2013-09-28, 12:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Trochę nadrobiałam-reszta na później
Dzisiaj muszę się zabrać za dalsze odgruzowywanie,ma przyjechać moja mama bo kupilismy wczoraj 4 kg śliwek na giełdzie i będziemy mrozić
Cytat:
Napisane przez aaby
I tak chciałam ten materac, a myślę, że klin też się może później przydać 
No właśnie ceny tych wiszących są okrutne Ale to jest jedyna zabawka, jaką kupujemy, dlatego uznaliśmy, że niech będzie 
Ten rabat też mam, ale on obowiązuje stacjonarnie Ale może coś innego wpadnie Ci w oko 
No też się szykuję 

Ooo, rozważałam tę koszulę, ale w końcu wzięłam taką z zakładkami. Mam nadzieję, że będzie dobra, nie chce mi się bawić w odsyłanie i wymiany 
Idziemy do piwnicy 
|
No właśnie też miałam kupować ten klin ,jakby był dołączony do tego grubszego materaca to wzięłabym bez zastanowienia.
Chciałam ten zestaw promocyjny bo cenowo fajnie wychodził, ale mężul wybrał ten grubszy materac więc już odpuściłam i się nie kłóciłam.
A klin najwyżej dokupię jak trzeba będzie 
Będę szukać jeszcze jakiegoś małego wiszącego cuda 
Pierwsza zabawkamusi być od mamusi 
Cytat:
Napisane przez domii29
Ooo dobrze że Nemosek napisała o koszulach to mi się przypomniało że miałam Wam pisać że nie polecam tych tanich koszul w żyrafki, pszczółki, misie itd bo nie przepuszczają powietrza... pociłam się jak wieprzek w nich
Dzidzia   ale słodziak z Witusia
|
Pewnie mają dodatek poliestru?
Cytat:
Napisane przez ryba91
ej, mam takie kłucie w jajniku  i taki ciągnący się biał śluz.. za niedługo bede zamiast wkładek nosić podpaski 
|
może się coś zaczyna 
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------
Sylwia Co to jest seks? 
Paulina Doczytałam że masz dowiedzieć się w pnd kiedy cesarka?
To nie będą czekać na naturalny poród?
Zszokowała mnie ta wiadomość.
|
|
|