Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię w październiku - MAC, Tangle Teezer, Real Techniques + książki i filmy DVD
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-02, 16:21   #1
TheSketchedLady
Wtajemniczenie

Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.

w październiku - MAC, Tangle Teezer, Real Techniques + książki i filmy DVD

WĄTEK NIEAKTUALNY

Witam w październiku.

Czasu mam mało i coraz mniej, więc bardzo proszę o wyrozumiałość.

Kilka zasad...

! 1. Wysyłka wyłącznie paczką lub listem poleconym, ja preferuję polecony ekonomiczny. Kosmetyki powinny być dobrze zabezpieczone, opakowane w folię bąbelkową – ale to oczywiste. Jeśli masz mniej przekupek lub jakikolwiek negatywny komentarz – wysyłasz pierwsza.

! 2. Jeśli nie jestem pewna co do daty ważności, informuję o tym, lub podaję kod produktu. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości – nie wahaj się, zadawaj pytania i proś o zdjęcia!

! 3. Szukam tylko i wyłącznie rzeczy z tej listy (chyba, że sama zapytam), więc proszę nie proponować mi niczego innego – szanujmy swój czas.

! 4. Ja odpisuję u Ciebie – Ty u mnie.

! 5. Staram się odpisywać na każdą wiadomość, ale czasami, szczególnie, jeśli wiele osób chce ode mnie jedną rzecz, zdarzy mi się przeoczyć czyiś wpis. Proszę w takiej sytuacji o spokojne przypomnienie.

! 6. Za niektóre rzeczy będę wybredna – wymienię je za górnopółkowe kosmetyki z wish list, nie szukam za nie repetytoriów.
Zaznaczę je kursywą – proszę o konkretne propozycje w przypadku tych produktów. Dlaczego?
TY: wiesz co masz i wiesz, czy masz coś, czego szukam.
JA: szczegółowo przejrzeć muszę kilkanaście wątków (bo wiele osób pisze nie proponując konkretów), a zwykle i tak okazuje się, że dana osoba nie ma nic, co by mnie zainteresowało.
Proszę tylko o małe ustępstwo z waszej strony i z góry dziękuję za zrozumienie.

wymienione
dokładka

Zapraszam do wymiany!

Wątki można łączyć

Edytowane przez TheSketchedLady
Czas edycji: 2015-10-21 o 19:57
TheSketchedLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując