|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Ambrella ja to bym sie nawet cieszyla jakbym w brzuchu miala malego pieska :P Kocham moje dziecko najbardziej w swiecie, tz tak samo a jaka plec to juz obojetne
![]() Ja mialam przynajmniej do konca listopada przepracowac ale nie dam rady, Ty jak masz jeszcze problemy z rwa to sie nie mecz tylko idz na zwolnienie. W domu tez jest sporo pracy :P
![]() |
#4382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Raczkowanie
|
Witam przyszłe mamy.
Trochę spóźniona się dopisuję, bo tu już III wątek widzę leci, ale jestem ![]() Ciągle mam wrażenie, że dopiero co klikałam z mamusiami na forum luty/marzec 2009, a tu niespodzianka i zgłaszam się ponownie, tym razem do Was na luty 2014 oczekując na drugą pociechę. Ale ten czas leci .... ![]()
#4384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Co by tu napisać - na imię mam Anika, 27 wiosenek sobie liczę. Mam 4-letnią córeczkę, a 12 lutego na świat ma przyjść drugie maleństwo, którego płci jeszcze nie znamy, ale temperament już ma niezły, bo figluje w brzuszku aż miło
![]()
#4388 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Rozeznanie
|
Zgadzam sie. Ciekawe czym sie kierowali nasi rodzice :P Ja mam Patrycja i je bardzo lubie
![]()
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie jest nasz sklep ale mamy w ofercie te pościele ![]()
![]() |
#4391 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Kiedyś mnie irytowało gdy musiałam zawsze powtarzać i tłumaczyć jak mam na imię, ale teraz je bardzo lubię ![]()
#4392 | |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() gratuluję udanych wizyt i zobaczenia dzieci, trzymam kciuki za kolejne ![]() witam też dabbek-Anikę piękne imię!!! byłam chrzczona razem z Aniką a później chodziła ze mną do klasy ![]() co do imion... dla dziewczynki podobało mi się Marika ale... hmm jakoś mi teraz nie podchodzi tzn nie pasuje mi do córki:/ skłaniam się ku Sandrze, gdzie dawniej uważałam, że jest beznadziejne, ale od około dwóch lat czytałam bloga matki która opisywała chorobę i w końcu śmierć swojej ukochanej córki http://sandrusia6.blogspot.com/ i jakoś tak się związałam z tą dziewczynką, jej matką i całą historią, że chyba dam córce na imię Sandra.. swoją drogą to Agata-mama Sandry to dla mnie wzór matki.. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4394 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Witaj! ![]() ![]()
![]() |
#4395 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie dziś brzuch i plecy bolą...chyba za długo siedziałam w jednej pozycji podczas nauki. Normalnie spać nie mogę ![]()
![]() |
#4397 |
Rozeznanie
|
blog jest przepełniony emocjami, najpierw nadzieją później rozpaczą, czytałam go na bieżącą kiedy Sandra jeszcze żyła i nieraz płakałam. Znam go prawie na pamięć, na prawdę nigdy żadna książka, żaden film czy historie oparte na faktach czy cokolwiek nie wywarły na mnie takiego wrażenia jak ten blog, znam go chyba na pamięć, to jak Agata pisze, pisała o ukochanej córce jak.. a czytając go zdałam sobie sprawę jak ludzie potrafią być podli, wcześniej były komentarze włączone i wyobraźcie sobie, że ludzie potrafili napisać matce Sandry, że kłamie, że jest za ładna (!!!), nie wygląda na zrozpaczoną, wypominali jej ładne ubrania i MAKIJAŻ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w końcu na szczęście Agata wyłączyła możliwość komentowania i nawet jedną osobę zgłosiła na policję |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry.
ja już po porannym spacerze z psem, jem śniadanko i będę się nie długo zbierać do tego dentysty także trzymajcie kciuki żebym po wizycie nie chciała baby obedrzeć ze skóry.
#4400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstałam wcześniej ale jestem wyspana . Oczywiście już od rana denerwuje się połówkowym . Zawsze miałam wizyty na rano to jakoś czas szybko leciał i było szybko po . A dziś na 16 . Nie wiem czym tak bardzo się denerwuje ... ale chyba dzidzią i mam nadzieję , że jest wszystko dobrze od 12 tc nie miałam usg ale skoro dziecko się wierci no musi być wszystko dobrze prawda ![]() Druga sprawa lekarz już na samą myśl mnie skręca tak się boję , że ten okaże też się gburem , że szok ![]() ![]() Czy tylko ja tak się zawsze denerwuje przed wizytami u gina ? Czy może jednak to połówkowa wizyta to może bardziej się denerwuje . Chociaż ja zawsze się denerwuje ![]() ![]() Nie mogę doczekać się jak maleństwo zobaczę na usg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Aniele ![]() Senira zapytaj o ceny zabiegu ![]() Kurcze wczoraj moja koleżanka była u gina ma wielowodzie ...objawy duży brzuch, napięty, musi się oszczędzać i za 2 tyg kolejna wizyta, oby się unormowalo bo jak nie to pobieranie płynu czyli amnioredukcja. Tyle przypadków różnych jest ze szok... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle spanie to horror jak się w nocy mam przewrócić to się czuje jak słoń, zazwczaj jak chce mi się do tego siku jeszcze to boli całe podbrzusze ![]() Cytat:
![]() |
#4404 | |
Gang Iren
|
Czesc.
Kolejny dzien szaro za oknem i pada. Zimno. Nie lubie ![]() Ide dzis do lekarza ogolnego. Chcialabym,zeby skierowal mnie do gina,ale zbyt wielkich nadziei na to nie mam. Zobaczymy co mi powie. Cytat:
Najgorsze jest wlasnie to ja ludzie potrafia sie zachowac wobec tragedii,jak sa nieczuli. Podczytywalam juz kilka blogow o chorych dzieciach. Ale teraz rycze jak bobr i strasznie sie przejmuje,wiec chyba nie powinnam.
![]() |
#4405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie ok zobaczysz ![]() ![]() Dziewczyny jeśli borykacie się z krwawiącymi dziąsłami polecam pół łyżeczki wody utlenionej na pół szklanki i płukać ja od prawie 2 tygodni stosuję i pomaga - a poleciła dentystka. Senira trzymam kciuki za dentystę ja w poniedziałek idę i mam nadzieję, że już mi zamknie zęba, nic mnie już nie boli i nie jest wrażliwe chyba antybiotyk pomógł i stan zapalny zszedł, chociaż pochwa mnie coś "mrowi" mam nadzieję, ze żadnej grzybicy się po antybiotykach nie dorobiłam! Mam już za sobą 6 wizyt z zębem i też jestem lżejsza o 490 zł, ale czytałam, że tyle to kosztuje, zwłaszcza, że odkryła dwu-drożność kanału, że z jednego się robią dwa i obydwa były z tą bolącą miazgą. A teraz jak mam leżeć to dentystka każe mi przychodzić z TŻem a jak ma 2 zmianę to z mamą - chyba się boi, że mogę się gdzieś przekręcić ![]() W ogóle to czuję się zaopiekowania gin powiedział że mam włączyć witaminy dla ciężarnych pewnie z uwagi na zażywanie antybiotyku, dentystka co mi założy coś w kanały to każe dzwonić na następny dzień i zdawać relację z odczuć - pewnie mogłabym spuchnąć i woli dmuchać na zimne...tylko te leżenie mnie dobija bolą mnie biodra zbiera mi się na płacz i chciałabym, żeby szyjka się nie skracała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Z połówkowym muszę poczekać
![]()
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dentystę też mam za tydzień we wtorek ale mam nadzieję , ze nic nie będzie mi robić . Ostatnio zęba miałam zrobionego i teraz mówił że mam małą dziurkę więc się okaze czy ją zostawi czy będzie coś dłubał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |||
Zakorzenienie
|
Witam w ten paskudny poranek
![]() Dziś trochę mi lepiej, nos się odtyka (polecam taki spray QUIXX- woda oceaniczna bezpieczna dla kobiet w ciąży) wykichałam się za wszystkie czasy. Wczoraj jeszcze wieczorem dopadła mnie gorączka 38 stopni ![]() Cytat:
ja też mam takie wrażenie że jestem jakaś zmęczona, opuchnięta czy coś... ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
ani poliestru ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- trzymam ![]() Dziewczynki- będzie dobrze a zdrowe i śliczne maluszki będą się kotłować w Waszych brzuszkach ![]()
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja eż się czuję taka zaniedbana zagoniona i jakaś beee. Właśnie zmęczona, bez życia ![]()
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może do lekarza też się z lekka pomalować od razu poczuję się pewniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.