Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-14, 07:57   #2425
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Wróciłam do dawnej pracy- dostałam nową umowę. Ale strasznie m zjechali z pensji Z Paulinką zostaje moja mama.
Póki co pracuje na pol etatu, od grudnia cały. Brakowało mi codziennego kontaktu z ludźmi. W pracy odpoczywam trochę od małej. Jak spędzałam z nią calutkie dnie to czasem moje nerwy były na granicy:
Przy mamie mała jest aniołkiem,śpi o stałej porze, nie marudzi. Mama hciałaby nawet dłużej z nią siedzieć
Rehabilitacje przyniosły efekt w postaci siadania i w końcu raczkowania. Chociaż P.zaczęła już wstawć zanim raczkowała to zalecili nam żeby nie ominęła etapu raczkowania celem wzmocnienia kręgosłupa

Podziwiam Was że same robicie torty na roczek
Dużo zdrowia dla Zosi i Mateuszka
fajnie, ze jesteś zadowolona, szkoda pensji jednakale czy to zgodne z prawem, ze Ci obcięli?
Dziewczyny, mam buciki nowe z metką dla dziewczynki a'la emu z h&m takie różowe z futerkiem na rozm. 18/19, na moją już są za małe, jakby któraś chciała to mogę wysłać - oczywiście za freekupiłam na promocji i niestety nie trafiłam z rozmiaremmają tylko naderwany rzep, ale to się da przyszyć i zero śladuo takie: http://allegro.pl/hm-kozaczki-emu-0-...534837674.html

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora