2013-09-23, 14:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Napisane przez maomami
Zwariowane, Dzastin wózki superowe.
Ryba miałaś przejażdżkę  oby teraz brzucho szybko przestało boleć
Anula  za wagę, nasza niuńka też tyle ważyła w 35 tyg
Ja się od kilku dni dupiano czuje, boli mnie żołądek chociaż jem tak samo, boli mnie brzuch ale jakoś tak dziwnie, nie żadne skurcze tylko tak jakby właśnie taki ból żołądka ale na powierzchni całego brzucha nie wiem jak opisać ten ból.
Do tego ostatnio przy grubszej sprawie, jak się podcierałam to jakiś taki śluz się pojawił ale dziwny, przepraszam że tak obrazowo piszę ale nie wiem co to się dzieje z moim organizmem. Dzisiaj znowu było to samo
Kurcze szczerze to już bym chciała urodzić, chociaż w piątek ta obrona więc pasowałoby wytrzymać, a w sobotę wesele kuzyna, na które teoretycznie jedziemy.
Już mi się robi źle, ciężko, nogi mi puchną jak balony, obrączkę na dzień jak gdzieś wychodzę to założę ale na noc muszę ściągać i w sumie przez dzień po domu też raczej nie mam.
Boli mnie jak się mała rozpycha, zwłaszcza na samym dole się pcha, w aucie już nie mogę wysiedzieć, ewidentnie Zuzka nie lubi jak siedze.
Się wam wyżaliłam i może mi się chociaż trochę lepiej zrobi
|
niestety nie umiem Ci pomóc z Twoim problemem, moze skonsultuj to z lekarzem
a co do obraczki.. ciesz się że w ogóle możesz ją zdjąć bo ja już nie mogę 
Cytat:
Napisane przez malinka123108
hej ,ja po wizycie mala wazy 1600 g i t.p 25.11 czyli sie zgadza ladnie pokrywa...i nie ma zastrzezen czyli wsio ok  jajeczka nie urosly
|

Cytat:
Napisane przez maomami
Dziewczyny które mają kapturki na cycuchy kupione, powiedzcie mi jaki rozmiar kupiłyście?? Bo my byliśmy dzisiaj w sklepie i wzięłam M. Kurcze wydają mi sie trochę duże, ale jak popatrzyłam na S to znowu takie malutkie. A jedne znalazłam jakieś uniwersalne ale były jakieś takie dziwne.
|
a to są rozmiary? ja mam ale nie wiem jaki rozmiar ani nic bo leżą zapakowane :P
biorę się za prasowanie pieluch 
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------
Cytat:
Napisane przez malinka123108
dzieki kochane  chociaz troszke czuje niedosyt,bo nie widzialam twarzy...wogole panstwowo to tak jakos nie pokazuja lekarze noska,itd...chyba i tak sie pod koniec wybiore prywatnie na jeszcze jedno usg... 
|
zależy który lekarz, bo ja chodzę państwowo i jak mam USG to mi zawsze pokazuje nosek usteczka oczka 
za tydzień idę na wymazy biocenozy i te inne dziady żebym nie zapomniała tylko :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".
Nela 5/11/13
|
|
|