Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-12, 10:14   #4438
ejani
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
W ogóle spanie to horror jak się w nocy mam przewrócić to się czuje jak słoń, zazwczaj jak chce mi się do tego siku jeszcze to boli całe podbrzusze
mam podobnie, a że się często w nocy kręcę i przy tym wybudzam, noce zaczęły być mało fajne...

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Czesc.
Kolejny dzien szaro za oknem i pada. Zimno. Nie lubie
Ide dzis do lekarza ogolnego. Chcialabym,zeby skierowal mnie do gina,ale zbyt wielkich nadziei na to nie mam. Zobaczymy co mi powie.

Najgorsze jest wlasnie to ja ludzie potrafia sie zachowac wobec tragedii,jak sa nieczuli. Podczytywalam juz kilka blogow o chorych dzieciach. Ale teraz rycze jak bobr i strasznie sie przejmuje,wiec chyba nie powinnam.
za skierowanie

myślę, że na pewno nie powinnaś- słyszałam o tym blogu i nawet tam nie zaglądam

w ogóle czytałam, że w ciąży powinnyśmy unikać nawet filmów, które są dramatami albo horrorów, właśnie przez to, jak emocje oddziałują na dziecko

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
W ogóle to czuję się zaopiekowania gin powiedział że mam włączyć witaminy dla ciężarnych pewnie z uwagi na zażywanie antybiotyku, dentystka co mi założy coś w kanały to każe dzwonić na następny dzień i zdawać relację z odczuć - pewnie mogłabym spuchnąć i woli dmuchać na zimne...tylko te leżenie mnie dobija bolą mnie biodra zbiera mi się na płacz i chciałabym, żeby szyjka się nie skracała
szczęściara ale to bardzo ważne, bo wiedząc, że w razie czego można dzwonić z pytaniem, nie nakręcamy się)

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Z połówkowym muszę poczekać Dzwoniłam do przychodni, żeby zapytać od której gin przyjmuje (na stronie co innego, w mailu napisali mi co innego), a się okazuje, że jest na urlopie. Pójdę we wtorek.
to i tak szybciej, niż ja- równo za tydzień w czwartek:/