Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-18, 17:17   #353
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
hhmm..ale to normalne że w 31 tc odszedł ten czop?

Ciekawe jak tam dzidzia coś cisza..
może odchodzić, ale czy 31 tydzień (właściwie od jutra 32) to dobrze? nie wiem. Wszak każda z nas inna, inaczej wszystko przechodzi.
Tego niewiele było, ale ta krew lekko brązowa zamroziła mi krew w żyłach.

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość

Tak czy tak - dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś. Teraz będziesz wiedziała co jest jak się dalej będzie pojawiał.
na razie nic śladu nie ma, a na seks nałożyłam sobie sama szlaban, dla świętego spokoju....
Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Hej mamusie, natrzaskałyście w nowym wątku
Ledwo mi się udało nadrobić. Mnie dzisiaj od rana nie było ponieważ załatwiałam dużo spraw na uczelni od samiuśkiego rana. A moja wyprawa na uczelnie skończyła sie wizytą w szpitalu na IP niestety.
Jak już szłam do auta to wyrżnęłam orła jak długa, starałam sie jak najmniej na brzuch lecieć ale jednak troche upadłam, byłam z koleżankami więc nie było mowy żebym nie pojechała do szpitala, one chyba były bardziej wystraszone ode mnie bo ja małą czułam, czkawki nawet dostała.
Na IP bardzo miła Pani, przejęła się nawet mnie chciała na oddział zawieźć wózkiem jakbym się źle czuła.
Na całe szczęście wszystko jest w porządku, ale wolałam sprawdzić.
Nie mogę narzekać bo przebadali mnie dokładnie na wszystkie strony.
Najpierw 40 minut KTG już mi sie niewygodnie robiło, nudno, cicho na sali, a jeszcze byłą na tej sali dziewczyna po poronieniu tak sie dziwnie czułam, zapis poprawny, mała się przesuwała w trakcie badania.
Później sam ordynator mnie badał, najpierw na samolot, też wszystko ok, szyjka taka jak powinna być na ten tydzień ciąży.
Później USG, główka ładnie kształtna, nerki w porządku, pęcherz moczowy też, serduszko bije miarowo, kręgosłup piękny, dostałam zdjęcie stópki która ma 7,8 cm!!! Nie wiem po kim nasza córcia ma takie złodziejskie nogi.
Z łożyskiem wszystko ok, bo o to się najbardziej martwili, bo podobno dziecko jest bezpieczne tylko nie było pewności czy np łożysko sie nie odkleja.
Mam leżeć i odpoczywać, ale wszystko jest dobrze.

Domi jesteś bardzo dzielna, a jaki Jasiu maluśki
Dzidzia trzymam w dalszym ciągu kciuki
Anka dobrze że wszystko ok, no a znaki od Gabriela już są ewidentnie, oszczędzaj się
Anoula a sa w ogóle łóżeczka z 3 wyjmowanymi szczebelkami?? My mamy z 2
Co do odwiedzin w szpitalu, to ja bym chciała żeby odwiedziło mnie jak najmniej osób
oj ale przygoda ale dobrze że wszystko OK, dobrze że personel był miły.
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Jestem fanką earl greya, tylko taką herbatę pije i to kilka razy dziennie.
Mój tż dziwi się, że się tak w PL opijamy i mówi że tutaj, to raczej babcie piją i to raczej też niewiele tych babć jest. W jego otoczeniu znajomych i rodziny earl grey to taki freak....
pokochałam z mlekiem jakiś rok temu i kropelka do zabielenia robi pysznyyy smak. KOCHAM cale życie bez melka piłam ale teraz lubie dodać, bo herbata lepiej wygląda (kamień mam tutaj na mysli, nieapetycznie to wygląda)
ulubiona to z Sainsbury's (marka sklepowa) i Twinnings.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Biedna Rybka

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora