2013-09-11, 13:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
Napisane przez maggie123
niestety, też mamy 2 pokoje. aktualnie pokój dzienny jest jeszcze dziennym, a w sypialni mamy szafę, łóżko i łóżeczko. jak już drugi maluch się pojawi to niestety rodzice out do dużego pokoju.
ze 2 lata tak się przemeczyć można, ale później to już koniecznie albo dom albo przynajmniej większe mieszkanie...
kurcze... niedobrze mi... a w pracy głupio tak wymiotować.. nie wytrzymam  
|
Hm, niektórzy mają jeszcze gorzej My mamy kawalerkę... Co prawda 36m, ale jeden pokój. My własnie zabieramy się za papierologię budowlaną, bo mam działkę, ale wiadomo ile to potrwa. A nie chcemy płacić więcej za wynajem, żeby cokolwiek móc odkładać na ten dom.
Próbowałaś się ratować migdałami? Mi pomagały 
Cytat:
Napisane przez ktosia35
Cześć dziewczyny  . Trafiłam na Wasze forum przypadkiem i od razu postanowiłam do Was dołączyć   . Jestem w 10 tygodniu ciąży  więc to wątek jak najbardziej dla mnie.
Może na początek napisze coś więcej o sobie: mimo "podeszłego" wieku to będzie moje pierwsze dzieciątko  i oprócz typowych dolegliwości, na razie czuję się ok. Martwi mnie trochę za niskie żelazo, ale mam nadzieję, że czerwone buraki zrobią swoje  .
Aha i może jeszcze : z zawodu jestem nauczycielką  .
Pozdrawiam wszystkie mamusie 
|
Czeeeść gratulacje! Właśnie, nauczycielek Ci u nas dostatek. Ja też zresztą, ale tylko z wykształcenia i korepetycji 
Cytat:
Napisane przez kate1623
Jeśli chodzi o mój brak suwaczka to obiecuje że po tej wizycie stworzę . Nie wiem czemu ale cały czas się martwię czy wszystko w porządku dlatego nic nie kupuje no i też nie mam suwaczka. Obiecuje jednak że po dzisiejszej wizycie przestane tak schizować 
|
No wiesz co, Kate. Przecież Ty chyba już w 18 tygodniu czy coś w tym stylu, prawda? Więc jakie martwienie Żadnych czarnych myśli - tylko pozytywne 
Cytat:
Napisane przez Niutka25
hehe, ja też już mojego dziecia próbowałam straszyć, że matka pójdzie na pole kapusty nowego bobasa szukać...  ale młode ma twardy charakterek... ech, z utęsknieniem wyczekuję drugiego trymestru... 
|
I dzięki za uznanie dla mej twórczości
|
|