|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
0 | 0% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
|
1 | 1,75% |
| Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
|
0 | 0% |
| Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
|
16 | 28,07% |
| Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
|
1 | 1,75% |
| Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
|
29 | 50,88% |
| Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
|
1 | 1,75% |
| Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
|
8 | 14,04% |
| Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Cytat:
![]() Sexy mamuśka
|
||
|
|
|
#3422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Też patrzyłam na tą promocję ale ostatecznie wzięliśmy sam materac 15 cm. za tydzieńCytat:
Ciekawe czy jak będzie starszy to też będzie takim klonikiem Alisy. Jakie oczęta ![]() No właśnie Trele już czas na na porodówkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() Rybie zaczęło się coś dziać?Napiszcie bo jestem do tyłu a zanim dojdę co i jak to......
|
||
|
|
|
#3423 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
maomami za obronę!! Teraz tylko relaks i szykowanie kompletnej wyprawki!
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43025454] A jeszcze sobie tak w ramach rozluźnienia przypomniałam coś, to Wam napiszę ;P Jak byłam 6 lat temu w Irlandii to tam była taka dziewczyna (spotykałam ją w pracy, w sklepie), waga na oko 150kg, zwisy wszędzie, ale mini, obcisłe bluzeczki, wszystko wypływało- i miała całe ręce, dekolt, szyję w tatuażach: John, Mark, Paul, Tom, George, Greg itd.... he he ciekawe dlaczego?[/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za ostatni miesiąc!! za wszystkie zakupy, zebra ekstra!Cytat:
![]() Cytat:
Witam się z Wami, dziś spałam do 10!!!!A obudził mnie tylko telefon pewnie spałabym dalej ![]() Dziś z mężem idziemy na ten kabaret trzeba się jakoś ogarnąć.Dobrze że słonko świeci to i humor lepszy
|
||||||
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już w szpitalu się mnie pytał jaki się mi podoba bo by mi kupił więc wzięłam sobie na abonament w t-mobile i mam teraz darmowe rozmowy do rodziców, TŻta i większej części rodzinki . Stary miałam rozbity bo mi upadł więc może stwierdził że wstyd z takim telefonem chodzić i mi nowy w prezencie kupił ![]() Dzień dobry Czaję się od rana żeby do Was napisać ale jakoś ciągle brak czasu Młody śpi a ja się wzięłam za pranie, prasowanie, sprzątanie... takie małe proste czynności a jak mnie cieszą Czuję się dzisiaj jak perfekcyjna pani domu ![]() Męża wysłałam na zakupy i mam nadzieję że kupi wszystko to co zapisałam mu na kartce . Ogólnie między mną a mężem jest o niebo lepiej... Usiadłam z nim na spokojnie, popłakałam się z bezsilności i wytłumaczyłam mu że choćbym bardzo chciała to nie mogę się z nim seksić... Powiedziałam że musi być cierpliwy i żeby choć troszkę starał się zrozumieć to że jestem ostatnio rozdrażniona i niedostępna... Teraz powolutku wszystko między nami wraca do normy Mleczarnia zaraz mi eksploduje a młody śpi w najlepsze
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-09-28 o 10:56 |
|
|
|
|
#3425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Pepper Fajna listonoszka
Cytat:
Fajna ta zeberka,ale zastanawiam się czemu ona ma taką cenę.W ogóle te wiszące zabawki to ceny maja kosmiczne,normalnie słodkie są ale przesadzają. Mam zniżkę w Smyku -15 % z warsztatów,może coś upoluję ![]() ale to chyba tylko stacjonarnie obowiązuje
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy obydwie
![]() U nas ciągle to samo, za wysokie ciśnienie, jednak jutro trzeba będzie jechać na IP. Ale dalej mierze i kontroluje, dzień w łóżku spędzę, pożniej ma koleżanka przyjechać to się rozerwę, mąż jedzie na zawody wedkarskie, wiec dużo czasu na wizażu spędzę ![]() Aaby za 9 miesiąc trzeba się szykować![]() Maomami za obronę pracy licencjackiej,wiem co czujesz skupisz się teraz na dzidziDomi dobrze ze waga wraca do normy Cytat:
fajnie tak, już mozesz wyobrazić sobie jak Wituś będzie wyglądał jako 3 latek
|
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taka malutka ta gondola wyglada Wrzuc potem zdjecia jak 'rozpakujesz' ![]() no kochana napisałaś KG czyli wyszło że ponad 1000 KG waży Cytat:
za wagę Cytat:
![]() aaby- za tydzień No i fajne zakupki już coraz blizej Książeczka na pewno sie przyda ![]() Pepper- Faaaaaaaajna teściowa moja by nawet na to nie wpadła witam ![]() A ja dzisiaj wyspana, bóli troche mam, ale to kręgosłup to lajt
|
|
#3430 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzidzia wybacz , ale mogłabym godzinami patrzeć na takie wspaniałe zdjęcia
Mój mąż zobaczył wczoraj to z rączką i patrze a on ma łzy w oczach...tak się wzruszył a to nie jest ten typ! |
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
No i Aaby spóźnione
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Trzymaj się dzielnie!Odpoczywaj może jednak obędzie się bez szpitala Dotarły do mnie szlafrok i koszula.Bardzo fajne,mogę polecić Koszul do karmienia mam już 3 starczy http://allegro.pl/szlafrok-ciaza-100...528216365.html http://allegro.pl/koszula-nocna-do-k...500642574.html |
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż w szoku byłam
|
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
Maoami gratulacje
Dzidzia słodki klonik Paula rośnijcie jeszcze chwilę Nasturcja moja mama też kiedyś odebrała poród razem ze sprzataczką z porodówki, bo babci- połoznej akurat nie było, a przyjechała kobita i rodziła na schodach ![]() Więcej nie pamiętam, ale leciałam 15 stron to wybaczcie |
|
|
|
#3434 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale to jest jedyna zabawka, jaką kupujemy, dlatego uznaliśmy, że niech będzie ![]() Ten rabat też mam, ale on obowiązuje stacjonarnie Ale może coś innego wpadnie Ci w oko ![]() No też się szykuję ![]() Cytat:
Cytat:
Ooo, rozważałam tę koszulę, ale w końcu wzięłam taką z zakładkami. Mam nadzieję, że będzie dobra, nie chce mi się bawić w odsyłanie i wymiany ![]() Idziemy do piwnicy ![]()
|
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
zaciśnięteCytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo dobrze że Nemosek napisała o koszulach to mi się przypomniało że miałam Wam pisać że nie polecam tych tanich koszul w żyrafki, pszczółki, misie itd bo nie przepuszczają powietrza... pociłam się jak wieprzek w nich
Dzidzia |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
ej, mam takie kłucie w jajniku
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję w imieniu Witka, takiego go właśnie wyśniłam w 8tc-że będzie bardzo podobny do Alisy i blondasek. (Ma jasne włoski, tylko smarują go całego oliwką)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Anoula Padłam jak zobaczyłam ten wątek
że tez ludzie nie maja się czym zająć ![]() Cytat:
![]() Nie czepiaj się siebie Cytat:
W sumie skarg nie było a pralka jest cicha więc chyba najgorzej ni było Cytat:
|
|||
|
|
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze parę rzeczy i komplet,ale to kwestia klik klik. Nad wózkiem dawno nie myślałam bo czasu nie było ale chyba zostanie Mura.Dziadek dalej chętny ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3442 | ||
|
Wtajemniczenie
|
heheh pozdrów pajączki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trochę nadrobiałam-reszta na później
Dzisiaj muszę się zabrać za dalsze odgruzowywanie,ma przyjechać moja mama bo kupilismy wczoraj 4 kg śliwek na giełdzie i będziemy mrozić Cytat:
Chciałam ten zestaw promocyjny bo cenowo fajnie wychodził, ale mężul wybrał ten grubszy materac więc już odpuściłam i się nie kłóciłam. A klin najwyżej dokupię jak trzeba będzie Będę szukać jeszcze jakiegoś małego wiszącego cuda Pierwsza zabawkamusi być od mamusi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Sylwia Co to jest seks? ![]() Paulina Doczytałam że masz dowiedzieć się w pnd kiedy cesarka? To nie będą czekać na naturalny poród? ![]() Zszokowała mnie ta wiadomość. |
|||
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam nic sie nei dzieje
słonko wyszło i na spacer chciałam wyjsć i zaczeło mnie bolec nie moze jescze sie nic dziac!a śluz.. hm.. też miałam go wczesniej dużo, ale teraz mam OGROMNĄ ilość nemosek -chodzi o poszerzanie szyjki ? czy lewatywe? drugie raczej tak
|
#3445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z prania tez się jaralam,a potem na raty prasowałam i tylko do 62 mam poprane rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
a...no tak o matko ![]() Hejo! u nas pada
|
|||
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie przeczucie Nemosek ja tam nie wiem za bardzo ile ten klin kosztuje, ale kilka grubszych książek pod nogami z jednej strony łóżeczka albo koc zwinięty na grubo pod materacykiem też robią swoje
|
|
|
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Maomami gratulacje obrony
Dzidzia Witus kochany za tygodnie i wizytyDzisisj zaczęłam 31tc ![]() Aaa wczoraj sobie cos uświadomiłam. Mianowicie 27.09.2011 miałam 6tc pierwszej ciazy, po dwóch latach 30tc |
|
|
|
#3449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale mi się fajny kremik cukiniowy zrobił, tak na ostro z chrzanem i chili
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie pisałyście, ale ja ominęłam- wybaczcie
![]() a ten klin to konieczność na początku, tak rozumiem? zeby łóżeczko nie było płaskie? ale nudy...... idę się kąpać i chyba wybiore sie na ten spacer bo w łóżku zgniję
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

nawet Paweł Zawitkowski mało co ciekawego powiedział chociaż opowiadał ciekawie to mówił ogólnie a nie to o czym miał mówić.. żadnych poróbek/ prezentów nie było, kupa ulotek- nic ciekawego.. dostałam ulotkę o karmieniu piersią o tym jak przechowywać itd jak chcecie to przejrzę jeszcze raz i jak coś ciekawszego znajdę to Wam wrzucę

- posegregowałam na białe i kolor i wyprałam pierwszą turę. Na pierwszy ogień poszły białe - ledwo do pralki zmieściłam
za ostatni miesiąc!!

zaciśnięte