|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dearlie śliczna kurtka
tamlin zdrówka dla Matink, mam nadzieje, że sie nie rozkręci i impereza bedzie angel lekarz super, mam nadzieje że to był jednorazowe omdlenie ![]() |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Angel - wracaj do zdrówka
Tamlin - niech Matunio szybciutko zdrowieje Nic zmykam robota czeka
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze cały czas nie mogę przestać myśleć o jednych butach z H&M i jednak TŻ po trasie podskoczy po nie w Poznaniu.
Akurat mieszczą się w tych 40zł, a Antek będzie miał na chłodniejsze dni do wózka, bo aktualnie mamy same paputkowate i jedną parę trampek, które dostał od drugiej babci, ale ściąga je i w dodatku pocą mu się w nich stópki.O takie: http://www.hm.com/pl/product/08269?article=08269-B Pewnie do chodzenia kiepskie, ale zanim mój leń zacznie chodzić to pewnie wiosna przyjdzie. A w ogóle to pojechałam wczoraj kupić jakieś "zapieprzanki" dla siebie na jesień, bo mam tylko jedną parę balerin tych z Pepco, ale zupełnie nie mogłam nic znaleźć dla siebie. Ta moda teraz na te męskie fasony w damskim obuwiu jakoś do mnie nie przemawia. Poza tym ja w nich wszystkich wyglądam jak w kajakach. Botki czasami fajne, ale nie mam spodni odpowiednich do takich butów. I Antek obkupiony, a ja nadal w szmacianych balerinach. ![]() Cytat:
|
|
#2404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że Matiemu nic nie jest Cytat:
Kurtka za☠☠☠ista
|
||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć Kobity
Siedzę u dentysty w poczekalni, jak zwykle obsuwa :/ a propos mój dentysta też Arab ![]() Angel jak się dziś czujesz? Zdrowka dla Matinka. Ja też najpierw kupiłam termometr do ucha i czoła, kosztował nie mało i tez go.wno warty. Kupiłam za parę groszy w aptece elektroniczny do pupy, lepszy jest ale też nie do końca mu ufam. Nie ma to jak rteciowy, tylko trzeba długo czekać. Byłam wczoraj w warszawie, obkupilam się troszkę w ikei, a w realu kupiłam butki, zalaczam Wam foto z poczekalni ![]() wysłane z fona
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Dearlie bardzo fajna ta kurteczka.
wysłane z fona
|
|
|
|
#2407 | |
|
Rozeznanie
|
Siema!
Faktycznie te termometry bezdotykowe są kiepskie. Nie miałam okazji używać w chorobie na szczęście ale na pewno nie będę mieć do nich zaufania. Cytat:
Moja ma na zimę kurtkę chłopięcą i jeszcze różowe futerko
|
|
#2408 | |
|
Zadomowienie
|
Angel dbaj o siebie
mnie też się wczoraj bardzo kręciło w głowie i czułam się bardzo słabo ledwie wytrzymałam na spacerze z MająMarta gratuluję zdania examu ![]() zdrówka dla chorych dzieciaczków! Cytat:
zdjęcie poniżej
|
|
#2409 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej,
wczoraj poszłam z Antkiem na spacer i jak nas deszcz złapał cała mokra była, a skutki niestety odczuwam ![]() w zeszłym roku wrzesień był ładniejszy Cytat:
straszne, dobrze,że znalazłyście te pieskijak ja nienawidzę takich ludzi ![]() Cytat:
co u was??Cytat:
Cytat:
Cytat:
u nas najlepsza zabawa aktualnie to złażenie z kanapy ![]() Dearlie, kurtka super a butki ocieplane, czy takie raczej na jesień?
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby to faktycznie tylko zmęczenieCytat:
ale na pewno choć trochę nacieszę się dziećmiCytat:
![]() Isia schodzić jeszcze nie bardzo, ale włazić to w sekundzie jest na łóżku, czy kanapie dobrze, ze był zamknięty Cytat:
Cytat:
ja jeszcze w balerinach latam, albo w koturnach ale takich półbutkach, botki mam ale na obcasach a moje plecy już ich nie tolerują
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgapiam! |
||
|
|
|
#2413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie same? ile kosztowały fajne są!!Oczywiście baba z gminy nie przyjechała bo nie miała rzekomo auta służbowego,chciała przyjechać dopiero w pon ale jak się z nią wykłóciłam to łaskawie ktoś rano przyjedzie po szczeniaki Następnym razem jeśli znajdę szczeniaki to zaniosę pod gminę |
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła siostra i poleciała po normalny termometr, zmierzyłam mu w pupie i miał 39 stopni, a ten gówniany z Lidla pokazywał 36,7
Lekarka powiedziała że najprawdopodobniej to wirusowe, bo osłuchowo wszystko idealnie, jedynie gardło ciut zaczerwienione. Nie smarka, nie kaszle, tylko ta gorączka. Inną przyczyną mogą być kolejne zęby. Dostaliśmy Neosine i wit. C. Nurofen w razie gorączki. Jak gorączka spada to jest taki jak zawsze. Dziękujemy za życzenia zdrówka A urodzinki robimy. Powiedziała doktorka, że dorosłemu nie zaszkodzi, tylko nie calowac za bardzo go. Do bratowej dzwoniłam, bo mają przecież małego Kacperka. No i brat przyjdzie, a później się najwyżej z Darią zmieni, aby ona też mogła przyjść. |
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Ula moje kosztowały 50 zł.
wysłane z fona ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Co tu takie puchy... Dziewczynki czy Wasze dzieci też są takie absorbujace? Michał chce żeby spedzac każdą chwilę z nim... wszędzie za mną łazi. Męczące to bardzo... wysłane z fona
|
|
|
|
#2416 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
katar jest tak często, że to prawie norma. Cytat:
Cytat:
Lewek, Moni, ale strzeliłyście
|
|||
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Ostatnio faktycznie tu pustki,mam nadzieję że to przejściowe ![]() Do tego zauważyłam że strasznie dużo mamuś się już nie udziela,została nas garstka ![]() Ja spędziłam ostatnią godzinę ćwicząc z Tomkiem ![]() Idę szykować małżowi kolację bo zaraz z pracy wraca. Angel jak się czujesz kochana? Lourose dużo zdrówka dla Zosieńki. Tamlin dobrze że u Matinka to nic poważnego chociaz temperatura dość wysoka,w takim razie życzę udanej imprezki jutro. Zuzia śpi od 18.30 ciekawe o której będzie rano pobudka
|
#2418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To sprawdzam poczte wizaż itp. jak dzieci nie widzą
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
Pustki są
ale ja się uczę, więc trzymajcie kciuki, jak jutro zdam to mnie więcej będzie.Lewek, Antek sam się ładnie bawi itd. ale jak tylko wyjdę z pokoju to płacze, jakbyśmy go krzywdzili ![]() A i jeszcze piekę tort na niedzielę, jak mi wyjdzie to pokażę na razie biszkopt zrobiony
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj tak Fabiś straszny przytulas się zrobił .Byliśmy na urodzinkach,super było ![]() Brat przyjechał z żoną i dziecmi zza granicy i dzieci się super bawily ![]() tylko Fabiankowi tyle ludzi nie odpowiadało ![]() Teraz moi chłopcy spia wiec i ja zaraz pojde bo musze o 24 wstać i zrobić kawe mezowi na droge
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale u Nas leje,całą noc lało i dalej leje pełno wody już na podwórku stoi i ten namiot ogrodowy Nam połamało Mąż wraca do domu,chłopcy zerwali się przed 6 wiec pije kawke
|
|
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam do dawnej pracy- dostałam nową umowę. Ale strasznie m zjechali z pensji
Z Paulinką zostaje moja mama. Póki co pracuje na pol etatu, od grudnia cały. Brakowało mi codziennego kontaktu z ludźmi. W pracy odpoczywam trochę od małej. Jak spędzałam z nią calutkie dnie to czasem moje nerwy były na granicy :Przy mamie mała jest aniołkiem,śpi o stałej porze, nie marudzi. Mama hciałaby nawet dłużej z nią siedzieć ![]() Rehabilitacje przyniosły efekt w postaci siadania i w końcu raczkowania. Chociaż P.zaczęła już wstawć zanim raczkowała to zalecili nam żeby nie ominęła etapu raczkowania celem wzmocnienia kręgosłupa ![]() Podziwiam Was że same robicie torty na roczek ![]() Dużo zdrowia dla Zosi i Mateuszka
Edytowane przez Agnes!84!! Czas edycji: 2013-09-14 o 07:47 |
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnie
Kubuś ma gorączkę - 38, mierzone w tyłku już po odjęciu niech to szlag a jutro urodzinki małej...
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
Angel co u Ciebie? Musiałaś być bardzo wycieńczona. Uważaj na siebie
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, mam buciki nowe z metką dla dziewczynki a'la emu z h&m takie różowe z futerkiem na rozm. 18/19, na moją już są za małe, jakby któraś chciała to mogę wysłać - oczywiście za free
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny,melduje sie juz z nowego domku.Wlasnie leze w wannie z kawka,ale generalnie przeprowadzkí śa bardzo meczace.zrobilismy mega demolke korytarza i schodow,bo nie chcial przejsc stelaz od lozka,na szczeście to pietro bedzie remontowane..dzis kuzyn ma zalozyc nam internet to sobie na spokojnie nadrobie ostatnie strony.pozdrawiam
|
|
|
|
#2427 |
|
Wtajemniczenie
|
Baobabku mam nadzieje ze szybko dojdziecie do zdrowka
Agnes, powrot do pracy bywa zbawienny dla psychiki ![]() Salud, co za relaks ja wyprasowalam juz gore prania, zaraz jedziemy na zakupy...Wyszlo piekne slonce! Angel, co z Toba? |
|
|
|
#2428 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ZdrówkaCytat:
Cytat:
Zabrali pieski rano,ufff.......
|
||||
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Baobabek ja bym była chętna na te butki ![]() Oczywiście nie za darmo. U nas brzydka pogoda,ponuro. Po południu mamy gości,znajomi przychodzą na roczek Zuzi.
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na 15.30 idziemy do lekarza na wizytę, bo przyczynę tej temp. znalazłam...ma piękne białe i czerwone czopy w gardle Mama przyszła do nas, poprasowała mi wszystkie ubrania po drodze petardę do torta jeszcze kupię, potem ten lekarz, apteka i dopiero na zakupy, ale zrobię tylko 2 sałatki i wędliny podam, pomidory, grzybki no i tort, a no i piccolo będzie nas tylko 6 dorosłych więc nie ma sensu robić, jak oni i tak tylko torta zjedzą ehhha nie wiem czy mówiłąm wam, że małej kupiłam na roczek kołyskę drewnianą dla lalek z klupś - ta sama firma co robi normalne łóżeczka dla dzieci
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

Akurat mieszczą się w tych 40zł, a Antek będzie miał na chłodniejsze dni do wózka, bo aktualnie mamy same paputkowate i jedną parę trampek, które dostał od drugiej babci, ale ściąga je i w dodatku pocą mu się w nich stópki.

pełno wody już na podwórku stoi i ten namiot ogrodowy Nam połamało
: