2013-10-02, 12:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
Napisane przez Lilith890502
dobra zostało mi już tylko to co prać bez wirowania czyli koce, kombinezony i ochraniacze
mam pytanie dziewczyny czy od razu ubieracie łóżeczko w całości tj kołdra, poduszka czy tylko prześcieradło i ochraniacz?
|
Bez kołderki i podusi na razie 
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
nie martw się ja od księgowej szwagra też nic się nie mogę dowiedzieć  spal, ulży Ci
wcale nie najlepiej  w każdym miejscu jest bezpiecznie dla fotelika pod warunkiem że poduszki powietrznej ie ma
miał być ale nie było
ja mam specjalne lusterko do zamontowania w samochodzie żeby było widać dziecię 
jeżeli masz pasy 3 punktowe to zapniesz fotelik na środku, u nas jest pas samolotowy czyli już odpada to miejsce
1. mam przewijak więc się nie zastanawiam nad tym :P
2. na skierowaniu miałam ostatnio napisane że 8 parametrowa a tak to mam więcej robione, no nie wiem
jaki brzuch ciążowy  jak nie ciążowy :P
wzięłyśmy się z mamą za sprzątanie pokoju małej i będziemy moze tapetować dzisiaj i się zastanawiam czy malować czy jednak sobie odpścić i nie wiem mama mi wmawia inny kolor niż chciałam, TŻ mówi że zostaje ten co jest i jestem w kropce
i zauważyłam że przy tym remoncie mamy z TŻ najmniej do powiedzenia bo wszyscy by wszystko za nas wybierali, robili po swojemu i zanim ja soć powiem to już wszyscy się dozywają jak ma być 
|
A jak Ci się bardziej podoba ?
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------
Babku Zdrówka !
Ja się dzisiaj wyspałam ale to ze względu na zmianę na super wygodne łoże.Teraz śpię jak dziecko 
Cytat:
Napisane przez anulka2205
o fuj, te z zębiskami
najpierw bez kołderki, a poduszki to już w ogóle
Gratuluję dziewczyny tygodni, miesięcy, wizyt udanych- Sorento śliczny Tomuś 
Dzastin znów mnie uświadomilaś  - my się również meldujemy w
37 tyg. 
|
już tak niedługo
|
|
|