Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-04, 07:54   #1947
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
A żeby nie mieć snów - trzeba 'wyłączyć' myślenie zasypiając
Eh to wygląda na to, ze ja to mam wyłączone Choć sama nie wiem, bo ostatnio tyle spraw na głowie, że nie moge spać, tylko myślę jak sobie znimi poradzić

Cytat:
A ja nie mam ręki do kwiatów. Kupiłam zimą orchidee, po miesiącu zgubiła kwiaty. Oddałam ją do pokoju mamie, bo nie chciałam mieć samego patyka z liścmi w pokoju ^^ (chociaż niedługo pojawią się znów kwiaty bo już te takie 'pędy' puściła) A u niej nie będzie rzucał się w oczy bo ma CAŁY pokój w roślinach, wszystkie zielone, a w kuchni zaczyna być kaktusiarnia (to dla naszego kota :P ) cały parapet zawaliła nimi ^^

Wczoraj się bardzo poirytowałam zwiedzając OBI i patrząc na te wszystkie kwiaty i jak ludzie kupowali te orchidee...

Aż znalazłam sztuczną doniczkową jest przecudna. Nie mogłam wyjśc bez niej
Kobieta przy kasie była pewna że to prawdziwa, tak samo 3 osoby które mnie zaczepily na ulicy.
Bo fakt faktem w ogóle nie wygląda na sztuczną a ja... mam spokój z pielęgnowaniem, stoi teraz na parapecie i nie mogę się na nią napatrzeć ^^

Ale te sadzonki mnie zainteresowały :P
Tylko znając mnie nic z nich nie wyrośnie u mnie
Wiesz takie tanie te sadzonki, że nawet jak kupisz i nie wyrośnie to dużo nie stracisz A ile możesz zyskać dzięki takiej roślince

Ja kocham kwiatki Zawsze ich pełno w rodzinnym domu w pokoju miałam Na balkon nie dało się wyjść i mama zawsze narzekała po co mi tego tyle

Cytat:
No dobra jednak poproszę - mogłaby któraś szczęśliwa posiadaczka tych bucików wrzucić ich zdjęcie ? Tak ładnie proszę
Prosić to zawsze można

Moje butki, mam nadzieje, że o te w tym wątku chodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butki.jpg (61,9 KB, 13 załadowań)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora