Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-27, 11:20   #455
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Hej..

w końcu doczytałam, co tam napłodzilyście...

ja mam dziś zamkniecie miesiąca i jednocześnie roku obrotowego, więc padam na cycki...
na szczęście gardło mniej boli, ale za to katar większy.. ale z dwojga złego wolę katar..
no i strasznie mnie dziś brzuch boli.. jak na @.. potwornie.. co chwilę biegam do łazienki zobaczyć, czy mnie nie zalało..
a do lekarza mogę dzwonić dopiero po 15 się rejestrować, bo do końca listopada czekac nie będę na wizytę u swojej gin... nie ma takiej opcji... mam nadzieję, że tutaj w miarę szybko uda mi sie zapisać, bo się martwię...

postaram się być dzis na bieżąco i sie udzielać, ale nie wiem, jak mi tu z robota bedzie szło...
Nie martw się, zanim ginekolog potwierdzila mi ciąże też jak szalona biegałam do łazienki, bo może jednak wredna @ przyszła myślałam, że szału dostanę A jak mój tż przyjechał na weekend z tego wyjazdu z pracy, patrzył na mnie jakoś dziwnie hehe

Więc pewnie po 15 dzwoń do gin i umawiaj sie jak najszybciej, bo też bym nie wytrzymała do listopada

I wierzę, że na pewno będzie dobrze

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora