2013-10-03, 08:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Witam się
Dziś przyznaję ja miałam bardzo ciężką noc.Położyłam się wcześnie czułam się zmęczona...i nie mogłam zasnąć Zaczęłam o wszystkim rozmyślać wstawać do toalety, a jak się przekręcałam albo chodziłam to boli mnie dół brzucha..ale taki dół dół jakbym miała zakwasy. I na dodatek wiercili mi ściany od 7 rano
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
Ja tylko na sekunde 
Rozmawialam przez skype z ciotka i powiedziala mi zebym nie trzymala rak na brzuchu bo sie macica wtedy stawia i to grozi poronieniem i dodala ze szkoda by bylo gdyby teraz sie to stalo jak juz koncowka ciazy jest  po pierwsze na tym etapie poronienie to nie jest a po drugie zrobilo mi sie przykro ze cos takiego powiedziala...
I stwierdzila ze sporo przytylam ale to ze jej corka przytyla w jednej cizzy 20 a w drugiej 30 kg to juz nie jest duzo 
A i jak jeszcze powiedzialam ze mala jak sie urodzi to wielka nie bedzie to uslyszalam ze dziewczynka 3- 3,5kg to duzo :O
Dawno takich glupot nie slyszalam i mialam nadzieje ze takie komentarze mnie omina :P
Paulina, trzymam za Ciebie i Majke kciuki i juz nie moge sie doczekac kiedy napiszesz ze mamy kolejnego wizazowego dzieciaczka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Taaa to ja już bym dawno poroniła, bo moim ulubionym zajęciem jest trzymanie rąk na brzuchu i wyczuwanie mojej córeczki Z tego co wiem nie można masować bo to powoduje skurcze, ale trzymać można.Czemu cioci nie powiedziałaś ile jej córeczki przytyły? Ciotka zazdrości Tobie pięknego wyglądu i tyle.
Cytat:
Napisane przez Kociak85
A w końcu z tym wyjazdem do SPA to chyba to jednak nie było nam to przeznaczone. Mąż był dzisiaj u dentysty bo strasznie go ząb bolał no i musi mieć kanałowe, bo wcześniej babka mu coś tam nie naprawiła do końca i pójdzie nadprogramowo 600 zł  + ubezpieczenie auta i mieszkania to daje nam w tym miesiącu dodatkowe wydatki w wysokości ponad 1000 zł. W tej sytuacji nawet wydatek na sam dojazd nad morze byłby dla nas nie do przyjęcia 
|
No to faktycznie macie niespodziewane wydatki...
Cytat:
Napisane przez Antibia86
Dużo nie dużo kogo interesuje ile sue przytylo.moja koleżankę szlag trafia jak zobaczyła że wg karty ciaxowej od 10 tyg do 35 przytylan 5 kg a ona 30.przecież nie zawsze mamy wpływ na to.z piotrusiem też przytylam mało tyle że po ciąży się roztylam więc chyba gorzej...
A i dziewczyny ostrzegam was przed oszustami na tablica.pl co sprzedają różne zabawki huśtawki lozeczka za małe pieniądze.ja już kilku wylapałam.system ten sam po zapytaniu na tablicy każą przesłać zapytanie na maila i za chwilę dostajesz że na to i na to konto wpłacić dane u wogóle że się dogadamy.ani pieniędzy ani towaru.ja na szczęście nie dałam sue nabrać ale pogrzebałam w necie i jest wiele poszkodowanych.swoją droga jak coś kosztuje 400-500 na allegro używane a tu ktoś daje że w stanie bdb sprzeda za 80 to nie jest dziwne?
|
Wszędzie trzeba uważać na oszustów nawet oszukują przyszłe mamy..
Cytat:
Napisane przez mamusiaczek
A co u mnie... Nie było mnie trochę, bo najpierw wyjeżdżaliśmy, później synuś mi się rozchorował i ogólnie załapałam doła  I jak się okazało faktycznie coś przeczuwałam... na wizycie wyszło, że mały zrobił nam psikusa i się przekręcił głową w górę  Mam się szykować na cesarkę i w razie skurczy w momencie jechać do szpitala, bo przy 2 porodzie podobno szybko idzie 
Ze 2 tygodnie powinnam wytrzymać jeszcze, bo na szczęście wszystko pozamykane, a szyjka trzyma (nie wiem jaka jest długa).
Miałam jechać dzisiaj na Bezpiecznego Malucha, ale z tego wszystkiego to mi się odechciało
To sobie pomarudziłam...sorry
|
Ważne że dzieciaczek zdrowy...nie martw się niektórzy płacą za cesarkę Koniec końców będziesz tuliła kruszynkę w ramionach
Cytat:
Napisane przez peppermint patty
A ja przed 11 zbieram sie na kolejna wizyte do poradnia diabet.oby to byla osatnia,bo naprawde traumatyczne sa dla mnie te wizyty tam,babska wyjatkowo nie mile :/ ciekawa jestem co wymysla na czas po urodzeniu,czy tez mam sie mierzyc,czy po jakims czasie po prostu badanie kontrolne...zobaczymy
A...w nocy wstalam do lazienki,po drodze mam pokoj malego...drzwi otwarte,zerknelam na lozeczko i az mnie scisnelo....wracalam to weszlam,usiadlam przy lozeczku i normalnie zaczelam sie zastanawiac ja moje zycie sie lada dzien wywali o 180 stopni,obym dala tylko rade ze wszystkim.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Daj znać jak tam po wizycie w poradni.
Im bliżej tym ja też mam taką rozkminę.
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
Paulinko jesteśmy myślami
|
|
|