2013-10-03, 09:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
God Of War to jakbym miała rozmrażać to za 2 miechy jak by była zima 
Cytat:
Napisane przez fantastka
Ja miałam Oeparol i jadłam tego po 2 tabletki 3 razy dziennie  A śluz miałam dziwny, znaczy 2 dni był ładny, czy nawet 3, ale niekoniecznie przed samą owulką, a jeden dzień to już nawet po  Ale się udało
Hmm, może założy mi w tym 11 tyg. i uzupełni, że byłam wcześniej? Powinna się na tym babka znać 
|
Dziękuję za odpowiedź 
Co do karty ciąży, to ja bym zadzwoniła. Weszła ustawa, że do 10tc musi być założona- chyba, że masz na tyle zaufania do gina, że nie będzie problemu, że byłaś wcześniej (w końcu ma notatki, że byłaś, tak?) ale żeby nie zrobiła na złość, wiesz, to różnie bywa 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
A tak w ogóle zmieniło mi termin owu, ale wydaje mi się, że też na zły, bo kurczaki jak szyja już nie była taka jak trzeba to chyba bez przesady, żeby terminatory jakoś do niej zajrzały 
|
zajrzą! 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Małż dzwonił i zaprosił mnie na wieczór do kina  pierwszy raz w małżeństwie  nie wiem co mu się stało, 2-gą rocznicę ślubu mamy dopiero we wtorek 
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
i to na komedię romantyczną 
|
super będzie gorąco
|
|
|