Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013, - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-03, 08:11   #1651
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

hej Karoloo

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
No właśnie. Ja wiem o czym mówisz. Taka tabelka na białej kartce. Właściwie to się powinno skreślać te które nie mają być zrobione kreską. Tzn lekarz to skreśla a krzyżyk daje na tych co zrobić. Poproś jakąś mamusię która dostanie skierowanie żby Ci zdjęcie wrzuciła to sobie porównasz i zrobisz takie badania jak będziesz chciała
będę musiała tak zrobić chyba, że teraz 11 zobaczę co mi tam wypisze. Chociaż teraz mi wypisał skierowanie na badania na zwykłym papierze do recept

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
No przed wizytą 23.10 i tak nie pojadę do tej ginki, to jest znajoma mojej mamy i jak ją poproszę to mi wypisze w tył tę kartę, więc się nie będę stresować tylko zwrócę na to uwagę Jakby mi ktoś powiedział po zobaczeniu wypisu ze szpitala w 5-6 tc i wszystkich USG jakie miałam później robione 6tc i 7tc (+badaniach), że nie byłam pod opieką lekarza to bym go chyba wyśmiała, ale rozumiem, że papierologia to papierologia, więc lepiej dmuchać na zimne
no to chociaż tyle może dlatego też tak nie naciskała na tą kartę, bo jeśli to jakaś wasza znajoma, to może miała w planach Ci potem uzupełnić ten początek

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a no trzeba płacić ale da się tą naprawić (ale dajemy sobie spokój) 300 zł uzupełnienie freonem to ja już sobie daruję i kupię nową
jeśli jest już stara to pewnie, lepiej nową kupić. Nam też się nie dawno pralka zepsuła (ma 3lata), daliśmy 3stówy za naprawę wtedy, i znowu czasem się z nią coś dzieje (znowu programator), także tym razem jak znowu coś tfu tfu tfu pierdyknie to kupujemy nową, bo naprawiać się nie opłaca.

krusia dzięki

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-03 o 08:12
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 08:20   #1652
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
i tak będzie

:roll eyes: to sobie zrób na babyastrology.com

dobrze reumatyzm mi dokucza trochę, piersi i plecy, ale tak to okej nie narzekam nie mam mdłości ani zgagi, więc jest super

masz szczęście....

Karta ciąży jest wymagana jako dokument do otrzymania becikowego. Żadne zaświadczenia. Koleżanka przyniosła zaświadczenie ze szpitala, a karte założyła w 12tygodniu, bo myślała, że zaświadczenie wystarczy i NIE OTRZYMAŁA BECIKOWEGO.

za błędy głupie decyzje się płaci a tak serio współczuję, bo lodówka to nie taki mały wydatek.

dasz rade po co do gastrologa? ty się najeździsz po tych lekarzasz

manieczka przy ilości twoich serduch musiałabyś mieć meeega szczęście przynajmniej będzie po Waszemu

idę dzisiaj po wyniki, ale wątpię by były złe tokso raczej nie mam bo i skąd, a różyczkę chyba przechodziłam zdziwiło mnie, że morfologii mi nie przepisał
Ide do gastrologa, bo nie moge przytyc i wymyśliłam sobie, ze moze mam jakąś nietolerancję pokarmowa (bo parę objawów mi sie zgadza: oprócz niedowagi dochodzą wlasnie m.in. problemy z plodnoscia). Zobaczymy co mi powie
Stary 2013-10-03, 08:24   #1653
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
widziałam ten spadek...co to ma być? a miałaś naprawdę piękny wykres...ja to byłam na 99% przekonana, że będzie u Ciebie ciąża
Sama nie wiem, nie spodziewałam się nawet takiego mega spadku Jeśli już, to tak powoli jak rosło.

Cytat:
vioris pozostaje Ci tylko czekać cierpliwie na jutrzejszą tempkę
Dziś żadnych serduch nie będzie
Bo potem mi dziwne tempki wychodzą

Cytat:
będę musiała tak zrobić chyba, że teraz 11 zobaczę co mi tam wypisze. Chociaż teraz mi wypisał skierowanie na badania na zwykłym papierze do recept
No właśnie, oni co chwilę coś zmieniają, więc może się okazać, że teraz na takich receptach wypisują. Ja nie miałam badań już całe lata, więc nie wiem jak to wygląda teraz.

A wczoraj byłam u denstysty z córką i ona ma dwie dziurki. Jedną jej zrobił, była mega dzielna, nie bała się, a to był pierwszy raz i jej nie bolało nic Lekarz jak widać nie tylko dla dorosłych się nadaje, ale do dzieci też ma podejście. Był bardzo delikatny i zagadywał do niej Podobało mi się, że tak to wyglądało Następnym razem zrobi jej drugą.
W ogóle przez przypadek się dowiedziałam 2 dni temu, że dzieci do 7 roku życia mają jednorazowo z NFZ za darmo lakowanie ząbków i zadzwoniłam to nas przyjęli. Ale że nie mieli laku to jej wczoraj tego nie zrobili. No a córka ma w sobotę urodziny i kończy 7 lat. Napisali, że dziś te lakowanie było a zrobią jak lak przyjdzie i wszyscy zadowoleni
Lekarz powiedział, że inaczej przez system by nie przeszło, bo już by miała skończone 7 lat.

A u mnie się okazało, że po usunięciu tego zęba pozostał mi w dziąśle kawałek szkliwa dlatego mnie to tak bolało długo. Usunął mi to wczoraj i teraz jak nowo narodzona się czuję
Stary 2013-10-03, 08:27   #1654
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Ide do gastrologa, bo nie moge przytyc i wymyśliłam sobie, ze moze mam jakąś nietolerancję pokarmowa (bo parę objawów mi sie zgadza: oprócz niedowagi dochodzą wlasnie m.in. problemy z plodnoscia). Zobaczymy co mi powie
ja też mam niedowagę, chociaż w sumie nawet nie wiem ile też się zastanawiałam czy z tego powodu będę miała problemy z zajściem a jednak, moim zdaniem niedowaga jest szkodliwa wtedy gdy masz zaburzone cykle w sensie, że brak okresu. Tak jak mają anorektyczki czy bulimiczki. Kiedyś pisałaś ale mogłabyś przypomnieć ile masz wzrostu i wagi ? chyba, że masz jakieś braki składników z żywności

PS. mówię moim zdaniem bo znam jeszcze ze 4 chudzinki które zaszły bez większych problemów. nie, że jakiś ekspert ze mnie

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-10-03 o 08:29
Stary 2013-10-03, 08:27   #1655
Elfka86
Zakorzenienie

Dobra, mniej więcej przeleciałam

zubi czyż nie mówiłam, że mam przeczucie, że się Wam udało cudnie
Stary 2013-10-03, 08:27   #1656
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
no w sumie umyć by się przydało, fakt a co do pojemnika, to nic nie wiem, ale ja mam lodówkę- szafę 2 drzwiową wielkie bydło, sama bym jej nie wyciągnęła no way
No to sprawdź lepiej :P bo moja też nowej generacji i niby miała się sama rozmrażać ale jednak raz na jakiś czas trzeba się nią zająć :P
Stary 2013-10-03, 08:30   #1657
Elfka86
Zakorzenienie

A tak w ogóle zmieniło mi termin owu, ale wydaje mi się, że też na zły, bo kurczaki jak szyja już nie była taka jak trzeba to chyba bez przesady, żeby terminatory jakoś do niej zajrzały
Stary 2013-10-03, 08:34   #1658
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej dziewuszyska
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 08:35   #1659
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle zmieniło mi termin owu, ale wydaje mi się, że też na zły, bo kurczaki jak szyja już nie była taka jak trzeba to chyba bez przesady, żeby terminatory jakoś do niej zajrzały
jak ci będzie tak skakać to co chwilę głupie ovuf Ci będzie zmieniać ustaw sobie na wtedy, kiedy sądzisz, że rzeczywiście miałaś

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-03, 08:37   #1660
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
No ja to zauważyłam dopiero dziś. Tyle, że u mnie to były maleńkie spadki a dziś naprawdę duży. Przyznaję, że termometr mierzył temperaturę nasienia dziś Bo serio tego było dużo, zupełnie tego termometru nie czułam, ale jutro jak będzie tak nisko to znaczy, że jednak nie tylko to miało wpływ

Zmierzyłam o 7.00 i było 36,83 - dwie godziny i duża różnica jest
już No ale ta o 7.00 to nie ma żadnego znaczenia
u mnie największy spadek był z 36,28 na 36,02

Cytat:

jeśli jest już stara to pewnie, lepiej nową kupić. Nam też się nie dawno pralka zepsuła (ma 3lata), daliśmy 3stówy za naprawę wtedy, i znowu czasem się z nią coś dzieje (znowu programator), także tym razem jak znowu coś tfu tfu tfu pierdyknie to kupujemy nową, bo naprawiać się nie opłaca.

krusia dzięki

ja się właśnie tak śmieję że jakby to kurde pralka poszła to nie ma problemu pranie zawsze mogę u mamy zrobić... a to na złość lodówa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 08:40   #1661
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
jak ci będzie tak skakać to co chwilę głupie ovuf Ci będzie zmieniać ustaw sobie na wtedy, kiedy sądzisz, że rzeczywiście miałaś
Sama nie jestem pewna niech sobie zmienia @ mam dostać za tydzień i tego się trzymam żeby już przyszła i się nowy cykl zaczął
Stary 2013-10-03, 08:43   #1662
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie największy spadek był z 36,28 na 36,02

ja się właśnie tak śmieję że jakby to kurde pralka poszła to nie ma problemu pranie zawsze mogę u mamy zrobić... a to na złość lodówa
U mnie wczoraj 36,68 a dziś 36,41 więc nie wiem czy to sporo czy nie. Najniższą tempkę w cyklu miałam 36,14 ale to w pierwszej fazie. W drugiej ta dzisiejsza właśnie jest najniższa niestety
Stary 2013-10-03, 08:45   #1663
Carmenaa_88
Zakorzenienie

właśnie vioris! u mnie tak było. o 5:30 miałam inną tempkę niż o 7 jak mierzyłam. o 7 zawsze miałam wyższą

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Sama nie jestem pewna niech sobie zmienia @ mam dostać za tydzień i tego się trzymam żeby już przyszła i się nowy cykl zaczął
a czemu ma przyjść @? a chcesz po dupsku?

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-03, 08:47   #1664
ila87
Zakorzenienie

Hejka!
Dzisiaj pierwszy raz mierzylam temperature i zglupialam. Budzilam sie od 5 co pol godziny ale po chwili zasypialam. Zmierzylam temperature o 6 i wyszla nieco wyzsza niz o 7:10. Stwierdzilam, ze na codzien mierzyc bede o 7, wiec na ovu wpisalam te pozniejsza czyli 36.60. Dobrze?

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-10-03, 08:47   #1665
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
noooo to może w końcu wszystko się wyjaśni i jakoś temu zaradzą
Cytat:
A u mnie się okazało, że po usunięciu tego zęba pozostał mi w dziąśle kawałek szkliwa dlatego mnie to tak bolało długo. Usunął mi to wczoraj i teraz jak nowo narodzona się czuję
jeeeny kobito dobrze, że usunęli byś się męczyła bidulko!
Cytat:
u mnie i szyja i śluz nie ten, a owu zmieniło haha ale też nic nie zmieniam, niech sobie będzie @ za 1,5 tygodnia
[
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 08:47   #1666
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:

a czemu ma przyjść @? a chcesz po dupsku?
Kochanie nie wiem czy zauważyłaś, że zazwyczaj jak się nie serduszkuje to się nie zachodzi a ja miałam z małżem przeboje ostatnio, więc niestety ten cykl spisany na straty ale to nic - w następnym się uda
Stary 2013-10-03, 08:51   #1667
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie nie wiem czy zauważyłaś, że zazwyczaj jak się nie serduszkuje to się nie zachodzi a ja miałam z małżem przeboje ostatnio, więc niestety ten cykl spisany na straty ale to nic - w następnym się uda
jak się nie serduszkuje? a tamte co są to sobie dla jaj zaznaczyłaś ?

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-03, 08:52   #1668
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
noooo to może w końcu wszystko się wyjaśni i jakoś temu zaradzą

u mnie i szyja i śluz nie ten, a owu zmieniło haha ale też nic nie zmieniam, niech sobie będzie @ za 1,5 tygodnia
[
Mi temperatura świruje, bo szyja i śluz bardziej wskazywały na 13-14 dc, no ale, że skacze tempka jak chce to takie głupie rzeczy wychodzą
Stary 2013-10-03, 08:54   #1669
kindziulindzia
Zakorzenienie

Poniedziałek godz. 8.15 mam konsultację u profesora w Szpitalu Bródnowskim a ten lekarz ma same dobre komentarze ---> http://www.znanylekarz.pl/wlodzimier...oznik/warszawa

19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 08:54   #1670
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
jak się nie serduszkuje? a tamte co są to sobie dla jaj zaznaczyłaś ?
no są jakieś, ale nietrafione a potem się zepsuło i już nie było, a owu mi na 17 dc wyznaczyło
Stary 2013-10-03, 08:58   #1671
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Hejka!
Dzisiaj pierwszy raz mierzylam temperature i zglupialam. Budzilam sie od 5 co pol godziny ale po chwili zasypialam. Zmierzylam temperature o 6 i wyszla nieco wyzsza niz o 7:10. Stwierdzilam, ze na codzien mierzyc bede o 7, wiec na ovu wpisalam te pozniejsza czyli 36.60. Dobrze?

Jak sie budziłaś, to ta tempka już nie jest ważna. 3 godziny powinnaś spać minimum przed zmierzeniem tempki. Ja bym unieważniła, i jutro zmierzyła o normalnej godzinie co będziesz zawsze mierzyć

Cytat:
Dziś mnie nie boli już nic. I tak by było już od kilku dni, ale to mnie tam uwierało a ostre jak sztylet było Wszystko po usunięciu się szybko wygoiło a to cholerstwo się ukryło

Ale już wszystko dobrze. Następny będzie 15-ego i wtedy już zostaną tylko dwie kanałówki. Wolałabym w ciąży być, bo wtedy kanałowe za darmo jest a tak kosztuje 450 zł za jeden ząb
Stary 2013-10-03, 09:05   #1672
Elfka86
Zakorzenienie

Małż dzwonił i zaprosił mnie na wieczór do kina pierwszy raz w małżeństwie nie wiem co mu się stało, 2-gą rocznicę ślubu mamy dopiero we wtorek

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

i to na komedię romantyczną
Stary 2013-10-03, 09:10   #1673
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Poniedziałek godz. 8.15 mam konsultację u profesora w Szpitalu Bródnowskim a ten lekarz ma same dobre komentarze ---> http://www.znanylekarz.pl/wlodzimier...oznik/warszawa
no to kciuki :kciuki"

Cytat:
no są jakieś, ale nietrafione a potem się zepsuło i już nie było, a owu mi na 17 dc wyznaczyło
e tam marszalka też miała liche szanse, bo jej owu wyznaczyło nie w serducho i fasolka jest?jest

Cytat:
Małż dzwonił i zaprosił mnie na wieczór do kina pierwszy raz w małżeństwie nie wiem co mu się stało, 2-gą rocznicę ślubu mamy dopiero we wtorek

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

może mu się machnęło że dziś ta rocznica

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-10-03, 09:16   #1674
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Wow, mój by się tak nie poświęcił Nie cierpi komedii romantycznych. Może serio tż-owi się pomyliło i myśli że to dziś rocznica 3 do 8 jest dość podobna?

Czytam o tej temperaturze i moja nie spadła poniżej linii pokrywającej, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Chyba nie rozumiem tego do końca
Ale u mnie te tempki szły tak delikatnie i równo, że taki spadek to jednak musi oznaczać @, więc nawet nie myślę o ciąży
W tym cyklu się nei nastawiałam, ale gdzieś w serduchu na dnie zawsze nadzieja jest. U mnie już nie ma niestety
Stary 2013-10-03, 09:18   #1675
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Naczytalam sie i dalej wiem tyle co nic
Jak to w koncu jest z tym serduchowaniem? Codziennie, dwa razy dziennie, czy co drugi dzien? Im wiecej czytam tym glupsza jestem

U nas było 2 razy przy owulcę i są II kreski a poprzednio było codziennie i dupa .

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dziś znowu a właściwie wczoraj i dziś miałam problemy z ładowarką do laptopa, mój już działa, podobno bateria robiła zwarcie? M wyjął i jest ok. Ale w czasie kiedy miałam laptopa zepsutego pożyczyłam od taty i wczoraj ten taty padł((((((
Wykończyłam 2 laptopy w ciągu kilku dni, Nie wiem może coś u mnie z pradem nie tak((

Więc nadrabiałam Was w południe na TV i pilotem trudno, więc nie pamiętam dużo, ale OGROMNE GRATULACJE dla ZUBI!!!:cmo k:
Zubi ile to dokładnie przed terminem @ wypadło?
Dziękuje wiesz niby dziś powinna przyjsc @ ale, że nie jestem pewna owulki i II faza w tamtym cyklu wyniosła 12 dni a nie 10 jak zwykle to najpóźniej do soboty.

Cytat:
odbiła się i w końcu wyznaczyło owu

przynajmniej jedna dobra wiadomość tego dnia

a teraz żeby nam sprzedali atrakcyjnie lodówę i będzie giiiit majonez

miłego dnia życzę więc już się nawet nie kładę 6,04 busa mam... dziś 8-19 zajęcia zrywam się o 18 do sklepu

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
zubi gratuluje!

przeczytalam polepkach, dzis drugi dzien szkolenia. mam nadzieje ze wroce wczesniej niz wczoraj.
Cytat:
Napisane przez Mygda Pokaż wiadomość
Gratki
Dziękuje

Cytat:
Witajcie

U mnie dziś meeeega spadek Także @ idzie jak nic
Wprawdzie zauważyłam zależność, że po serduchu zawsze miałam niżej tempkę, ale dziś to już jest naprawdę duużo niżej. Wczoraj po serduchu zasnęłam bez wstawania, więc wszystko co tam wylądowało w nocy, zostało do rana i termometr się utopił Ale nie wiem czy to miało tak duży wpływ Jutro się wszystko wyjaśni, ale i tak wiem, że nic z tego
Mówiłam, że Zubi wykorzystała limit za nas dwie

Idę teraz po kawkę, poskakac po Waszych wykresach. Wstawać, co tu dziś z rana taka cisza?
Ja ci dam spadek miałaś ze mną rodzić

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 09:20   #1676
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krusia83 Pokaż wiadomość
W końcu nadrobiłam . Ostatnie dni miałam tyle pracy, że nie wiedziałam w co ręcę włożyć.

Zubi - gratulacje!!!!!!!
Manieczka - no właśnie tyle dobrego w tym, że przynajmniej wiesz w jakich dniach najlepiej działać od listopada
Lea_ny - bidulko to faktycznie wcześnie musiałaś dziś wstać. Może przynajmniej będzie Ci trochę łatwiej jak będziesz mieć autko
vioris -
Leine i Carmenaa - kciuki za wyniki
Cytat:
Dobra, mniej więcej przeleciałam

zubi czyż nie mówiłam, że mam przeczucie, że się Wam udało cudnie
Dziękuje Oj tak Elfka miałaś racje dziękuje

Cytat:
Hej dziewuszyska

Cytat:
Zaraz Cię dopiszę do listy

Jutro robię 2 test i po tym powiem mamie a reszta dowie się za jakiś czas.
Dziś mam 4 tydzień 1 dzień czyli zaczęłam 5 tydzień tak ?
Zastanawiam się kiedy iść do gina tak aby było już serduszko hmm

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 09:21   #1677
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
n
e tam marszalka też miała liche szanse, bo jej owu wyznaczyło nie w serducho i fasolka jest?jest

może mu się machnęło że dziś ta rocznica
Właśnie nie - powiedział, że doszedł do wniosku, że się nam coś od życia należy więcej niż tylko praca dom i pilnowanie wydatków ktoś go chyba uderzył w głowę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-03, 09:22   #1678
meire
Zakorzenienie

Witam się z Wami, dziewczynki...

u mnie nadal sajgon w robocie, ale jestem z Wami na bieżąco... Boże, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... cały czas bym spała tylko..

kindziulindzia, trzymam kciuki za wizyte u profesora..

Elfka86, też pomyslałam, jak Carmena, że mogło mu sie coś pomylić... wiadomo faceci nie przywiązują wagi do dat..

vioris, ależ masakra z tym zębem... ja miałam miesiąc temu usuwana ósemkę... jak sobie pomyslę, że coś by mi mieli tam zostawić, to... dobrze, że juz masz spokój...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 09:27   #1679
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, mój by się tak nie poświęcił Nie cierpi komedii romantycznych. Może serio tż-owi się pomyliło i myśli że to dziś rocznica 3 do 8 jest dość podobna?
Mój pewnie będzie spał

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Dziękuje Oj tak Elfka miałaś racje dziękuje
uwielbiam mieć rację

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Elfka86, też pomyslałam, jak Carmena, że mogło mu sie coś pomylić... wiadomo faceci nie przywiązują wagi do dat..
Na początku też tak myślałam ale nie

Ale chyba wiem o co to cho bo ja ostatnio mu trochę truję, że już dawno nic dla siebie nie robiliśmy - tylko praca, dom, remont, rachunki i tyle, że przestaliśmy dbać o nas jako o małżeństwo no i chyba go ruszyło na dodatek w sobotę byli u nas znajomi w identycznej sytuacji jak my - tzn. kredyty, remont domu, tyle samo po ślubie - i opowiedzieli nam, że podczas tego urlopu co mieli to pojechali last minute na wyspy kanaryjskie

Potem mój małż mówi: kurczę, a my tylko odkładamy i wciąż w ten dom pakujemy, a w siebie nic... widocznie chce teraz odrobić trochę
Stary 2013-10-03, 09:28   #1680
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie budziłaś, to ta tempka już nie jest ważna. 3 godziny powinnaś spać minimum przed zmierzeniem tempki. Ja bym unieważniła, i jutro zmierzyła o normalnej godzinie co będziesz zawsze mierzyć
Tak myslalam, dlatego chcialam Was spytac dla pewnosci. Zaraz ja wymaze z ovu :/

Strasznie Ci wspolczuje przygod z zebami.

Edytowane przez ila87
Czas edycji: 2013-10-03 o 09:30
ila87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości