W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 09:30   #2401
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Dearlie śliczna kurtka

tamlin zdrówka dla Matink, mam nadzieje, że sie nie rozkręci i impereza bedzie

angel
lekarz super, mam nadzieje że to był jednorazowe omdlenie

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 09:35   #2402
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Angel - wracaj do zdrówka

Tamlin - niech Matunio szybciutko zdrowieje

Nic zmykam robota czeka

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:17   #2403
Dearlie
Zakorzenienie

A ja jeszcze cały czas nie mogę przestać myśleć o jednych butach z H&M i jednak TŻ po trasie podskoczy po nie w Poznaniu. Akurat mieszczą się w tych 40zł, a Antek będzie miał na chłodniejsze dni do wózka, bo aktualnie mamy same paputkowate i jedną parę trampek, które dostał od drugiej babci, ale ściąga je i w dodatku pocą mu się w nich stópki.

O takie: http://www.hm.com/pl/product/08269?article=08269-B

Pewnie do chodzenia kiepskie, ale zanim mój leń zacznie chodzić to pewnie wiosna przyjdzie.

A w ogóle to pojechałam wczoraj kupić jakieś "zapieprzanki" dla siebie na jesień, bo mam tylko jedną parę balerin tych z Pepco, ale zupełnie nie mogłam nic znaleźć dla siebie. Ta moda teraz na te męskie fasony w damskim obuwiu jakoś do mnie nie przemawia. Poza tym ja w nich wszystkich wyglądam jak w kajakach. Botki czasami fajne, ale nie mam spodni odpowiednich do takich butów. I Antek obkupiony, a ja nadal w szmacianych balerinach.

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

ja mam termometr też do czoła i coś się psuje ostatnio chciałam zmierzyć Gracjankowi temp to wskazał 99 stopni
Nieźle. Może bateria siada?
Stary 2013-09-13, 10:21   #2404
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry.

Mój niunio gorączkuje od wczoraj wieczorem. Ten zasrany termometr niewiem czy dobrze pokazuje, ale chyba nie, bo Mati wydawał się rozpalony jak piec a on 37,5 maks pokazywał. Idę kupić dziś inny, normalny do tyłka a nie gówno jakieś do czoła. O 14-tej do lekarza. Tak w ogóle to zaje.biście bo jutro przyjęcie urodzinowe Matinka i niewiem czy nie odwołać. Zobaczymy co lekarka powie.
Te termometry do czoła są gów.o warte,też kiedyś miałam i sprzedałam równie szybko jak kupiłam
Mam nadzieję że Matiemu nic nie jest

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość

Ula bo zniżki były na 12-13 października, a my z mamą ubzdurałyśmy sobie, że to było wczoraj. A przecież mamy wrzesień! Kurta kosztowała 79,90, a ze zniżką 59,90. Antek dostał stówkę na kurtkę od babci, więc nam jeszcze zostało 40zł na buty na zimę.

A kurta taka:

http://www.hm.com/pl/product/13164?a...rticle=13164-A

Z tym, że na żywo ma ładniejszy kolor, taka trawiasta zieleń.
Skoro kod przeszedł to chyba nic się nie stało Kurtka za☠☠☠ista
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:47   #2405
Lewek
Zakorzenienie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cześć Kobity
Siedzę u dentysty w poczekalni, jak zwykle obsuwa :/ a propos mój dentysta też Arab
Angel jak się dziś czujesz?

Zdrowka dla Matinka. Ja też najpierw kupiłam termometr do ucha i czoła, kosztował nie mało i tez go.wno warty. Kupiłam za parę groszy w aptece elektroniczny do pupy, lepszy jest ale też nie do końca mu ufam. Nie ma to jak rteciowy, tylko trzeba długo czekać.

Byłam wczoraj w warszawie, obkupilam się troszkę w ikei, a w realu kupiłam butki, zalaczam Wam foto z poczekalni

wysłane z fona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1379065465470.jpg (25,7 KB, 34 załadowań)
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 10:48   #2406
Lewek
Zakorzenienie

Dearlie bardzo fajna ta kurteczka.

wysłane z fona
Stary 2013-09-13, 11:41   #2407
Agnes!84!!
Rozeznanie

Siema!
Faktycznie te termometry bezdotykowe są kiepskie. Nie miałam okazji używać w chorobie na szczęście ale na pewno nie będę mieć do nich zaufania.
Cytat:
Super kurteczka, bardzo mi się podoba

Moja ma na zimę kurtkę chłopięcą i jeszcze różowe futerko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 11:53   #2408
m_moni
Zadomowienie

Angel dbaj o siebie
mnie też się wczoraj bardzo kręciło w głowie i czułam się bardzo słabo ledwie wytrzymałam na spacerze z Mają

Marta gratuluję zdania examu

zdrówka dla chorych dzieciaczków!

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Cześć Kobity
Siedzę u dentysty w poczekalni, jak zwykle obsuwa :/ a propos mój dentysta też Arab

Zdrowka dla Matinka. Ja też najpierw kupiłam termometr do ucha i czoła, kosztował nie mało i tez go.wno warty. Kupiłam za parę groszy w aptece elektroniczny do pupy, lepszy jest ale też nie do końca mu ufam. Nie ma to jak rteciowy, tylko trzeba długo czekać.

Byłam wczoraj w warszawie, obkupilam się troszkę w ikei, a w realu kupiłam butki, zalaczam Wam foto z poczekalni

wysłane z fona
ahaha Lewek a pokazać Ci moje kozaki?
zdjęcie poniżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kozaki1.jpg (121,8 KB, 35 załadowań)
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:01   #2409
Katiaskaa
Zadomowienie

Hej,
wczoraj poszłam z Antkiem na spacer i jak nas deszcz złapał cała mokra była, a skutki niestety odczuwam
w zeszłym roku wrzesień był ładniejszy
Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Nie no ludzie to są jednak posraniPojechałam po Kamila i zgadnijcie co znalazłyśmy z sąsiadką?
4 malutkie szczeniaczki zostawione w szczerym polu Jakiś kretyn specjalnie wjechał busem do połowy pola w wysoką trawe tak żeby nie było samochodu z szosy widać Taki ku.wa cwel odważny
straszne, dobrze,że znalazłyście te pieski
jak ja nienawidzę takich ludzi
Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Witam sie po dlugiej nieobecnosci. Podgladam Was czasem Gratulacje dla Lewka i Maggie!! Lubie takie wspaniałe nowiny Maggie życzę Ci żeby mdłości nie trwały długo...
Wpadaj częściej co u was??
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
miło, że pytasz
Żyję, ale pół nocy bolała mnie głowa, na koniec jeszcze mnie mój ojciec wkurzył telefonicznie - został z dziećmi 3 godziny i podobno kubuś strasznie za mną płakał przez co isia spać nie mogła i marudziłą mu, wiec wydarł się na mnie, że mam sobie sama radzić i on prócz poniedziałku i wtorku (wtedy jest z isią) ani godziny z dwójką nie zostanie...on jest furiat i czasem sobie coś okazjonalnie wypije, a, że akurat przedwczoraj z kolegą wypił to jeszcze do końca mu chyba nie przeszło, tym bardziej, że w domu mamie awanturę też zrobił i teraz na wszystkich dokoła chce winę zwalać za wszystko, żeby siebie oczyścić i min mnie się wczoraj oberwało...no ale fakt, w pięty mi poszło, więc już nie będę go prosić o takie zostawanie, bez łaski...
Szkolenie było nudne jak flaki z olejem, gadała babka o planie rozwoju jak my plan rozwoju oddawaliśmy początkiem września
Rada - jak rada, trwałą do 19.30 dzieci widziałam po powrocie ok. 15 minut i poszły spać...ehh
Muszę lecieć bo mała już wstała dzisiaj mam na 8.50, więc jeszcze mam troszkę czasu
współczuję sytuacji z tata
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Hej kochane, przepraszam, ze dopiero teraz pisze ale wczoraj sie jak głupia wyczekalam w przychodni, a później z małą do 22walczylam znów z moim szczęściem trafiłam na araba, który znajomością polskiego nie grzeszyl. Chyba z godzinę mu tlumaczylam co sie stało i jak sie czuje. Dał mi na wyniki, właśnie idę do przychodni. W poniedziałek mam sie z nimi zgłosić no ale napewno nie do niego. Z tego co mowil to mu wygląda na wycienczenie organizmu
Najdziwniejsze jest to,ze mąż mówi, ze gdy upadlam mialam otwarte oczy można zemdlec z otwartymi oczami
oj bidulko, to czekamy na wyniki
Cytat:
Dobry.

Mój niunio gorączkuje od wczoraj wieczorem. Ten zasrany termometr niewiem czy dobrze pokazuje, ale chyba nie, bo Mati wydawał się rozpalony jak piec a on 37,5 maks pokazywał. Idę kupić dziś inny, normalny do tyłka a nie gówno jakieś do czoła. O 14-tej do lekarza. Tak w ogóle to zaje.biście bo jutro przyjęcie urodzinowe Matinka i niewiem czy nie odwołać. Zobaczymy co lekarka powie.

Matinek nauczył się schodzić z kanapy Wczoraj rano Paula z nim leżała, ja poszłam się myć, wracam a on przy kinie domowym się bawi. Teraz też sobie ładnie sam zeszedł tyłem. Szybko załapał, bo dwa razy mu pokazałam a spryciarz już złazi
zdrówka dla Matinka
u nas najlepsza zabawa aktualnie to złażenie z kanapy

Dearlie, kurtka super a butki ocieplane, czy takie raczej na jesień?
Stary 2013-09-13, 12:30   #2410
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość

zdjęcie poniżej
piąteczka
Stary 2013-09-13, 13:30   #2411
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Hej kochane, przepraszam, ze dopiero teraz pisze ale wczoraj sie jak głupia wyczekalam w przychodni, a później z małą do 22walczylam znów z moim szczęściem trafiłam na araba, który znajomością polskiego nie grzeszyl. Chyba z godzinę mu tlumaczylam co sie stało i jak sie czuje. Dał mi na wyniki, właśnie idę do przychodni. W poniedziałek mam sie z nimi zgłosić no ale napewno nie do niego. Z tego co mowil to mu wygląda na wycienczenie organizmu
Najdziwniejsze jest to,ze mąż mówi, ze gdy upadlam mialam otwarte oczy można zemdlec z otwartymi oczami
mam nadzieję, ze wyniki będą w porządku oby to faktycznie tylko zmęczenie
Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Hej

Oj Angel bidulko Ty Nasza,oby w poniedziałek był inny lekarz i coś pomógł .

Baobabek to faktycznie ciężki dzień za Tobą

My dzisiaj po południu jedziemy do Mamci bo przyjęcie urodzinowe robi ,a od jutra siostrzenica będzie u Nas przez dwa tyg
oj tak, ale teraz weekend, to może odpocznę ale na pewno choć trochę nacieszę się dziećmi

Cytat:
Dobry.

Jakbym takiego złapała

Hahaha dobre, ale że babka też się nie zorientowała, no i że kod jej przeszedł przez kasę

Czyli przez weekend jesteś bez leków żadnych? paranoja.

Matinek nauczył się schodzić z kanapy Wczoraj rano Paula z nim leżała, ja poszłam się myć, wracam a on przy kinie domowym się bawi. Teraz też sobie ładnie sam zeszedł tyłem. Szybko załapał, bo dwa razy mu pokazałam a spryciarz już złazi
zdrówka dla Mateuszka
Isia schodzić jeszcze nie bardzo, ale włazić to w sekundzie jest na łóżku, czy kanapie a dzisiaj rano mi wlazła po schodku kubusiowym na kibel dobrze, ze był zamknięty a w środę sama wlazła do wózka
Cytat:
Angel Kochana mam nadzieję, że wyniki będę dobre biedulko A jak się dzisiaj czujesz?

Ula bo zniżki były na 12-13 października, a my z mamą ubzdurałyśmy sobie, że to było wczoraj. A przecież mamy wrzesień! Kurta kosztowała 79,90, a ze zniżką 59,90. Antek dostał stówkę na kurtkę od babci, więc nam jeszcze zostało 40zł na buty na zimę.

A kurta taka:

http://www.hm.com/pl/product/13164?a...rticle=13164-A

Z tym, że na żywo ma ładniejszy kolor, taka trawiasta zieleń.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Biedny Matinek. Oby to nic poważnego. Dużo zdrówka dla niego.

Ja mam ten z Lidla i też mam zawsze wątpliwości czy dobrą temperaturę pokazuje. Jakoś mu nie ufam.
świetna kurteczka

Cytat:
Cześć Kobity

wysłane z fona
fajne botki
ja jeszcze w balerinach latam, albo w koturnach ale takich półbutkach, botki mam ale na obcasach a moje plecy już ich nie tolerują

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:43   #2412
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry.

O rany, zdrówka dla Matiego i masz rację z termometrami do czoła, beznadzieja.

Cytat:
A ja jeszcze cały czas nie mogę przestać myśleć o jednych butach z H&M i jednak TŻ po trasie podskoczy po nie w Poznaniu. Akurat mieszczą się w tych 40zł, a Antek będzie miał na chłodniejsze dni do wózka, bo aktualnie mamy same paputkowate i jedną parę trampek, które dostał od drugiej babci, ale ściąga je i w dodatku pocą mu się w nich stópki.

O takie: http://www.hm.com/pl/product/08269?article=08269-B

Pewnie do chodzenia kiepskie, ale zanim mój leń zacznie chodzić to pewnie wiosna przyjdzie.
Super Zgapiam!
Stary 2013-09-13, 15:31   #2413
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne!!

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
zdjęcie poniżej
Takie same? ile kosztowały fajne są!!

Oczywiście baba z gminy nie przyjechała bo nie miała rzekomo auta służbowego,chciała przyjechać dopiero w pon ale jak się z nią wykłóciłam to łaskawie ktoś rano przyjedzie po szczeniaki

Następnym razem jeśli znajdę szczeniaki to zaniosę pod gminę
Stary 2013-09-13, 16:00   #2414
tamlin111
Zakorzenienie

Przyszła siostra i poleciała po normalny termometr, zmierzyłam mu w pupie i miał 39 stopni, a ten gówniany z Lidla pokazywał 36,7
Lekarka powiedziała że najprawdopodobniej to wirusowe, bo osłuchowo wszystko idealnie, jedynie gardło ciut zaczerwienione. Nie smarka, nie kaszle, tylko ta gorączka. Inną przyczyną mogą być kolejne zęby. Dostaliśmy Neosine i wit. C. Nurofen w razie gorączki. Jak gorączka spada to jest taki jak zawsze.

Dziękujemy za życzenia zdrówka

A urodzinki robimy. Powiedziała doktorka, że dorosłemu nie zaszkodzi, tylko nie calowac za bardzo go. Do bratowej dzwoniłam, bo mają przecież małego Kacperka. No i brat przyjdzie, a później się najwyżej z Darią zmieni, aby ona też mogła przyjść.
Stary 2013-09-13, 18:22   #2415
Lewek
Zakorzenienie

Ula moje kosztowały 50 zł.

wysłane z fona

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Co tu takie puchy...
Dziewczynki czy Wasze dzieci też są takie absorbujace? Michał chce żeby spedzac każdą chwilę z nim... wszędzie za mną łazi. Męczące to bardzo...

wysłane z fona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 19:25   #2416
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
Laurose, super ze jestescie już w domku. A jak Zosia sie czuje? Pamietam, że jakiś czas temu miałaś iść z nią do laryngologa z powodu przedłużającego się kataru. Pomógł coś?
Byliśmy, zrobiliśmy wymaz z gardła, wszystko ok, jeden alergen podniesiony (ale nie wiadomo który). Od wyjścia ze szpitala kataru brak, ale jak to piszę to czuję że kraczę katar jest tak często, że to prawie norma.

Cytat:
Oj kochana, trzymaj się! i daj znać co się dzieje.

Cytat:
Przyszła siostra i poleciała po normalny termometr, zmierzyłam mu w pupie i miał 39 stopni, a ten gówniany z Lidla pokazywał 36,7
Lekarka powiedziała że najprawdopodobniej to wirusowe, bo osłuchowo wszystko idealnie, jedynie gardło ciut zaczerwienione. Nie smarka, nie kaszle, tylko ta gorączka. Inną przyczyną mogą być kolejne zęby. Dostaliśmy Neosine i wit. C. Nurofen w razie gorączki. Jak gorączka spada to jest taki jak zawsze.
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, i że to tylko drobna infekcja bawcie się dobrze!

Lewek, Moni, ale strzeliłyście
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 19:48   #2417
marta1986222
Zakorzenienie

Dobry wieczór.

Ostatnio faktycznie tu pustki,mam nadzieję że to przejściowe

Do tego zauważyłam że strasznie dużo mamuś się już nie udziela,została nas garstka

Ja spędziłam ostatnią godzinę ćwicząc z Tomkiem

Idę szykować małżowi kolację bo zaraz z pracy wraca.

Angel jak się czujesz kochana?

Lourose dużo zdrówka dla Zosieńki.

Tamlin dobrze że u Matinka to nic poważnego chociaz temperatura dość wysoka,w takim razie życzę udanej imprezki jutro.

Zuzia śpi od 18.30 ciekawe o której będzie rano pobudka

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 20:17   #2418
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:

Co tu takie puchy...
Dziewczynki czy Wasze dzieci też są takie absorbujace? Michał chce żeby spedzac każdą chwilę z nim... wszędzie za mną łazi. Męczące to bardzo...

wysłane z fona
No jak nie jak tak.Ja mam kompa włączonego od rana bo nie moge usiąść na krzeslo bo już zaraz któryś leci bo kolana wolneTo sprawdzam poczte wizaż itp. jak dzieci nie widzą
Stary 2013-09-13, 20:33   #2419
Katiaskaa
Zadomowienie

Pustki są ale ja się uczę, więc trzymajcie kciuki, jak jutro zdam to mnie więcej będzie.
Lewek, Antek sam się ładnie bawi itd. ale jak tylko wyjdę z pokoju to płacze, jakbyśmy go krzywdzili
A i jeszcze piekę tort na niedzielę, jak mi wyjdzie to pokażę na razie biszkopt zrobiony

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 20:33   #2420
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Ula moje kosztowały 50 zł.

wysłane z fona

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Co tu takie puchy...

wysłane z fona

Ojj tak Fabiś straszny przytulas się zrobił z oka mnie nie spuszcza ostatnio .

Byliśmy na urodzinkach,super było
Brat przyjechał z żoną i dziecmi zza granicy i dzieci się super bawily
tylko Fabiankowi tyle ludzi nie odpowiadało
Teraz moi chłopcy spia wiec i ja zaraz pojde bo musze o 24 wstać i zrobić kawe mezowi na droge

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 05:45   #2421
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry
ale u Nas leje,całą noc lało i dalej leje pełno wody już na podwórku stoi i ten namiot ogrodowy Nam połamało

Mąż wraca do domu,chłopcy zerwali się przed 6 wiec pije kawke

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 06:45   #2422
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość

Wpadaj częściej co u was??
Wróciłam do dawnej pracy- dostałam nową umowę. Ale strasznie m zjechali z pensji Z Paulinką zostaje moja mama.
Póki co pracuje na pol etatu, od grudnia cały. Brakowało mi codziennego kontaktu z ludźmi. W pracy odpoczywam trochę od małej. Jak spędzałam z nią calutkie dnie to czasem moje nerwy były na granicy:
Przy mamie mała jest aniołkiem,śpi o stałej porze, nie marudzi. Mama hciałaby nawet dłużej z nią siedzieć
Rehabilitacje przyniosły efekt w postaci siadania i w końcu raczkowania. Chociaż P.zaczęła już wstawć zanim raczkowała to zalecili nam żeby nie ominęła etapu raczkowania celem wzmocnienia kręgosłupa

Podziwiam Was że same robicie torty na roczek
Dużo zdrowia dla Zosi i Mateuszka

Edytowane przez Agnes!84!!
Czas edycji: 2013-09-14 o 06:47
Agnes!84!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 06:47   #2423
Baobabek
Zakorzenienie

Witajcie sobotnie Kubuś ma gorączkę - 38, mierzone w tyłku już po odjęciu innych objawów nie ma, dobrze wczoraj czułam, ze stan podgorączkowy niech to szlag a jutro urodzinki małej...

Stary 2013-09-14, 06:48   #2424
Agnes!84!!
Rozeznanie

Angel co u Ciebie? Musiałaś być bardzo wycieńczona. Uważaj na siebie
Stary 2013-09-14, 06:57   #2425
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Wróciłam do dawnej pracy- dostałam nową umowę. Ale strasznie m zjechali z pensji Z Paulinką zostaje moja mama.
Póki co pracuje na pol etatu, od grudnia cały. Brakowało mi codziennego kontaktu z ludźmi. W pracy odpoczywam trochę od małej. Jak spędzałam z nią calutkie dnie to czasem moje nerwy były na granicy:
Przy mamie mała jest aniołkiem,śpi o stałej porze, nie marudzi. Mama hciałaby nawet dłużej z nią siedzieć
Rehabilitacje przyniosły efekt w postaci siadania i w końcu raczkowania. Chociaż P.zaczęła już wstawć zanim raczkowała to zalecili nam żeby nie ominęła etapu raczkowania celem wzmocnienia kręgosłupa

Podziwiam Was że same robicie torty na roczek
Dużo zdrowia dla Zosi i Mateuszka
fajnie, ze jesteś zadowolona, szkoda pensji jednakale czy to zgodne z prawem, ze Ci obcięli?
Dziewczyny, mam buciki nowe z metką dla dziewczynki a'la emu z h&m takie różowe z futerkiem na rozm. 18/19, na moją już są za małe, jakby któraś chciała to mogę wysłać - oczywiście za freekupiłam na promocji i niestety nie trafiłam z rozmiaremmają tylko naderwany rzep, ale to się da przyszyć i zero śladuo takie: http://allegro.pl/hm-kozaczki-emu-0-...534837674.html

Stary 2013-09-14, 08:18   #2426
salud
Zadomowienie

czesc dziewczyny,melduje sie juz z nowego domku.Wlasnie leze w wannie z kawka,ale generalnie przeprowadzkí śa bardzo meczace.zrobilismy mega demolke korytarza i schodow,bo nie chcial przejsc stelaz od lozka,na szczeście to pietro bedzie remontowane..dzis kuzyn ma zalozyc nam internet to sobie na spokojnie nadrobie ostatnie strony.pozdrawiam
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:30   #2427
lourose
Wtajemniczenie

Baobabku mam nadzieje ze szybko dojdziecie do zdrowka
Agnes, powrot do pracy bywa zbawienny dla psychiki
Salud, co za relaks ja wyprasowalam juz gore prania, zaraz jedziemy na zakupy...

Wyszlo piekne slonce!

Angel, co z Toba?
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 10:00   #2428
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Pustki są ale ja się uczę, więc trzymajcie kciuki, jak jutro zdam to mnie więcej będzie.
Lewek, Antek sam się ładnie bawi itd. ale jak tylko wyjdę z pokoju to płacze, jakbyśmy go krzywdzili
A i jeszcze piekę tort na niedzielę, jak mi wyjdzie to pokażę na razie biszkopt zrobiony
Trzymam kciuki!
Cytat:
Witajcie sobotnie Kubuś ma gorączkę - 38, mierzone w tyłku już po odjęciu innych objawów nie ma, dobrze wczoraj czułam, ze stan podgorączkowy niech to szlag a jutro urodzinki małej...
O kurczę Zdrówka

Cytat:
fajnie, ze jesteś zadowolona, szkoda pensji jednakale czy to zgodne z prawem, ze Ci obcięli?
Dziewczyny, mam buciki nowe z metką dla dziewczynki a'la emu z h&m takie różowe z futerkiem na rozm. 18/19, na moją już są za małe, jakby któraś chciała to mogę wysłać - oczywiście za freekupiłam na promocji i niestety nie trafiłam z rozmiaremmają tylko naderwany rzep, ale to się da przyszyć i zero śladuo takie: http://allegro.pl/hm-kozaczki-emu-0-...534837674.html
Piękne dla nas za małe...

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny,melduje sie juz z nowego domku.Wlasnie leze w wannie z kawka,ale generalnie przeprowadzkí śa bardzo meczace.zrobilismy mega demolke korytarza i schodow,bo nie chcial przejsc stelaz od lozka,na szczeście to pietro bedzie remontowane..dzis kuzyn ma zalozyc nam internet to sobie na spokojnie nadrobie ostatnie strony.pozdrawiam
Super że już w nowym domku

Zabrali pieski rano,ufff.......
Stary 2013-09-14, 10:19   #2429
marta1986222
Zakorzenienie

Hej

Baobabek ja bym była chętna na te butki

Oczywiście nie za darmo.

U nas brzydka pogoda,ponuro.
Po południu mamy gości,znajomi przychodzą na roczek Zuzi.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 11:49   #2430
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
ale Ci super!
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Hej

Baobabek ja bym była chętna na te butki

Oczywiście nie za darmo.

U nas brzydka pogoda,ponuro.
Po południu mamy gości,znajomi przychodzą na roczek Zuzi.
daj adres na priv, to wyślę w tygodniu tylko sobie przyłapiesz ten rzep z tyłu no i za darmo Ci je wyślę, przecież i tak mi się nie przydadzą

Na 15.30 idziemy do lekarza na wizytę, bo przyczynę tej temp. znalazłam...ma piękne białe i czerwone czopy w gardle obstawiam anginę...no i bez antybiotyku się nie obejdzie tym razem...do przedszkola w pn i wt. nie pójdzie, zawiozę go do taty, a opiekunka przyjdzie do małej te dwa dni też - już do niej dzwoniłam.ehhh jutro małej impreza i będziemy chyba tylko my i dziadkowie, bo siostra z małą nie przyjdzie jak to angina, a i chrzestna z 4 latką też nie z tego samego względu

Mama przyszła do nas, poprasowała mi wszystkie ubrania ja sobie spokojnie obiad zrobiłam, mama też zjadła z nami, czekam teraz na tż, kończy pracę o 14ej i lecę po następne kapcie dla małej, bo właśnie wyrosła i zaczęła mi brzydko nóżki stawiać, wiec póki co lata w antypoślizgowych skarpetach, mam nadzieję, ze zdążę do sklepu po drodze petardę do torta jeszcze kupię, potem ten lekarz, apteka i dopiero na zakupy, ale zrobię tylko 2 sałatki i wędliny podam, pomidory, grzybki no i tort, a no i piccolo będzie nas tylko 6 dorosłych więc nie ma sensu robić, jak oni i tak tylko torta zjedząehhh
a nie wiem czy mówiłąm wam, że małej kupiłam na roczek kołyskę drewnianą dla lalek z klupś - ta sama firma co robi normalne łóżeczka dla dzieci

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości