Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Efekty olejowania paznokci
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 09:08   #1490
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: Efekty olejowania paznokci

Cytat:
Napisane przez edi1980 Pokaż wiadomość
Brawo
Efekty widać spore, masz bardzo ładny kształt paznokci.Trochę cierpliwości i pochwalisz się nam długimi, pięknymi paznokciami

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Ja też to zauważyłam, tak jakby olejki "wypłukiwały" wszystkie brudki

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Jeśli chcesz mieć przyrost(różową część paznokcia), to nie wolno dłubać pod paznokciem(wolnym brzegiem),czyli czyścić pilnikiem itp. wszelkich nieczystości . Do tego ma służyć miękka szczoteczka( patrz: początkowe posty)
właśnie patrzyłam i dlatego nie znalazłam tam odpowiedzi, dziękuję
oj czuje że iężko będzie. I tak teraz już kształt zmieniłam, bo były w opłakanym stanie, a bez odzywek nigdy nie wystawały za opuszek. Najgorsze chyba były wskazujące.. a teraz już nadałam im ładny kształt prostokątny
zauważyłam po moim kilku dniowym olejowaniu, że skórki nie wymagają interwencji
a jeszcze jedno pytanko mam, jak olejujecie paznokcie to później zmywacie, żeby odtłuścić płytkę (przed lakierem) - czy zmywacz nie zabiera tych wszystkich dobodziejstw, o które chodzi nam najbardziej?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora