|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ja nie miałam, ale dzisiaj oglądałam i niektóre wydawały się porządne. Jednak doszłam do wniosku, że na razie spodni mam wystarczająco ![]() http://www.hm.com/pl/product/16689?article=16689-B mnie ten płaszcz się spodobał, ale nie widziałam u siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ![]() Więc zmierzę jakieś, bo widzę na stronie, że niektóre wydają się być bardzo obcisłe w łydkach, a takich szukam ![]() Ja mierzyłam jeszcze taką parkę: http://www.hm.com/pl/product/14454?article=14454-B ale też źle się czułam ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | ||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() ![]() Sonol mówisz... To na receptę jest? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sonol jest bez recepty i zapłaciłam za niego 8,99zł w dozie. Ja nigdy nie miałam jeansów z H&M i Mango. Najwięcej par mam z Zary, ale te, które w czwartek mierzyłam mnie rozczarowały. Muszę koniecznie wybrać się do Mango, bo spodobało mi się kilka par na stronie ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zadomowienie
|
Drogie, a co myślicie o brasnoletkach z kulek minerałów? Coś jak Mokobelle...
https://mokobelle.pl/online-shop-1/j...dnich-sec.html Hit czy kit? Mi o dziwo zaczęły się podobać, ale wczoraj jak szukałam za ile mogłabym taką sama zrobić to zdecydowanie poszłabym w rękodzieło...
#3996 |
Konto usunięte
|
Agatala bransoletki tego typu robi udzielająca się na tym wątku mm111111 vel missgoodtaste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | ||
Zakorzenienie
|
Chodziłam wczoraj po wszystkich możliwych sklepach w poszukiwaniu sukienki na wesele - oczywiście jeśli już na którąś zwróciłam uwagę to była w kolorze czarnym bądź białym. Mierzyłam też te w innych kolorach, mimo że mnie nie ujęły, ale nie mam w szafie żadnej sukienki, którą mogłabym założyć na wesele, przez to, że schudłam. W końcu zdecydowałam się na czarną sukienkę ze złotymi zdobieniami. Myślicie, że to będzie totalne faux pas? Wiem, że czerń nie jest wskazana na wesele, ale zwyczajnie nie miałam wyboru, bo w sklepach nie ma nic ciekawego!
![]() Cytat:
![]() Będę trzymała kciuki od poniedziałku za Twoje egzaminy ![]() Miałaś bardzo ładną sukienkę na weselu. Niby nie typowo weselna, ale robi wrażenie, zwłaszcza na Twojej figurze ![]() Co do sukienki, to tak, jak pisałam we wstępie. Zdecydowałam się na czerń i przyznam, że mnie to dołuje, bo jestem z tych, które nie chodzą na wesela w czerni i bieli, ale tutaj miałam za mało czasu na poszukiwania. Jeszcze z kolegą nie miałam kontaktu przez kilka dni, bo wyjechał i tak na 100%, że idę dowiedziałam się wczoraj rano... W takim razie życzę Ci słodkich mulaciątek ![]() ![]() Myślałam, że poznaliście się w Turcji. Jeśli w Polsce to już w ogóle bym się nie obawiała- mam wrażenie, że osoby, które pochodzą z nieco zamożniejszych arabskich rodzin, są europejskie, jeśli wiesz, co mam na myśli. Inna kwestia, że oni wszyscy mają teraz tyle kontaktów z Europejczykami, że ich kultura również ewoluuje ![]() Zdecydowanie, również uważam, że takie znajomości są świetne. Raz, że masz okazję poznać naprawdę świetnych ludzi, dwa - wciąż używasz języka, a to w moim przypadku jest bardzo dobre, bo pamiętam początki, kiedy bardzo się krępowałam mówić po angielsku, a z czasem jest coraz lepiej, pomijając to, że słownictwo się rozwija ![]() W takim razie obie zaczynamy przygodę z siemieniem lnianym. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne ![]() Co do jeansów to mam jedną parę z H&M - są nieco za duże, więc odziedziczyła je moja mama, ale zarówno dla mnie były ok, jak i mama bardzo je lubi i często je nosi. Aczkolwiek jakiś czas temu mierzyłam inne jeansy stamtąd i były źle uszyte - szew był krzywy, poza tym ogólnie źle leżały i były niewygodne. Wydaje mi się, że musisz mierzyć, bo nie ma na to reguły. Aczkolwiek wolałabym spodnie z Mango ![]() ![]() Cytat:
![]() Preparat świetny, to prawda! Ja z kolei następnym razem skuszę się na akrylowy, żeby porównać działanie ![]() ![]() ![]() Dziękuję za gratulacje ![]()
"rzadko myślimy o tym, co mamy, lecz zawsze o tym, czego nam brak" Schopenhauer Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2013-09-07 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Ależ Kochane nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc trzymam mocno kciuki za obronę ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Typowo weselne sukienki są dla mnie zbyt słodkie i po prostu nudne. Nie chciałam też wyglądać, jak większość dziewczyn. Stąd zakup szarej dresowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mulaciątki ![]() ![]() ![]() ![]() Same plusy takich międzynarodowych znajomości ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Ci smakuje siemię? Bo mi bardzo smakuje! I zamierzam zamiast jednej łyżeczki dodawać dwie. Ile razy dziennie pijesz? Ja raz. I nie wiem, czy dobrze robię zalewając je wodą od razu po zagotowaniu... ![]() Przymierzę zarówno w H&M, jak i Mango i wybiorę najlepsze, bo muszę jakieś jeansy kupić.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-09-07 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
Szukam kurtki przejściówki (i na zimę już właściwie też, ale jeszcze mały wybór w sklepach), koniecznie z kapturem, dość lekką, widziałyście coś ciekawego? Wpadły mi w oko parki z Zary, Zary Kids i Topshopu, w przyszłym tygodniu idę je obejrzeć, ale może widziałyście gdzie indziej coś godnego uwagi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nacialutko, sukienka bardzo ładna ![]() Ileenka jasne, że chodziło mi o Twój weselny zestaw, przepraszam, taki skrót myślowy ![]() chyba wezmę się za siebie razem z Wami, wyznaczyłam sobie dwa cele - schudnąć 5kg i odłożyć określoną kwotę pieniędzy na koncie oszczędnościowym do końca roku, muszę walczyć z moim zakupoholizmem ![]() dlatego powiedzcie, że nie potrzebuję butów z załącznika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie ![]() jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE] Jak glut? hehe Oczywiście, nie smakuje najlepiej, ale da się przeżyć. Gdy len za bardzo stężeje i wytworzy się dużo tego kleiku to nieprzyjemnie to staje w gardle, ale trzeba się przemóc i wypić jednym chaustem. Ja piję len od dawna, z małymi przerwami. Polecam ![]() p.s. zapraszam na nowy wpis kosmetyczny na blogu ![]()
Afterhours: http://missgoodtaste.com/ Job: http://studiomac.pl http://studiomac.pl/pl/category/blog/ www.facebook.com/studiomacpl www.pinterest.com/studiomacpl www.instagram24.pl/studiomacpl Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2013-09-07 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie
![]() jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE] Z wodą okropnie dla mnie ![]() ![]() Osobiście mielone siemię lniane dodaję do czego się da (naleśniki, placuszki, kotleciki, owsianka, sałatki, warzywa...). Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2013-09-07 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chwale sobie Twoje bransoletki - sa ![]() Czy masz jakieś nowości ? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Raczkowanie
|
Właśnie po lekturze Twojej notki kupiłam podkład lasting finish
![]() ![]() ![]() Fajnie, że powróciłaś do regularnych wpisów na blogu, przyjemnie się go czyta i ogląda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za poleceniem missgoodtaste kupiłam kuleczki brązujące z Sensique, używam codziennie i jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam kilka ulubionych vlogów, które oglądam z przyjemnością. Przede wszystkim lubię gdy prowadząca go osoba wykazuje się dobrą techniką makijażu. Sama wiem na ten temat sporo, ale z chęcią podpatruję coś nowego mimo, że na sobie stosuję raczej klasyczne "chwyty". Na polskie kanały również zaglądam, ale rzadziej. Niestety martwi mnie trend wśród dziewczyn, które zakładają blogi/vlogi, nie mając za bardzo do tego zaplecza (ani wiedzy, ani dobrej techniki). Głównie zauważam chęć "wzbogacenia się", dostawania gratisów, propozycji współpracy itd. Tyle się teraz o tym czyta, jakie to korzyści płyną z pisania/nagrywania. I poleciała za tym fala. Wolałabym aby blogów/vlogów było mniej, aby powstawały z rozwagą i z jakąś konkretną treścią. Nie wiem czy nadaję się przed kamerę, przetestuję i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli będzie tragedia, to nie będę się pchać w te rzeczy byle by "było". Cytat:
![]() Mi nie przeszkadza wada wymowy. Bardziej drażni mnie zbyt szybkie mówienie lub też zbyt monotonne. Alinę Rose uwielbiam za treść jaką przekazuje, ma ogromną wiedzę, ale sposób w jaki mówi na filmikach jakoś do mnie nie trafia. I nie mam nic do tego, wiem że ma rzesze odbiorców i bardzo jej kibicuję. Zamiast oglądać filmiki po prostu czytam treść bloga. Wolę natomiast gdy prowadząca jest energiczna, zabawna, z dystansem do siebie. Uwielbiam Maxineczkę (jest samoukiem), Tanye Burr oraz Jaclyn Hill - są urocze i zabawne. Miło się ogląda przy śniadanku. Z zawodu jestem architektem wnętrz, ale sprawy wizażowe ciągną się za mną od lat, są moją odskocznią i takim jakby hobby. Założyłam bloga z myślą nie o tym żeby pokazywać najnowsze trendy, coraz to nowe ciuchy i dodatki, tylko żeby "pomóc" tym osobom, które mają problem z własnym stylem (w ubiorze jak i w makijażu), jak i z urządzaniem domu. Lubię w ten sposób pomagać innym, doradzać i cieszy mnie bardzo Wasz pozytywny odzew. Jest to dużą motywacją do dalszych działań. Bardzo Wam dziękuję. Jutro będzie kolejny wpis ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myślałam o tym żeby pić samo, raczej bardzo rzadko gotuję, więc dodawanie do posiłków u mnie się nie sprawdzi, a chciałam w końcu dorzucić do śmieciowej diety coś dobrego i z tego co czytam oczyszczającego wewnętrznie ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2013-09-07 o 17:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | ||
Zakorzenienie
|
W poniedziałek idę do fryzjera, a fryzjera boję się bardziej niż większość ludzi dentysty, więc już powoli panikuję
![]() Cytat:
![]() Pytałam Pannę Młodą, nie ma nic przeciwko czerni. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |||
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie
![]() jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE] Odpisuję popijając właśnie siemię i chyba jakaś inna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Postaram się wstawić jakieś zdjęcie, jak tylko dotrze do mojej rodzinki płytka z filmem z wesela i zdjęcia, bo przed samą uroczystością i podczas nie robiłam sama zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() A te botki z Parfois oddałaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Miss rób, rób, bo dojrzewam żeby sprawić sobie jakąś bransoletke
![]()
#4017 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Wa-wy- czy widziałyście gdzieś stacjonarnie rosyjskie kosmetyki?
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja piję zmielone siemie lniane i ono jest bezsmakowe więc pije się normalnie. Jak w pracy jestem to do kanapki sobie popijam zamiast herbaty. Zalewam gorącą wodą z dystrybutora ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() Masz na mysli slynne serum do 35 (albo inne przedzialy), tak? Ja uzywam od 2 tygodni dwa razy dziennie, ale raczej wydajny jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2013-09-08 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
mm111111 przychodzisz mi na myśl zawsze jak patrzę na moją piękną lampę w "salonie"
![]() ![]() ![]() lleenka z tego co zrozumiałam Ty zalewasz normalne ziarenka lnu a większość dziewczyn pije mielony zalany wodą, może stąd ta różnica w smaku ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- aha a jeśli chodzi o rosyjskie kosmetyki to na blogu blondhaircare była kiedyś informacja, że można je dostać w jakimś sklepie zielarskim na Dąbrowskiego 10 w Poznaniu i w sklepie ojców Bonifratów we Wrocławiu ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- carpaibex poszukałam trochę w necie i znalazłam sklep moja zielarnia na garbarach 49 ze strony wynika, że mają też kosmetyki rosyjskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.