransoletki tego typu robi udzielająca się na tym wątku mm111111 vel missgoodtaste nie wiem czy jeszcze się w to bawi ale z tego co pamiętam chętnych na nie nie brakowało i nawet kilka dziewczyn chwaliło się tutaj swoimi moim zdaniem mają sporo uroku
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:55   #3997
naciulatko
Zakorzenienie

Chodziłam wczoraj po wszystkich możliwych sklepach w poszukiwaniu sukienki na wesele - oczywiście jeśli już na którąś zwróciłam uwagę to była w kolorze czarnym bądź białym. Mierzyłam też te w innych kolorach, mimo że mnie nie ujęły, ale nie mam w szafie żadnej sukienki, którą mogłabym założyć na wesele, przez to, że schudłam. W końcu zdecydowałam się na czarną sukienkę ze złotymi zdobieniami. Myślicie, że to będzie totalne faux pas? Wiem, że czerń nie jest wskazana na wesele, ale zwyczajnie nie miałam wyboru, bo w sklepach nie ma nic ciekawego! Zdjęcie dodaję w załączniku.

Cytat:
Gratuluję zaliczenia egzaminu Czy masz już ustalony termin obrony? Oczywiście trzymam kciuki! I co postanowiłaś w związku z mgr na UW?

Zazdroszczę wesela! Ja na swoim sierpniowym się nie wybawiłam, bo byłam sama. Baw się dobrze! Ja swoją sukienkę znalazłam w Zarze, wklejałam w niej zdjęcia tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3477 Nie jest typowo weselna, ale krój i długość zdecydowanie mnie ujęły. Dodatkowo nie chciałam wyglądać, jak reszta słodkich dziewczyn koniecznie w różowych lub czerwonych sukienkach, często rozkloszowanych. Mimo dresowego materiału czułam się zdecydowanie elegancko. Co do Mohito- wczoraj tam zajrzałam i nie znalazłam niczego godnego uwagi. Wszystko zbyt cukierkowe, jak sama pisałaś. Pochwal się, jaką sukienkę znalazłaś, bo pewnie już kupiłaś na jutrzejszą uroczystość.

Zgadzam się absolutnie Przyszły ojciec moich bliźniąt (tak, tak, nie mam nawet TŻ-a, mam kiepskie zdanie na temat mężczyzn, nie wierzę w miłość, a piszę o dzieciach ) będzie mężczyzną o czarnych oczach i czarnych włosach śniada karnacja mile widziana i niepolskie pochodzenie stąd zwyczajnie zwracam na nich uwagę.

Odkąd wyjechał, bo był tutaj na wymianie studenckiej mamy jedynie kontakt na skype, ale bardzo rzadki ostatnio. Ale jestem pewna, że spotkamy się, jeśli będzie ponownie w Polsce.
Oj tak, wzrok moich ciotek byłby bezcenny

Takie międzynarodowe znajomości mają swoją magię. Zazdroszczę i cieszę się, że masz okazję doświadczać tego. Życzę, żeby jak najdłużej!

Dziękuję

Dołączam do pijących siemię lniane od wczoraj Smakuje mi bardzo! Zamierzam pić codziennie!

We wtorek kupiłam czysty olej arganowy w Starej Mydlarni i udało mi się za pół ceny kupić olej sezamowy (50ml za 15,50zł). Kilka różnych było przecenionych na 50% w koszyku przy kasie.

Udało mi się dorwać zarowy kapelusz z kolcami na allegro cudem i to na dodatek za 49,90zł a regularnie kosztował 99zł i jedna z dziewczyn chciała go sprzedać za 150zł w wysyłką Czy macie jakieś stylizacje z kapeluszami? Powiedzcie, jak go połączyć z resztą ubrań, żebym nie wyglądała, jak przebrana, bo samo nakrycie głowy ogólnie będzie zwracało uwagę.

Chciałam jeansy, a kupiłam wczoraj czarną bluzę z białym napisem GOOD na przodzie i BAD na plecach w Sinsay i jestem zadowolona bardzo, bo jest dłuższa i ma kieszenie. Mierzyłam tyle par jeansów w Zarze, ale żadne nie leżały idealnie. Muszę wybrać się do Mango skoro polecacie.
Dziękuję bardzo Obronę będę miała dopiero w okolicach 10 października, także bardzo późno. Podejrzewam, że nie zdążę już złożyć papierów na UW, więc moje marzenia muszą poczekać. Pewnie skończę mgr w Gdańsku, a później przeniosę się do Warszawy... Jestem tym zdołowana, bo zależało mi na mgr, ale siła wyższa.
Będę trzymała kciuki od poniedziałku za Twoje egzaminy Daj na bieżąco znać!
Miałaś bardzo ładną sukienkę na weselu. Niby nie typowo weselna, ale robi wrażenie, zwłaszcza na Twojej figurze
Co do sukienki, to tak, jak pisałam we wstępie. Zdecydowałam się na czerń i przyznam, że mnie to dołuje, bo jestem z tych, które nie chodzą na wesela w czerni i bieli, ale tutaj miałam za mało czasu na poszukiwania. Jeszcze z kolegą nie miałam kontaktu przez kilka dni, bo wyjechał i tak na 100%, że idę dowiedziałam się wczoraj rano...
W takim razie życzę Ci słodkich mulaciątek Mnie też podobają się "ciemni" mężczyźni, więc może lepiej, że mieszkamy w różnych miastach, bo stanowiłybyśmy dla siebie konkurencję
Myślałam, że poznaliście się w Turcji. Jeśli w Polsce to już w ogóle bym się nie obawiała- mam wrażenie, że osoby, które pochodzą z nieco zamożniejszych arabskich rodzin, są europejskie, jeśli wiesz, co mam na myśli. Inna kwestia, że oni wszyscy mają teraz tyle kontaktów z Europejczykami, że ich kultura również ewoluuje
Zdecydowanie, również uważam, że takie znajomości są świetne. Raz, że masz okazję poznać naprawdę świetnych ludzi, dwa - wciąż używasz języka, a to w moim przypadku jest bardzo dobre, bo pamiętam początki, kiedy bardzo się krępowałam mówić po angielsku, a z czasem jest coraz lepiej, pomijając to, że słownictwo się rozwija, trzy - obcujesz z kulturą, której w innym przypadku nie poznałbyś tak dobrze.
W takim razie obie zaczynamy przygodę z siemieniem lnianym. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne
Co do jeansów to mam jedną parę z H&M - są nieco za duże, więc odziedziczyła je moja mama, ale zarówno dla mnie były ok, jak i mama bardzo je lubi i często je nosi. Aczkolwiek jakiś czas temu mierzyłam inne jeansy stamtąd i były źle uszyte - szew był krzywy, poza tym ogólnie źle leżały i były niewygodne. Wydaje mi się, że musisz mierzyć, bo nie ma na to reguły. Aczkolwiek wolałabym spodnie z Mango Też wpadło mi w oko kilka najnowszych modeli, ale na razie nie kupuję, bo chcę schudnąć

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Szukam sukienki za wesele, jestem załamana Chyba pójdę w starej sukience, bo już tracę cierpliwość

Ten preparat polecała LadyI za co będę jej dozgonnie wdzięczna Jest cudowny, zużyłam już parę buteleczek. Skoro diamentowy też jest dobry, to następnym razem skusze się też na niego

Gratulacje z okazji egzaminu!

Dzięki za polecenie, właśnie coś takiego było mi potrzebne Przez ostatni czas ograniczałam się tylko do biegów, a teraz nabrałam ochoty na coś jeszcze
Doskonale wiem, co czujesz, jeśli chodzi o poszukiwania sukienki na wesele
Preparat świetny, to prawda! Ja z kolei następnym razem skuszę się na akrylowy, żeby porównać działanie LadyI, dziękujemy!
Dziękuję za gratulacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg y0826-99x.jpg (34,9 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-09-07 o 09:56
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 10:48   #3998
LadyI
Zakorzenienie

Ależ Kochane nie ma za co . Preparat używam i uwielbiam
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:05   #3999
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Chodziłam wczoraj po wszystkich możliwych sklepach w poszukiwaniu sukienki na wesele - oczywiście jeśli już na którąś zwróciłam uwagę to była w kolorze czarnym bądź białym. Mierzyłam też te w innych kolorach, mimo że mnie nie ujęły, ale nie mam w szafie żadnej sukienki, którą mogłabym założyć na wesele, przez to, że schudłam. W końcu zdecydowałam się na czarną sukienkę ze złotymi zdobieniami. Myślicie, że to będzie totalne faux pas? Wiem, że czerń nie jest wskazana na wesele, ale zwyczajnie nie miałam wyboru, bo w sklepach nie ma nic ciekawego! Zdjęcie dodaję w załączniku.

Dziękuję bardzo Obronę będę miała dopiero w okolicach 10 października, także bardzo późno. Podejrzewam, że nie zdążę już złożyć papierów na UW, więc moje marzenia muszą poczekać. Pewnie skończę mgr w Gdańsku, a później przeniosę się do Warszawy... Jestem tym zdołowana, bo zależało mi na mgr, ale siła wyższa.
Będę trzymała kciuki od poniedziałku za Twoje egzaminy Daj na bieżąco znać!
Miałaś bardzo ładną sukienkę na weselu. Niby nie typowo weselna, ale robi wrażenie, zwłaszcza na Twojej figurze
Co do sukienki, to tak, jak pisałam we wstępie. Zdecydowałam się na czerń i przyznam, że mnie to dołuje, bo jestem z tych, które nie chodzą na wesela w czerni i bieli, ale tutaj miałam za mało czasu na poszukiwania. Jeszcze z kolegą nie miałam kontaktu przez kilka dni, bo wyjechał i tak na 100%, że idę dowiedziałam się wczoraj rano...
W takim razie życzę Ci słodkich mulaciątek Mnie też podobają się "ciemni" mężczyźni, więc może lepiej, że mieszkamy w różnych miastach, bo stanowiłybyśmy dla siebie konkurencję
Myślałam, że poznaliście się w Turcji. Jeśli w Polsce to już w ogóle bym się nie obawiała- mam wrażenie, że osoby, które pochodzą z nieco zamożniejszych arabskich rodzin, są europejskie, jeśli wiesz, co mam na myśli. Inna kwestia, że oni wszyscy mają teraz tyle kontaktów z Europejczykami, że ich kultura również ewoluuje
Zdecydowanie, również uważam, że takie znajomości są świetne. Raz, że masz okazję poznać naprawdę świetnych ludzi, dwa - wciąż używasz języka, a to w moim przypadku jest bardzo dobre, bo pamiętam początki, kiedy bardzo się krępowałam mówić po angielsku, a z czasem jest coraz lepiej, pomijając to, że słownictwo się rozwija, trzy - obcujesz z kulturą, której w innym przypadku nie poznałbyś tak dobrze.
W takim razie obie zaczynamy przygodę z siemieniem lnianym. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne
Co do jeansów to mam jedną parę z H&M - są nieco za duże, więc odziedziczyła je moja mama, ale zarówno dla mnie były ok, jak i mama bardzo je lubi i często je nosi. Aczkolwiek jakiś czas temu mierzyłam inne jeansy stamtąd i były źle uszyte - szew był krzywy, poza tym ogólnie źle leżały i były niewygodne. Wydaje mi się, że musisz mierzyć, bo nie ma na to reguły. Aczkolwiek wolałabym spodnie z Mango Też wpadło mi w oko kilka najnowszych modeli, ale na razie nie kupuję, bo chcę schudnąć
Piękna sukienka Nie uważam, żeby to było totalne faux pas. Byłam kilka razy w czarnych sukienkach na weselach i czułam się świetnie. Białej nigdy nie założyłabym na taką okazję, ale czarną, jak najbardziej, gdyż dla mnie zawsze czerń kojarzy się z elegancją i podrasowana kolorowymi lub np. tak, jak u Ciebie złotymi dodatkami nie wygląda smutno. Więc jestem na tak i czekamy na zdjęcia w niej Baw się dobrze!!!

Więc trzymam mocno kciuki za obronę Co do marzenia- przykro mi Spełni się na pewno kiedyś, bo tak, jak piszesz możesz przenieść się tutaj za jakiś czas i np. rozpocząć jakieś podyplomowe studia

Dziękuję Dam znać, jak wszystko zaliczę

Typowo weselne sukienki są dla mnie zbyt słodkie i po prostu nudne. Nie chciałam też wyglądać, jak większość dziewczyn. Stąd zakup szarej dresowej Na dodatek była długa, co spodziewałam, że ucieszy moich rodziców i babcię, bo non stop zwracali mi uwagę, że chodzę w za krótkich kieckach, a oni uznali, że jest zbyt obcisła Trudno dogodzić I dziękuję bardzo za komplement Moja figura ostatnio ucierpiała, bo zaniedbałam się bardzo, ale niedługo wracam z ćwiczeniami

mulaciątki Dziękuję Kochana Tobie też ich życzę! Co do konkurencji- na pewno byśmy się dogadały Swoją drogą fajnie byłoby mieć koleżanką, która też podziela moją fascynację ciemnymi mężczyznami

Same plusy takich międzynarodowych znajomości Zgadzam się z tym, co napisałaś! Wczoraj miałam okazję spotkać się z dawno niewidzianym ciemnym kolegą Hiszpanem bo odezwał się niespodziewanie, ale musiałam niestety odmówić ze względu na naukę Ale umówiliśmy się na przyszły weekend i nie mogę się już doczekać

Jak Ci smakuje siemię? Bo mi bardzo smakuje! I zamierzam zamiast jednej łyżeczki dodawać dwie. Ile razy dziennie pijesz? Ja raz. I nie wiem, czy dobrze robię zalewając je wodą od razu po zagotowaniu... bo na pudełku jest informacja o tym, żeby zalewać ciepłą.

Przymierzę zarówno w H&M, jak i Mango i wybiorę najlepsze, bo muszę jakieś jeansy kupić.

Schudłam

APARATKA w połowie

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-09-07 o 11:08
Stary 2013-09-07, 11:29   #4000
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:

Jak Ci smakuje siemię? Bo mi bardzo smakuje!
dziewczyny zainteresowałyście mnie
jak smakuje siemię lniane?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:29   #4001
Maqua
Zakorzenienie

Szukam kurtki przejściówki (i na zimę już właściwie też, ale jeszcze mały wybór w sklepach), koniecznie z kapturem, dość lekką, widziałyście coś ciekawego? Wpadły mi w oko parki z Zary, Zary Kids i Topshopu, w przyszłym tygodniu idę je obejrzeć, ale może widziałyście gdzie indziej coś godnego uwagi?
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 13:23   #4002
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatala Pokaż wiadomość
Drogie, a co myślicie o brasnoletkach z kulek minerałów? Coś jak Mokobelle...
https://mokobelle.pl/online-shop-1/j...dnich-sec.html

Hit czy kit?
Mi o dziwo zaczęły się podobać, ale wczoraj jak szukałam za ile mogłabym taką sama zrobić to zdecydowanie poszłabym w rękodzieło...
Ja dostałam niedawno od koleżanki za przysługę bransoletkę stąd - http://in2you.com.pl/( tej mojej nie ma na stronie i jakiś taki mały wybór jest... w ogóle bawiąc się nią w pracy zerwałam tę gumkę-żyłkę, wiecie gdzie taką dostanę?) różowe koraliki+przywieszka-babeczka i spodobała mi się

nacialutko, sukienka bardzo ładna myślę, że spokojnie możesz w niej iść.

Ileenka jasne, że chodziło mi o Twój weselny zestaw, przepraszam, taki skrót myślowy

chyba wezmę się za siebie razem z Wami, wyznaczyłam sobie dwa cele - schudnąć 5kg i odłożyć określoną kwotę pieniędzy na koncie oszczędnościowym do końca roku, muszę walczyć z moim zakupoholizmem
dlatego powiedzcie, że nie potrzebuję butów z załącznika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biker.jpg (9,2 KB, 32 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:39   #4003
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Agatala bransoletki tego typu robi udzielająca się na tym wątku mm111111 vel missgoodtaste nie wiem czy jeszcze się w to bawi ale z tego co pamiętam chętnych na nie nie brakowało i nawet kilka dziewczyn chwaliło się tutaj swoimi moim zdaniem mają sporo uroku
Dziękuję za rekomendację! Miło mi, że ktoś o mnie pamięta, a raczej o moich bransoletkach. Dziewczyny były bardzo zadowolone. Kilka razy wysyłałam im także za granicę. Miło jak komuś podoba się to co robisz, zwłaszcza gdy wkładasz w to serce i swój czas. Mokbelle ma ładne bransoletki, ale ceny zaporowe :/ jak Wam mija weekend? Pogoda piękna!

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie
jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE]

Jak glut? hehe Oczywiście, nie smakuje najlepiej, ale da się przeżyć. Gdy len za bardzo stężeje i wytworzy się dużo tego kleiku to nieprzyjemnie to staje w gardle, ale trzeba się przemóc i wypić jednym chaustem. Ja piję len od dawna, z małymi przerwami. Polecam

p.s. zapraszam na nowy wpis kosmetyczny na blogu

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2013-09-07 o 13:41
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:43   #4004
iwona200
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie
Z wodą okropnie dla mnie Tzn sam smak jest taki bezpłciowy, ale ta konsystencja kisielowata do tego

Osobiście mielone siemię lniane dodaję do czego się da (naleśniki, placuszki, kotleciki, owsianka, sałatki, warzywa...).

Edytowane przez iwona200
Czas edycji: 2013-09-07 o 13:46
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:39   #4005
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Dziękuję za rekomendację! Miło mi, że ktoś o mnie pamięta, a raczej o moich bransoletkach. Dziewczyny były bardzo zadowolone. Kilka razy wysyłałam im także za granicę. Miło jak komuś podoba się to co robisz, zwłaszcza gdy wkładasz w to serce i swój czas. Mokbelle ma ładne bransoletki, ale ceny zaporowe :/ jak Wam mija weekend? Pogoda piękna!

Jak glut? hehe Oczywiście, nie smakuje najlepiej, ale da się przeżyć. Gdy len za bardzo stężeje i wytworzy się dużo tego kleiku to nieprzyjemnie to staje w gardle, ale trzeba się przemóc i wypić jednym chaustem. Ja piję len od dawna, z małymi przerwami. Polecam

Też chwale sobie Twoje bransoletki - sa
Czy masz jakieś nowości ? chętnie zapoznać sie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 15:34   #4006
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie po lekturze Twojej notki kupiłam podkład lasting finish Także jestem posiadaczką suchej skóry, więc mam nadzieję, że sprawdzi się na niej Jutro przejdzie test
Fajnie, że powróciłaś do regularnych wpisów na blogu, przyjemnie się go czyta i ogląda Przychylam się do opinii dziewczyn, że oglądanie tutoriali z Twoim udziałem byłoby wielką przyjemnością i niewątpliwie podniosłoby wartość polskiej vlogosfery. Najczęściej wybieram zagraniczne kanały, bo nie podoba mi się, że spora część naszych dziewczyn nie potrafi się dobrze wysławiać przed kamerą, ma wady wymowy, problemy z dykcją, jakąś sztuczną manierę w głosie itd. Odechciewa się oglądać Moim zdaniem vlog nie jest zajęciem dla każdego, trzeba posiadać predyspozycje do tego typu pracy. Ty natomiast masz nie tylko wiedzę, którą możesz przekazać, ale także niesamowicie przyjemny głos, więc byłabyś w tym świetna
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:45   #4007
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Właśnie po lekturze Twojej notki kupiłam podkład lasting finish Także jestem posiadaczką suchej skóry, więc mam nadzieję, że sprawdzi się na niej Jutro przejdzie test
Fajnie, że powróciłaś do regularnych wpisów na blogu, przyjemnie się go czyta i ogląda Przychylam się do opinii dziewczyn, że oglądanie tutoriali z Twoim udziałem byłoby wielką przyjemnością i niewątpliwie podniosłoby wartość polskiej vlogosfery. Najczęściej wybieram zagraniczne kanały, bo nie podoba mi się, że spora część naszych dziewczyn nie potrafi się dobrze wysławiać przed kamerą, ma wady wymowy, problemy z dykcją, jakąś sztuczną manierę w głosie itd. Odechciewa się oglądać Moim zdaniem vlog nie jest zajęciem dla każdego, trzeba posiadać predyspozycje do tego typu pracy. Ty natomiast masz nie tylko wiedzę, którą możesz przekazać, ale także niesamowicie przyjemny głos, więc byłabyś w tym świetna
Ja uważam, że nie należy przesadzać z ocenianiem polskich (zagranicznych też) vloggerek pod względem dykcji czy wad wymowy. Rozumiem, że maniera w głosie czy też mentorski ton może odstraszyć, ale nie róbmy z vloggerek aktorek albo piosenkarek. One robią to głownie w ramach hobby, chęci przekazu (nie mówię o tych, które nastawiają się głownie na zarobek). Nie widzę powodu czemu miałyby mówić piękną polszczyzną, skoro ma być to naturalne.

Ja za poleceniem missgoodtaste kupiłam kuleczki brązujące z Sensique, używam codziennie i jestem zadowolona A bloga świetnie się czyta, więc tak trzymaj!
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:34   #4008
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Ja dostałam niedawno od koleżanki za przysługę bransoletkę stąd - http://in2you.com.pl/( tej mojej nie ma na stronie i jakiś taki mały wybór jest... w ogóle bawiąc się nią w pracy zerwałam tę gumkę-żyłkę, wiecie gdzie taką dostanę?) różowe koraliki+przywieszka-babeczka i spodobała mi się

nacialutko, sukienka bardzo ładna myślę, że spokojnie możesz w niej iść.

Ileenka jasne, że chodziło mi o Twój weselny zestaw, przepraszam, taki skrót myślowy

chyba wezmę się za siebie razem z Wami, wyznaczyłam sobie dwa cele - schudnąć 5kg i odłożyć określoną kwotę pieniędzy na koncie oszczędnościowym do końca roku, muszę walczyć z moim zakupoholizmem
Spróbuj znaleźć u siebie jakąś hurtownię półfabrykatów jubilerskich U mnie w Gdańsku jest takei zagłębie a tam: rzemyki do wyborku do koloru i długości, żyłki, sznurki, koraliki, kryształy (niby Swarovski ale świecą się skubane jak dzikie), paciorki a la pandora, koral i całe mnóstwo innych. Ja planuję sobie zrobić kilka par kolczyków i może jakiś naszyjnik
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Z wodą okropnie dla mnie Tzn sam smak jest taki bezpłciowy, ale ta konsystencja kisielowata do tego

Osobiście mielone siemię lniane dodaję do czego się da (naleśniki, placuszki, kotleciki, owsianka, sałatki, warzywa...).
Mielone siemię lniane fajnie urozmaica smak kotletów jak się go doda do bułki tartej (z mąką smakuje gorzej, nabiera trochę gorzkiego posmaku moim zdaniem). No i chyba mogłybyście dodać lnianego glutka do normalnego kisielu?

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja uważam, że nie należy przesadzać z ocenianiem polskich (zagranicznych też) vloggerek pod względem dykcji czy wad wymowy. Rozumiem, że maniera w głosie czy też mentorski ton może odstraszyć, ale nie róbmy z vloggerek aktorek albo piosenkarek. One robią to głownie w ramach hobby, chęci przekazu (nie mówię o tych, które nastawiają się głownie na zarobek). Nie widzę powodu czemu miałyby mówić piękną polszczyzną, skoro ma być to naturalne.

Ja za poleceniem missgoodtaste kupiłam kuleczki brązujące z Sensique, używam codziennie i jestem zadowolona A bloga świetnie się czyta, więc tak trzymaj!
Ja uważam, że jeżeli ktoś chce publicznie się wypowiadać (nieważne czy na żywo czy w telewizji, radiu, internecie), powinien zadbać o słownictwo i dykcję. Ale ja to traktuję jako wyraz szacunku dla języka, kraju i odbiorców

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:38   #4009
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Też chwale sobie Twoje bransoletki - sa
Czy masz jakieś nowości ? chętnie zapoznać sie
Kochana na pewno będę robić jakieś może w przyszłym tygodniu dla siebie, to zrobię jakiś zapas dla chętnych

Cytat:
Jeju, tyle miłych słów - dziękuję!
Ja mam kilka ulubionych vlogów, które oglądam z przyjemnością. Przede wszystkim lubię gdy prowadząca go osoba wykazuje się dobrą techniką makijażu. Sama wiem na ten temat sporo, ale z chęcią podpatruję coś nowego mimo, że na sobie stosuję raczej klasyczne "chwyty".
Na polskie kanały również zaglądam, ale rzadziej. Niestety martwi mnie trend wśród dziewczyn, które zakładają blogi/vlogi, nie mając za bardzo do tego zaplecza (ani wiedzy, ani dobrej techniki). Głównie zauważam chęć "wzbogacenia się", dostawania gratisów, propozycji współpracy itd. Tyle się teraz o tym czyta, jakie to korzyści płyną z pisania/nagrywania. I poleciała za tym fala. Wolałabym aby blogów/vlogów było mniej, aby powstawały z rozwagą i z jakąś konkretną treścią. Nie wiem czy nadaję się przed kamerę, przetestuję i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli będzie tragedia, to nie będę się pchać w te rzeczy byle by "było".

Cytat:

(jeśli jesteś zadowolona z kuleczek, polecam spróbować także róż w kuleczkach z Wibo, opisałam go na blogu).

Mi nie przeszkadza wada wymowy. Bardziej drażni mnie zbyt szybkie mówienie lub też zbyt monotonne. Alinę Rose uwielbiam za treść jaką przekazuje, ma ogromną wiedzę, ale sposób w jaki mówi na filmikach jakoś do mnie nie trafia. I nie mam nic do tego, wiem że ma rzesze odbiorców i bardzo jej kibicuję. Zamiast oglądać filmiki po prostu czytam treść bloga. Wolę natomiast gdy prowadząca jest energiczna, zabawna, z dystansem do siebie. Uwielbiam Maxineczkę (jest samoukiem), Tanye Burr oraz Jaclyn Hill - są urocze i zabawne. Miło się ogląda przy śniadanku.

Z zawodu jestem architektem wnętrz, ale sprawy wizażowe ciągną się za mną od lat, są moją odskocznią i takim jakby hobby. Założyłam bloga z myślą nie o tym żeby pokazywać najnowsze trendy, coraz to nowe ciuchy i dodatki, tylko żeby "pomóc" tym osobom, które mają problem z własnym stylem (w ubiorze jak i w makijażu), jak i z urządzaniem domu. Lubię w ten sposób pomagać innym, doradzać i cieszy mnie bardzo Wasz pozytywny odzew.
Jest to dużą motywacją do dalszych działań. Bardzo Wam dziękuję. Jutro będzie kolejny wpis Ściskam!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:58   #4010
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja uważam, że jeżeli ktoś chce publicznie się wypowiadać (nieważne czy na żywo czy w telewizji, radiu, internecie), powinien zadbać o słownictwo i dykcję. Ale ja to traktuję jako wyraz szacunku dla języka, kraju i odbiorców
Dokładnie, podzielam w stu procentach Może to skrzywienie spowodowane moimi studiami, ale zwracam uwagę na takie kwestie
Stary 2013-09-07, 17:14   #4011
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość

nie zachęcacie
myślałam o tym żeby pić samo, raczej bardzo rzadko gotuję, więc dodawanie do posiłków u mnie się nie sprawdzi, a chciałam w końcu dorzucić do śmieciowej diety coś dobrego i z tego co czytam oczyszczającego wewnętrznie

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2013-09-07 o 17:15
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 17:22   #4012
zielona2
Rozeznanie

Cytat:
Wklejam obiecane zdjęcia bikerów i przy okazji botki w realu
Jejuuuu skąd te bikery i jaka jest ich cena?
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 17:22   #4013
blekitne_niebo
Zakorzenienie

W poniedziałek idę do fryzjera, a fryzjera boję się bardziej niż większość ludzi dentysty, więc już powoli panikuję

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość

Co do sukienki, to tak, jak pisałam we wstępie. Zdecydowałam się na czerń i przyznam, że mnie to dołuje, bo jestem z tych, które nie chodzą na wesela w czerni i bieli, ale tutaj miałam za mało czasu na poszukiwania.
Naciulatko, miałam podobny problem i po namyśle zdecydowałam się tak jak Ty na czerń - pójdę więc w sprawdzonej małej czarnej. Brak mi czasu i ochoty na ciągłe szukanie sukienki, ponadto modele które widzę w sklepach nie odpowiadają mi z wielu różnych powodów
Pytałam Pannę Młodą, nie ma nic przeciwko czerni.

Cytat:
W pełni się zgadzam, bardzo rozsądne podejście
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 17:25   #4014
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Jejuuuu skąd te bikery i jaka jest ich cena?
Bikery z zary, kosztują 469 zł
Stary 2013-09-07, 20:05   #4015
lleenka
Rozeznanie

Odpisuję popijając właśnie siemię i chyba jakaś inna bo mi wyjątkowo smakuje a szczególnie to uczucie rozgryzania ziarenek Sama woda (ziarenka są na dnie) ma dla mnie zupełnie neutralny smak, jak zwykła przegotowana woda. Konsystencja ziarenek jest faktycznie kisielowata, jak żelik Ale mi smakuje! Plus tak, jak pisałam to uczucie rozgryzania ziarenek Zdecydowanie można wypić całość od razu dzięki tej żelowej konsystencji, ale ja piję łyczkami ciesząc buzię rozgryzaniem Dodałam dzisiaj dwie łyżki siemienia i jak zwykle 3/4 kubka napełniłam wodą. Napiszcie proszę, jaką wodą zalewacie: ciepłą czy gorącą od razu po zagotowaniu Bo nie wiem, czy robię dobrze. Choć czytałam, że można i tak i tak.

Cytat:

Takie gumko-żyłki widziałam w Empiku bo sama szukałam dla bransoletki, którą zerwała wspominana przeze mnie współlokatorka

Postaram się wstawić jakieś zdjęcie, jak tylko dotrze do mojej rodzinki płytka z filmem z wesela i zdjęcia, bo przed samą uroczystością i podczas nie robiłam sama zdjęć W ogóle nie było na sali żadnego ogromnego lustra, co by samemu się obfocić Jutro zadzwonię do domu i zapytam, czy coś wiadomo z tymi płytkami. Spodziewam się jednak, że to może potrwać jeszcze długo, więc akurat po moim powrocie na 1 listopada powinnam już coś mieć

A te botki z Parfois oddałaś? Bo chyba są bardzo podobne do tych dziecięcych zarowych z tym, że mają srebrne okucia, a nie złote.

Cytat:

Jakie efekty zauważyłaś?

Cytat:
Też zamierzam je kupić!

Schudłam

APARATKA w połowie

Stary 2013-09-07, 23:33   #4016
nikisa
Zakorzenienie

Miss rób, rób, bo dojrzewam żeby sprawić sobie jakąś bransoletke

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 23:44   #4017
lleenka
Rozeznanie

Dziewczyny z Wa-wy- czy widziałyście gdzieś stacjonarnie rosyjskie kosmetyki? Kończy mi się serum do twarzy (swoją drogą, czy Wam też tak szybko go ubywa?) i maseczka drożdżowa i tym razem wolałabym kupić na miejscu niż czekać i płacić za przesyłkę

Schudłam

APARATKA w połowie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-08, 09:45   #4018
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny z Wa-wy- czy widziałyście gdzieś stacjonarnie rosyjskie kosmetyki? Kończy mi się serum do twarzy (swoją drogą, czy Wam też tak szybko go ubywa?) i maseczka drożdżowa i tym razem wolałabym kupić na miejscu niż czekać i płacić za przesyłkę
Podbijam, mnie interesuje Wrocław Chciałabym pomacać i powąchać przed zakupem.

Ja piję zmielone siemie lniane i ono jest bezsmakowe więc pije się normalnie. Jak w pracy jestem to do kanapki sobie popijam zamiast herbaty. Zalewam gorącą wodą z dystrybutora Wstawiam zdjęcie tego które ja piję, jest naprawdę do przełknięcia- może Wy pijecie jakieś inne że Wam nie smakuje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg siemie.jpg (15,9 KB, 22 załadowań)
Stary 2013-09-08, 09:47   #4019
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Podbijam, mnie interesuje Wrocław Chciałabym pomacać i powąchać przed zakupem.

Ja piję zmielone siemie lniane i ono jest bezsmakowe więc pije się normalnie. Jak w pracy jestem to do kanapki sobie popijam zamiast herbaty. Zalewam gorącą wodą z dystrybutora Wstawiam zdjęcie tego które ja piję, jest naprawdę do przełknięcia- może Wy pijecie jakieś inne że Wam nie smakuje?
Podbijam,mnie intresuje Poznan! :-D juz wiem gdzie ich szukac w Zielonej Gorze, ale sie nie zapowiada zebym tam pojechala w najblizszym czasie, wiec szukam czegos stacjonarnego w Poznaniu

Masz na mysli slynne serum do 35 (albo inne przedzialy), tak? Ja uzywam od 2 tygodni dwa razy dziennie, ale raczej wydajny jest.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-09-08 o 09:49
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 10:42   #4020
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

mm111111 przychodzisz mi na myśl zawsze jak patrzę na moją piękną lampę w "salonie" bardzo lubię Twojego bloga i cieszę się, że tak często pojawiają się posty

lleenka z tego co zrozumiałam Ty zalewasz normalne ziarenka lnu a większość dziewczyn pije mielony zalany wodą, może stąd ta różnica w smaku

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

aha a jeśli chodzi o rosyjskie kosmetyki to na blogu blondhaircare była kiedyś informacja, że można je dostać w jakimś sklepie zielarskim na Dąbrowskiego 10 w Poznaniu i w sklepie ojców Bonifratów we Wrocławiu ale nie sprawdzałam więc nie jest to info pewne na 100%

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

carpaibex poszukałam trochę w necie i znalazłam sklep moja zielarnia na garbarach 49 ze strony wynika, że mają też kosmetyki rosyjskie http://www.mojazielarnia.pl/search.p...h_query=agafii
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości