Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 15:39   #728
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość

I do tych, którzy używają odkurzaczowych aspiratorków - czy można ich używać na codzień czy tylko przy dużym katarze?
I czy Wasze dzieci się awanturują jak odciągacie im katarek?
my uzywamy codziennie labo co kilka dni bo przy gruszce młody się wścieka a to mu pasuje

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
dziewczyny, blagam o kciuki od teraz, z Florkiem jest gorzej i jedziemy juz dzisiaj do kliniki! na razie spi mi na rekach, wiec kiepsko z pakowaniem, ale jak tylko maz wroci, to zaczynam dzialac i migusiem sie zbieramy. teraz i tak nic nie moge zrobic, wiec was podczytam...
kciuki są

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
Wasze dzieci chca spac w tych kokonach? Moj misio uwielbia się rozkopywac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mój też uwielbai kopać ale to tym bardziej dlatego go zawijamy w woombie się budzi raz na jedzenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cloche czyli rozumiem,ze w tym wypadku to "naturalna" kolej rzeczy, wskazujaca, ze juz czas na kolejna operacje, tylko nie spodziewaliscie sie tego tak szybko? Mam nadzieje, ze przyspieszenie operacji wszystko wyrowna i Florcio bedzie mial pelne pole do popisu jesli chodzi.o dalszy rozwoj.

dziewczyny jak tak z innej.beczki - ktore dzieci na rehabilitacje/konsultacje z fizjo nie chodza? Bo wydaje mi sie, ze zdecydowana wiekszosc tak...Wydaje mi sie to troszke niepokojace...e U nas na poczatku Sofia preferowala lewa strone ale juz dawno jej przeszlo. Innych anormalnosci nie zaobserwowalam ale moze zle obserwuje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja nie chodzę i uważam, że za często wysyłają maluchy na rehabilitacje i nie doszukuje się jakiś problemów

Happy, Pearl, Lublana, Hump i dzieciaczki super meeting. Kiedy powtórka?:P ja zapraszam do mnie tylko do mnie jest 1km od przystanku:/