2013-09-27, 11:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Cytat:
Napisane przez meire
Hej..
w końcu doczytałam, co tam napłodzilyście...
ja mam dziś zamkniecie miesiąca i jednocześnie roku obrotowego, więc padam na cycki... 
na szczęście gardło mniej boli, ale za to katar większy..  ale z dwojga złego wolę katar.. 
no i strasznie mnie dziś brzuch boli.. jak na @.. potwornie.. co chwilę biegam do łazienki zobaczyć, czy mnie nie zalało.. 
a do lekarza mogę dzwonić dopiero po 15 się rejestrować, bo do końca listopada czekac nie będę na wizytę u swojej gin... nie ma takiej opcji... mam nadzieję, że tutaj w miarę szybko uda mi sie zapisać, bo się martwię...
postaram się być dzis na bieżąco i sie udzielać, ale nie wiem, jak mi tu z robota bedzie szło... 
|
Nie martw się, zanim ginekolog potwierdzila mi ciąże też jak szalona biegałam do łazienki, bo może jednak wredna @ przyszła myślałam, że szału dostanę A jak mój tż przyjechał na weekend z tego wyjazdu z pracy, patrzył na mnie jakoś dziwnie hehe 
Więc pewnie po 15 dzwoń do gin i umawiaj sie jak najszybciej, bo też bym nie wytrzymała do listopada 
I wierzę, że na pewno będzie dobrze 
|
|