Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-11, 13:46   #4222
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
niestety, też mamy 2 pokoje. aktualnie pokój dzienny jest jeszcze dziennym, a w sypialni mamy szafę, łóżko i łóżeczko. jak już drugi maluch się pojawi to niestety rodzice out do dużego pokoju.
ze 2 lata tak się przemeczyć można, ale później to już koniecznie albo dom albo przynajmniej większe mieszkanie...
kurcze... niedobrze mi... a w pracy głupio tak wymiotować.. nie wytrzymam
Hm, niektórzy mają jeszcze gorzej My mamy kawalerkę... Co prawda 36m, ale jeden pokój. My własnie zabieramy się za papierologię budowlaną, bo mam działkę, ale wiadomo ile to potrwa. A nie chcemy płacić więcej za wynajem, żeby cokolwiek móc odkładać na ten dom.
Próbowałaś się ratować migdałami? Mi pomagały

Cytat:
Napisane przez ktosia35 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Trafiłam na Wasze forum przypadkiem i od razu postanowiłam do Was dołączyć. Jestem w 10 tygodniu ciąży więc to wątek jak najbardziej dla mnie.
Może na początek napisze coś więcej o sobie: mimo "podeszłego" wieku to będzie moje pierwsze dzieciątko i oprócz typowych dolegliwości, na razie czuję się ok. Martwi mnie trochę za niskie żelazo, ale mam nadzieję, że czerwone buraki zrobią swoje .
Aha i może jeszcze : z zawodu jestem nauczycielką .
Pozdrawiam wszystkie mamusie
Czeeeść gratulacje! Właśnie, nauczycielek Ci u nas dostatek. Ja też zresztą, ale tylko z wykształcenia i korepetycji

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o mój brak suwaczka to obiecuje że po tej wizycie stworzę . Nie wiem czemu ale cały czas się martwię czy wszystko w porządku dlatego nic nie kupuje no i też nie mam suwaczka. Obiecuje jednak że po dzisiejszej wizycie przestane tak schizować
No wiesz co, Kate. Przecież Ty chyba już w 18 tygodniu czy coś w tym stylu, prawda? Więc jakie martwienie Żadnych czarnych myśli - tylko pozytywne

Cytat:
Napisane przez Niutka25 Pokaż wiadomość
hehe, ja też już mojego dziecia próbowałam straszyć, że matka pójdzie na pole kapusty nowego bobasa szukać... ale młode ma twardy charakterek... ech, z utęsknieniem wyczekuję drugiego trymestru...

I dzięki za uznanie dla mej twórczości

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora