2013-09-30, 18:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Cytat:
Napisane przez kw14tuszek
czyli na razie obczajaliscie ile was moze wyprawka kosztowac  kuzynka tz-ta jest w 10tyg a juz maja wozek kupiony hehe  i poprosze przepis na twoje nalesniki,podoba mi sie polaczenie z brokulami  ja jeszcze robie z serem feta i szpinakiem
|
Ja bym nic tak wczesnie nie kupiła, chyba że jakieś spioszki itp ale to za kilka m-cy...
Mój farsz: podsmazam ok. 500g mięsa mielonego, dodaję przyprawę do wieprzowiny bo do m. mielonego nie lubię; osobno duszę pieczarki ok. 700g z cebulką, gotuję 1 brokuła. Mieszam wszytko razem, potem na naleśnika, zawijam w rulonik i obtaczam w jajku i bułce tartej i na patelnię na 2 min aby się zarumienił 
Cytat:
Napisane przez Leine
Cześć ropuchy przebrzydłe 
|
Chyba za to Cię tak kochamy hehehe 
Cytat:
Napisane przez marszalka
Kamel wszystkiego najlepszego!!!!
a ja wreszcie w domu, no i mam wyniki bety - 3923, w piątek było-1086, leine trzymaj się
|
Wow!!! Rośnie w baaardzo szybkim tempie, zastanawiające... hihi
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
my też mamy passata w kombi  jesteśmy zadowoleni, duże pojemne auto 
prawka nie mam bo i tak mąż jeździ do pracy naszym... a ja jakoś chyba bym się bała  u nas po mieścinie to może jakoś by przeszło ale jak do tej pory to nie potrzebowałam auta radze sobie bez tego a tak to człowiek się tak uzależnia i wszędzie samochodem nawet do sklepu się potem nie chce przejść 
|
Polecam zapisać się na kurs jak będziecie mieli dzidziusia na pewno prawko Ci się przyda ... i w ogóle w razie przeróżnych awaryjnych sytuacji dobrze jest być niezależnym 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
A ja uwielbiam autkiem jeździć
Na początku się bałam  aż do stłuczki  potem już poszło gładko  a teraz dojeżdżam do pracy samochodem 20 km w jedną stronę i luz 
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
Jak się jeździ to się człowiek przyzwyczaja 
|
Mam nadzieję, że stłuczka nie z Twojej winy 
Dziś po 2 tyg urlopu i 1 tyg L4 byłam w końcu w pracy...ciężko wracać po tak długim lenistwie