Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-19, 20:40   #1465
sharey
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
U nas tez bylo to zaskoczenie, bo staralismy sie dosc dlugo(ponad rok) i nagle jestem w ciazy, ale w jakim dniu nam sie udalo to nie mozemy do tego dojsc
Dla nas to też było duże zaskoczenie, bo już traciliśmy nadzieję, ale jak dobrze pomyślę to wydaje mi się że to po panieńskim koleżanki

Ale najlepsze z tego wszystkiego jest to jak dowiedziałam się o ciąży
Co miesiąc jak tylko spóźnił mi się okres choćby o jeden dzień mój mąż od razu stał nade mną z testem, co po jakimś czasie doprowadzało mnie do szału. I właśnie w czerwcu po tym jak nie dostałam@ w TYM dniu mój TZ stwierdził że jeedzie po bułki, a oczywiście przywlókł do domu co? Test. Więc wpadłam w furię i powiedziałam że ani mi się śni, bo jak nie dzisiaj to na bank jutro. A on na to że nie muszę go wcale robić, mam tylko zrobić siusiu, a on sobie poradzi. No więc wściekła wręczyłam mu kubeczek, trzasnęłam drzwiami od łazienki i wyszłam do kuchni. Po chwili przychodzi do mnie i z rozbrajającą miną mówi do mnie " no nie wiem jak ty , ale ja tu widzę 2 kreseczki"
sharey jest offline Zgłoś do moderatora