Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-13, 16:11   #4518
cobra115
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Ja też po wizycie. Wszystko ok, dzieciątko zdrowe.
no to super

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
"pani Basiu, czy pani ma dzidziusia w brzuchu?" śmieszą mnie te ich pytania, a co dzień jest ich więcej, bo mamusie patrząc na mnie pytają czy gratulować.
ale słodziaki
Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Mam taki sam plan - kolega w pracy przychodzi przeziębiony, prosiłam żeby się wykurował w domu to twierdzi, że za dużo pracy... No ok, może byłoby mi ciężej ale wolę to niż się zarazić, dlatego jeśli (tfu,tfu) coś podłapę od niego to nie będę się oglądać za pracą, bo skoro ktoś mnie nie szanuje to nie ma co mieć wyrzutów sumienia.
dla kolegi u mnie nawet koleżanka mamy z pracy, raz nie przyszła bo miała jakiegoś wirusa i nie chciała go przenieść na mamę, żeby ta mnie nie zaraziła

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy grzybica pochwy w ciazy to czesty przypadek. W wynikach badan mi tak wyszlo i pisalo ze wymagana jest pilna konsultacja ginekologiczna. Wczoraj wiec poszlam do lekarza.
W ciąży miałam już 2 razy teraz znowuż miałam bakteryjne zapalenie pochwy... Najważniejsze to, żeby leczyć
Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie najpierw małe tak nogi zaciskało że ni hu hu nic lekarz nie widział samo USG z 30minut trwało tak mi mierził brzuch aż wkońcu usłyszałam że ciężko stwierdzić ale jego zdaniem syn.... Radość w oczach mojego tż bezcenna ale ja chyba wyrodna matka jestem bo czuje się troszkę rozczarowana... Tzn cieszę się że zdrowe że ładnie rośnie ale jakoś tak już się nastawiłam na córe... Za tydzien mam przyjść z wynikami glukozy dostałam na 50g i ma będzie jeszcze raz sprawdzał płeć...
Nie jesteś wyrodną matką po prostu każdy ma w życiu jakiś swój plan zobaczysz, za chwile ci przejdzie

Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Pan doktor okazal sie cudowny. Od razu mnie poznal i powiedzial ze cieszy sie ze rosnie kolejne pokolenie.
No to świetnie!! w końcu trafiłaś na kogoś kompetentnego

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość

Ja jestem przeciwnikiem palenia. Nigdy nie paliłam. Mój tż też nie i wiem, że będziemy unikani wizyt u moich teściów, bo oni nie patrzą na to czy dziecko, czy nie kopcą 3 paczki dziennie. Jak tam jedziemy, to zakładam stare ciuchy już kilka dni chodzone, bo później tak wszystko śmierdzi, że wrzucamy do prania od razu o szczypiących oczach nie wspomnę Moja mama na szczeście chodzi palić do piwnicy
Nie chce nikogo tutaj urazić, ale nie lubię ludzi, którzy palą przy dzieciach Moja siostra paliła przez dwie ciąże i dalej pali nie fatyguje się aby wyjść na balkon, a dzieciaki wdychają
Jakbym o swoich teściach słyszała
Kopcą czasami w trójkę (teściowie+szwagierka) przy mojej 2-letniej chrześnicy