Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-22, 13:09   #2825
Lewek
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mąż gotuje obiadek a ja zrobie przekładanego wafelka i karpatkę
Tak mnie coś wzięło

Słoneczko się przebija,może będzie ładniejszy dzień

Lewek jak noc?

Ale Ci fajnie że mąż gotuje.
A nocka o dziwo lepiej. Wstawal bardzo często ale tylko raz tak dłużej poplakal, a tak to tylko chlipal i szybko dawał się uspic. Ale pić nic nie chciał. Dzięki za zainteresowanie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Ja tak raz zrobiłam, ale poszłam wtedy do jakiejś kobity się obciąć i wymodelować, a szłam na imprezę firmową. Nie dość, że obcięła mnie dramatycznie to uczesana byłam strasznie!
Wrzucam foto
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...21337391_n.jpg

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Mnie się wydawało, że mam mnóstwo ciuchów dla Mai a tu właśnie bieda z bodziakami na długi rękaw. I jakieś bluzeczki by jej się przydały na długi.
A jak mówicie, body na krótki czy bluzeczki z krótkim rękawem to będą dobre na przyszłe lato, czy mam schować?

ślicznie wyglądałas i bardzo ładne foto.

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
wczoraj i dzisiaj od 4 rano było tyle tych kup że pojechaliśmy na IP na konsultacje. No i jak się okazuje wszystko przez zmasowany atak zębowy. Czwórki się pchają, a ja myślalam że tylko dolne dwójki w natarciu. Witamina C prawdopodobnie nie była bezpośrednią przyczyną ale nasiliła biegunkę. Na szczęście jest ok, Ala nie jest odwodniona, mamy podawać Lacidofil, Smectę no i żadnych owoców, soków i witamin do ustapienia objawów. Do żłobka może chodzić o ile będzie normalnie jadła, dużo piła, a z tym na szczęście nie ma większych problemów. Uspokoiłam się trochę...

No i dobrze że sprawdziłas i jesteś spokojna. Dobrze że to nic poważnego.

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
W ogóle mam dla Was świetną dietę!Na płaski brzuch polecam mieć bliźnięta Rok po porodzie ważę 54kg(przed ciążą 56kg)..

Macie lumpki otwarte w nd?
:
Nie, dziękuje

U mnie też dwa otwarte i dziś właśnie byłam. Kupiłam sobie spodnie ciążowe, bluzę polarowa i bluzke i jegginsy, dla Tzta spodnie bluzę i koszule i dla Michala cos ale właśnie bodziakow na długi rękaw nie było wcale a też potrzebujemy.

wysłane z fona
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora