Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 09:34   #1684
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

God Of War to jakbym miała rozmrażać to za 2 miechy jak by była zima

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Ja miałam Oeparol i jadłam tego po 2 tabletki 3 razy dziennie A śluz miałam dziwny, znaczy 2 dni był ładny, czy nawet 3, ale niekoniecznie przed samą owulką, a jeden dzień to już nawet po Ale się udało

Hmm, może założy mi w tym 11 tyg. i uzupełni, że byłam wcześniej? Powinna się na tym babka znać
Dziękuję za odpowiedź
Co do karty ciąży, to ja bym zadzwoniła. Weszła ustawa, że do 10tc musi być założona- chyba, że masz na tyle zaufania do gina, że nie będzie problemu, że byłaś wcześniej (w końcu ma notatki, że byłaś, tak?) ale żeby nie zrobiła na złość, wiesz, to różnie bywa
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle zmieniło mi termin owu, ale wydaje mi się, że też na zły, bo kurczaki jak szyja już nie była taka jak trzeba to chyba bez przesady, żeby terminatory jakoś do niej zajrzały
zajrzą!
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Małż dzwonił i zaprosił mnie na wieczór do kina pierwszy raz w małżeństwie nie wiem co mu się stało, 2-gą rocznicę ślubu mamy dopiero we wtorek

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

i to na komedię romantyczną
super będzie gorąco
Leine jest offline Zgłoś do moderatora