2013-09-14, 07:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez Agnes!84!!
Wróciłam do dawnej pracy- dostałam nową umowę. Ale strasznie m zjechali z pensji  Z Paulinką zostaje moja mama.
Póki co pracuje na pol etatu, od grudnia cały. Brakowało mi codziennego kontaktu z ludźmi. W pracy odpoczywam trochę od małej. Jak spędzałam z nią calutkie dnie to czasem moje nerwy były na granicy  :
Przy mamie mała jest aniołkiem,śpi o stałej porze, nie marudzi. Mama hciałaby nawet dłużej z nią siedzieć 
Rehabilitacje przyniosły efekt w postaci siadania i w końcu raczkowania. Chociaż P.zaczęła już wstawć zanim raczkowała to zalecili nam żeby nie ominęła etapu raczkowania celem wzmocnienia kręgosłupa
Podziwiam Was że same robicie torty na roczek 
Dużo zdrowia dla Zosi i Mateuszka
|
fajnie, ze jesteś zadowolona, szkoda pensji jednak ale czy to zgodne z prawem, ze Ci obcięli?
Dziewczyny, mam buciki nowe z metką dla dziewczynki a'la emu z h&m takie różowe z futerkiem na rozm. 18/19, na moją już są za małe, jakby któraś chciała to mogę wysłać - oczywiście za free kupiłam na promocji i niestety nie trafiłam z rozmiarem mają tylko naderwany rzep, ale to się da przyszyć i zero śladu o takie: http://allegro.pl/hm-kozaczki-emu-0-...534837674.html
|