|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dearlie śliczna kurtka
![]() tamlin zdrówka dla Matink, mam nadzieje, że sie nie rozkręci i impereza bedzie ![]() angel lekarz super, mam nadzieje że to był jednorazowe omdlenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Angel - wracaj do zdrówka
Tamlin - niech Matunio szybciutko zdrowieje ![]() ![]() Nic zmykam robota czeka
#2403 | |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze cały czas nie mogę przestać myśleć o jednych butach z H&M i jednak TŻ po trasie podskoczy po nie w Poznaniu.
![]() O takie: http://www.hm.com/pl/product/08269?article=08269-B Pewnie do chodzenia kiepskie, ale zanim mój leń zacznie chodzić to pewnie wiosna przyjdzie. ![]() A w ogóle to pojechałam wczoraj kupić jakieś "zapieprzanki" dla siebie na jesień, bo mam tylko jedną parę balerin tych z Pepco, ale zupełnie nie mogłam nic znaleźć dla siebie. Ta moda teraz na te męskie fasony w damskim obuwiu jakoś do mnie nie przemawia. Poza tym ja w nich wszystkich wyglądam jak w kajakach. Botki czasami fajne, ale nie mam spodni odpowiednich do takich butów. I Antek obkupiony, a ja nadal w szmacianych balerinach. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2404 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że Matiemu nic nie jest ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć Kobity
![]() Siedzę u dentysty w poczekalni, jak zwykle obsuwa :/ a propos mój dentysta też Arab ![]() Angel jak się dziś czujesz? Zdrowka dla Matinka. Ja też najpierw kupiłam termometr do ucha i czoła, kosztował nie mało i tez go.wno warty. Kupiłam za parę groszy w aptece elektroniczny do pupy, lepszy jest ale też nie do końca mu ufam. Nie ma to jak rteciowy, tylko trzeba długo czekać. Byłam wczoraj w warszawie, obkupilam się troszkę w ikei, a w realu kupiłam butki, zalaczam Wam foto z poczekalni ![]() wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
Dearlie bardzo fajna ta kurteczka.
wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Rozeznanie
|
Siema!
Faktycznie te termometry bezdotykowe są kiepskie. Nie miałam okazji używać w chorobie na szczęście ale na pewno nie będę mieć do nich zaufania. Cytat:
![]() Moja ma na zimę kurtkę chłopięcą i jeszcze różowe futerko ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2408 | |
Zadomowienie
|
Angel dbaj o siebie
![]() ![]() mnie też się wczoraj bardzo kręciło w głowie i czułam się bardzo słabo ![]() Marta gratuluję zdania examu ![]() zdrówka dla chorych dzieciaczków! Cytat:
zdjęcie poniżej
![]() |
#2409 | |||||
Zadomowienie
|
Hej,
wczoraj poszłam z Antkiem na spacer i jak nas deszcz złapał ![]() ![]() w zeszłym roku wrzesień był ładniejszy Cytat:
![]() jak ja nienawidzę takich ludzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas najlepsza zabawa aktualnie to złażenie z kanapy ![]() Dearlie, kurtka super ![]()
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Isia schodzić jeszcze nie bardzo, ale włazić to w sekundzie jest na łóżku, czy kanapie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze w balerinach latam, albo w koturnach ale takich półbutkach, botki mam ale na obcasach a moje plecy już ich nie tolerują ![]()
![]() |
#2412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie same? ![]() Oczywiście baba z gminy nie przyjechała bo nie miała rzekomo auta służbowego,chciała przyjechać dopiero w pon ale jak się z nią wykłóciłam to łaskawie ktoś rano przyjedzie po szczeniaki ![]() Następnym razem jeśli znajdę szczeniaki to zaniosę pod gminę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Przyszła siostra i poleciała po normalny termometr, zmierzyłam mu w pupie i miał 39 stopni, a ten gówniany z Lidla pokazywał 36,7
![]() Lekarka powiedziała że najprawdopodobniej to wirusowe, bo osłuchowo wszystko idealnie, jedynie gardło ciut zaczerwienione. Nie smarka, nie kaszle, tylko ta gorączka. Inną przyczyną mogą być kolejne zęby. Dostaliśmy Neosine i wit. C. Nurofen w razie gorączki. Jak gorączka spada to jest taki jak zawsze. Dziękujemy za życzenia zdrówka ![]() A urodzinki robimy. Powiedziała doktorka, że dorosłemu nie zaszkodzi, tylko nie calowac za bardzo go. Do bratowej dzwoniłam, bo mają przecież małego Kacperka. No i brat przyjdzie, a później się najwyżej z Darią zmieni, aby ona też mogła przyjść. |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
Ula moje kosztowały 50 zł.
wysłane z fona ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Co tu takie puchy... Dziewczynki czy Wasze dzieci też są takie absorbujace? Michał chce żeby spedzac każdą chwilę z nim... wszędzie za mną łazi. Męczące to bardzo... wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lewek, Moni, ale strzeliłyście ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Ostatnio faktycznie tu pustki,mam nadzieję że to przejściowe ![]() Do tego zauważyłam że strasznie dużo mamuś się już nie udziela,została nas garstka ![]() Ja spędziłam ostatnią godzinę ćwicząc z Tomkiem ![]() Idę szykować małżowi kolację bo zaraz z pracy wraca. Angel jak się czujesz kochana? Lourose dużo zdrówka dla Zosieńki. Tamlin dobrze że u Matinka to nic poważnego chociaz temperatura dość wysoka,w takim razie życzę udanej imprezki jutro. Zuzia śpi od 18.30 ciekawe o której będzie rano pobudka ![]()
#2418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zadomowienie
|
Pustki są
![]() Lewek, Antek sam się ładnie bawi itd. ale jak tylko wyjdę z pokoju to płacze, jakbyśmy go krzywdzili ![]() A i jeszcze piekę tort na niedzielę, jak mi wyjdzie to pokażę ![]()
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj tak ![]() ![]() ![]() Byliśmy na urodzinkach,super było ![]() Brat przyjechał z żoną i dziecmi zza granicy i dzieci się super bawily ![]() tylko Fabiankowi tyle ludzi nie odpowiadało ![]() Teraz moi chłopcy spia wiec i ja zaraz pojde bo musze o 24 wstać i zrobić kawe mezowi na droge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale u Nas leje,całą noc lało i dalej leje ![]() ![]() Mąż wraca do domu,chłopcy zerwali się przed 6 wiec pije kawke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Rozeznanie
|
Wróciłam do dawnej pracy- dostałam nową umowę. Ale strasznie m zjechali z pensji
![]() Póki co pracuje na pol etatu, od grudnia cały. Brakowało mi codziennego kontaktu z ludźmi. W pracy odpoczywam trochę od małej. Jak spędzałam z nią calutkie dnie to czasem moje nerwy były na granicy ![]() Przy mamie mała jest aniołkiem,śpi o stałej porze, nie marudzi. Mama hciałaby nawet dłużej z nią siedzieć ![]() Rehabilitacje przyniosły efekt w postaci siadania i w końcu raczkowania. Chociaż P.zaczęła już wstawć zanim raczkowała to zalecili nam żeby nie ominęła etapu raczkowania celem wzmocnienia kręgosłupa ![]() Podziwiam Was że same robicie torty na roczek ![]() Dużo zdrowia dla Zosi i Mateuszka
![]() Edytowane przez Agnes!84!! Czas edycji: 2013-09-14 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2424 |
Rozeznanie
|
Angel co u Ciebie? Musiałaś być bardzo wycieńczona. Uważaj na siebie
![]()
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, mam buciki nowe z metką dla dziewczynki a'la emu z h&m takie różowe z futerkiem na rozm. 18/19, na moją już są za małe, jakby któraś chciała to mogę wysłać - oczywiście za free ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2426 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny,melduje sie juz z nowego domku.Wlasnie leze w wannie z kawka,ale generalnie przeprowadzkí śa bardzo meczace.zrobilismy mega demolke korytarza i schodow,bo nie chcial przejsc stelaz od lozka,na szczeście to pietro bedzie remontowane..dzis kuzyn ma zalozyc nam internet to sobie na spokojnie nadrobie ostatnie strony.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Wtajemniczenie
|
Baobabku mam nadzieje ze szybko dojdziecie do zdrowka
![]() Agnes, powrot do pracy bywa zbawienny dla psychiki ![]() Salud, co za relaks ![]() Wyszlo piekne slonce! Angel, co z Toba? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zabrali pieski rano,ufff....... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Baobabek ja bym była chętna na te butki ![]() Oczywiście nie za darmo. U nas brzydka pogoda,ponuro. Po południu mamy gości,znajomi przychodzą na roczek Zuzi.
#2430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na 15.30 idziemy do lekarza na wizytę, bo przyczynę tej temp. znalazłam...ma piękne białe i czerwone czopy w gardle ![]() ![]() Mama przyszła do nas, poprasowała mi wszystkie ubrania ![]() ![]() ![]() ![]() a nie wiem czy mówiłąm wam, że małej kupiłam na roczek kołyskę drewnianą dla lalek z klupś - ta sama firma co robi normalne łóżeczka dla dzieci ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.