2007-05-04, 07:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
Napisane przez Ather
A żeby nie mieć snów - trzeba 'wyłączyć' myślenie zasypiając 
|
Eh to wygląda na to, ze ja to mam wyłączone Choć sama nie wiem, bo ostatnio tyle spraw na głowie, że nie moge spać, tylko myślę jak sobie znimi poradzić
Cytat:
Napisane przez Ather
A ja nie mam ręki do kwiatów. Kupiłam zimą orchidee, po miesiącu zgubiła kwiaty. Oddałam ją do pokoju mamie, bo nie chciałam mieć samego patyka z liścmi w pokoju ^^ (chociaż niedługo pojawią się znów kwiaty bo już te takie 'pędy' puściła) A u niej nie będzie rzucał się w oczy bo ma CAŁY pokój w roślinach, wszystkie zielone, a w kuchni zaczyna być kaktusiarnia  (to dla naszego kota :P ) cały parapet zawaliła nimi ^^
Wczoraj się bardzo poirytowałam zwiedzając OBI i patrząc na te wszystkie kwiaty i jak ludzie kupowali te orchidee...
Aż znalazłam sztuczną doniczkową jest przecudna. Nie mogłam wyjśc bez niej 
Kobieta przy kasie była pewna że to prawdziwa, tak samo 3 osoby które mnie zaczepily na ulicy.
Bo fakt faktem w ogóle nie wygląda na sztuczną a ja... mam spokój z pielęgnowaniem, stoi teraz na parapecie i nie mogę się na nią napatrzeć ^^
Ale te sadzonki mnie zainteresowały :P
Tylko znając mnie nic z nich nie wyrośnie u mnie 
|
Wiesz takie tanie te sadzonki, że nawet jak kupisz i nie wyrośnie to dużo nie stracisz A ile możesz zyskać dzięki takiej roślince
Ja kocham kwiatki Zawsze ich pełno w rodzinnym domu w pokoju miałam Na balkon nie dało się wyjść i mama zawsze narzekała po co mi tego tyle
Cytat:
Napisane przez Ather
No dobra jednak poproszę - mogłaby któraś szczęśliwa posiadaczka tych bucików wrzucić ich zdjęcie ?  Tak ładnie proszę 
|
Prosić to zawsze można
Moje butki, mam nadzieje, że o te w tym wątku chodzi
|
|
|