|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w październiku.WĄTEK NIEAKTUALNY Witam w październiku. Tym razem moja wish list nie jest długa, minimalizm króluje. Dłuższą listą byłby natomiast spis tego, czego nie poszukuję, ograniczę się tutaj tylko do kilku pozycji: mam wystarczająco dużo kolorówki, balsamów, olejów, hydrolatów, kremów do twarzy, lakierów do paznokci. Szukam najpilniej: krem znieczulający (do depilacji) nowy zestaw żel+aplikatory Biała Perła (ew. Whitetime, etc.) Produkty, których szukam w drugiej kolejności: repetytoria maturalne - j. polski (P i R), matematyka (P i R; zbiory zadań, testy, etc.), j. angielski (P i R; będą mnie interesowały testy maturalne, a nie podręczniki), geografia (tylko R; nie: Operon) – do maja :) Lily Lolo w kolorze Porcelain lub China Doll (inne propozycje również rozważę, interesują mnie jasne podkłady średnio kryjące) Rouge Bunny Rouge Milk Aquarelle Liquid Foundation w kolorze Coconut Milk Parfait (Kokosowa Mleczna Radość) Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation w kolorze 105 Nude niektóre podkłady Bobbi Brown w kolorze 0 Porcelain pędzle Real Techniques Setting Brush i Blush Brush Inne rzeczy, na które się skuszę: olejek myjący z Biochemii Urody Pro Maska uspokajająca Dior Hypnotic Poison henna Khadi, któryś z gamy brązów (najchętniej orzechowy brąz) olejek Sesa i inne typowo ładny kubek do parzenia liściastej herbaty (porcelanowy z sitkiem) Drobnostki, które mi się przydadzą: szampony: Alterra, Alverde, Natura Siberica, Botanique, etc. odżywki Alverde, Alterra, Joanna, etc. żele , do higieny intymnej, peelingi i inne produkty do codziennego użytku, chętnie [URL="] Sankom, bądź inne „odchudzające” kostki do żucia suplementy diety: błonnik, chrom syrop z agawy "prawdziwa" (a nie słodzik na maltodekstrynie) stewia, chętnie w płynie ksylitol liściasta herbata zielona, biała, czerwona koloryzujące balsamy do ust w miarę łagodny mechaniczny peeling do twarzy [CENTER][B][COLOR="DarkGreen"]Książki:[/COLOR][/B][/CENTER] Harry Potter w oryginalnej wersji językowej – części: 3 i 4 ciekawe książki anglojęzyczne książki tematyczne, podręczniki akademickie: prawo, ekonomia, marketing, psychologia książki anglojęzyczne poświęcone reklamie, ekonomii kodeksy prawne, szczeg. kodeks karny 2012
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2015-10-21 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku.
Coś u mnie za pędzel RT? Mogę zaproponować np. odlewki perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku.
z Twojej listy mam repetytorium do polskiego, matematyki, geografii(operon), wszystko podstawowe, mogłabym przejrzeć zbiory i napisać Ci co mam
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.