|
|
#1921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
![]() Cytat:
zalezy co dokladnie chcialabys po tym robic, bo mowie, jest to dosc szeroka dziedzina i mozna w wiele kierunkow isc pozniej zawodowo. Niestety ciezko mi cokolwiek wiecej powiedziec, wypowiem sie jak po studiach bede szukac konkretnej pracy ![]() ![]() ![]() ale jak to w Polsce po kazdym kierunku, pewnie tak latwo nie bedzie.. ![]() ![]() sluchaj, jak marzy Ci sie ta dietetyka, ale tak na serio, to porozmawiaj z rodzicami, i od poczatku nastepnego roku zapisuj sie na dodatkowe lekcje z biologii i chemii prywatnie, albo na kurs jakis przygotowujacy. Mozliwosci jest na pewno sporo. Najwazniejsze jest tylko sie zdecydowac. Caly rok to bardzo duzo, dziewczyny nie wierzcie nauczycielom, jak Was strasza ze cale liceum trzeba sie uczyc do matury... moja kuzynke tak nastraszyli i sie niestety za bardzo przejela i chodzila na dodatkowe lekcje juz w drugiej klasie, a naoprawde zadnych problemow nie miala, jest najlepsza uczennica w swojej szkole.... Bez paniki. Matura tylko brzmi powaznie, a tak naprawde pozniej bedziecie 2 razy do roku zdawac mature, na ktorej nikt sie Wami przejmowal nie bedzie. Bo na maturze jest jeszcze calkiem milutko, a pozniej to juz roznie z atmosfera na examinach ![]()
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrawiam Was z weekendu majowego
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy bardzo mocno chcieć + trochę pracy i troszkę szczęście A optymistyczne myślenie to już wogole klucz do wszystkiego Ja studiuje kierunek, który mi nigdy nie odpowiadał Męczę się już trzeci rok i jak chcesz podobnie to nie zdawaj biologi Odpowiedni plan działania, systematyczność i na pewno Ci się uda.
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
I nawzajem
Rosiczka - taka owadołapka z niej Od dawna marzy mi się taka roślinka Cytat:
Szkoła teatralna - można spróbować, ale jeśli chodzi o artystyczne to ciężko się dostać, więc koniecznie miej coś w zapasie, tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() Pozdrowienia z majowki ![]() jeśli o studia chodzi to ja, jako ż już po nich jestem, powiem Wam, że zawsze warto uczyć się tego, co nas inteesje.Nauka jest wtedy przyjemniejsza, uczymy się dla siebie.Ja zdawałam historię, a potem wybrałam administrację i miło wspominam swoje studia !To były czasy!! heeeeheh................n igdy nie sądziłam że to powiem
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
nefre
moja siostra studiuje dietetyke w Bytomiu ) biologi sie sama uczyla a na chemie chodziła na na korepetycje. Chciala isc na facmacje ale miala za malo punktow i wybrala dietetyke i jest zadowolona z wyboru
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech... Mi tam się marzy psychologia lub dietetyka, sama nie wiem dlaczego. Ale i na jedno i na drugie - musiałabym zdawać na maturze coś ze ścisłych. A mi (nie licząc maty) wchodzą tylko humanistyczne do głowy :/ Biologia i chemia - ni hu hu... |
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
uff dobrze ze ja nie musze zdawac zadnej matmy, chemi itp
|
#1932 |
|
xxyy
|
wrocilam
bylo super, nauczylam sie plywac
|
#1933 |
|
xxyy
|
aha, mam takie male pytanie co do tych koronkowych butkow z deichmana..widzialyscie moze w sklepie brazowe? bo ja dzis bylam i byly tylko czarne
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
No to swietnie
Czyli spędziłaś dosyć aktywnie te kilka dni Cytat:
Są tylko czarne i białe. Przynajmniej ja tylko takie widziałam
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Milkuś jeżeli chodzi o tego kwiatka,to jego sadzonki są bardzo tanie,moja mama mówiła,że u niej kosztują ok 4zł
chociaż nie wiem,czy Ona na pewno załapała o jakiego mi chodzi .Też chce ale mam strasznego 'pietra' i nic,a nic mnie nie zmusi wejść do wody,po prostu jakbym miała jakąś odraze do tego miejsca,na sam zapach 'basenu' się dusze .Cytat:
.
|
|
#1937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To muszę się koło jakiejś kwiaciarni zakręcićCytat:
Ale pływanie jest poprostu superm, więc jakoś znoszę te "niedogodności"![]() Cytat:
No chyba, ze sobie jeszcze jedne kupie
|
|||
|
|
|
#1938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak BTW jeżeli chodzi o sny,to ostatnio miewam okropne.Wczoraj mi się śniło,że mi leci krew z nosa,a później że wymiotuje krwią nie wiem co to oznacza .
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby każdemu coś się śni, ale ja już nie pamiętam kiedy ostatnio pamiętałam co mi się śniło Ale chyba lepiej nie pamiętać, bo to raczej był jakiś koszmar Może ostatnio coś Cię dręczy i odzwierciedliło się to w Twoim snie
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Niby sennik mówi,że wymiotywać krwią(pluć) to dobry znak,ale znowu krew z nosa,to jakaś choroba,lub śmierć .Mogłam tam nie zaglądać
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo jak jednoczesnie może się wydarzyć coś dobrego (ten dobry znak ) i nagle jakaś choroba czy śmierć Zajrzałaś do internetowego sennika Bo do tego samego przed chwilką looknęłam
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Eh
być tu mądrym i pisz wiersze .Dobranoc
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawać śpiochy
U mnie pobudka o 5, zrobiłam sobie omlecik na śniadanko i się za pisanie referatu zabieram
|
|
|
|
#1946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją droga ktoś mi kiedyś mówił że człowiek w ciągu nocy śni około 5 razy. A żeby nie mieć snów - trzeba 'wyłączyć' myślenie zasypiając ![]() Cytat:
(to dla naszego kota :P ) cały parapet zawaliła nimi ^^Wczoraj się bardzo poirytowałam zwiedzając OBI i patrząc na te wszystkie kwiaty i jak ludzie kupowali te orchidee... Aż znalazłam sztuczną doniczkową jest przecudna. Nie mogłam wyjśc bez niej ![]() Kobieta przy kasie była pewna że to prawdziwa, tak samo 3 osoby które mnie zaczepily na ulicy. Bo fakt faktem w ogóle nie wygląda na sztuczną a ja... mam spokój z pielęgnowaniem, stoi teraz na parapecie i nie mogę się na nią napatrzeć ^^ Ale te sadzonki mnie zainteresowały :P Tylko znając mnie nic z nich nie wyrośnie u mnie ![]() Cytat:
No dobra jednak poproszę - mogłaby któraś szczęśliwa posiadaczka tych bucików wrzucić ich zdjęcie ? Tak ładnie proszę
|
|||
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eh to wygląda na to, ze ja to mam wyłączone
Choć sama nie wiem, bo ostatnio tyle spraw na głowie, że nie moge spać, tylko myślę jak sobie znimi poradzić Cytat:
A ile możesz zyskać dzięki takiej roślince Ja kocham kwiatki Zawsze ich pełno w rodzinnym domu w pokoju miałam Na balkon nie dało się wyjść i mama zawsze narzekała po co mi tego tyle Cytat:
Moje butki, mam nadzieje, że o te w tym wątku chodzi
|
||
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie racja. Dzisiaj znów jadę do OBI (niedługo zaczne bywać w tesco / obi codziennie ) bochcę poszukać jakichś ciekawych sadzonek a mój głowny cel to jednak Deichmann... Aaaaa więc to te Moja znajoma ma takie, pamiętam jak moja druga koleżanka je skomentowała: takie kapcie ^^ Ale mi się strasznie podobają!No dobra dziewczyny, to ile mówiłyście że kosztują ? ^^ |
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
I dziękuję za to zdjęcie
|
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak skojarzyłam, że tam na Wielickiej jest i tesco i obi I deichmann w którym nie byłam, jak szukałam takich jednych butków. Jedyny deichamnn którego nie odwiedziłam wtedy Cytat:
Polecam się na przyszłość
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ale moga sie przy okazji wyrzyc czasem

Jestem słaba psychicznie i boję się, ze nie dam sobie rady 

Wystarczy bardzo mocno chcieć + trochę pracy i troszkę szczęście
Odpowiedni plan działania, systematyczność i na pewno Ci się uda.

.
.Niby sennik mówi,że wymiotywać krwią(pluć) to dobry znak,ale znowu krew z nosa,to jakaś choroba,lub śmierć