2013-10-03, 12:55
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Cytat:
Napisane przez Le La
Najwazniejsze, ze wszystko ok., oszczedzaj sie, nie ma co sie przemeczac
mala098 ja na zwolnieniu juz od 1,5 miesiaca, a strasznie nie chcialam isc na L4, az w koncu mnie lekarz opieprzyl i poszlam i wiesz co, nie zaluje w ogole, firma nadal funkcjonuje beze mnie  a ja sie o wiele lepiej czuje, mam sile zeby sie ruszyc gdziekolwiek i czas , zeby w koncu cieszyc sie ciaza....
|
Ja jestem na zwolnieniu od 2,5 miesięcy. Oczywiście planowałam długo pracować, minimum do końca października, ale lekarz kategorycznie nakazał odpoczynek. Najpierw byłam na zwolnieniu 1,5 tygodnia, wróciłam do pracy, a po paru dniach znowu zaczęły się silne plamienia, dlatego lekarz kazał zostać w domu i dużo odpoczywać. Na początku byłam załamana tym faktem, ale teraz nie żałuję, tym bardziej, że ostatnio atmosfera w pracy jest bardzo nerwowa 
Cytat:
Napisane przez mengazhu
O! Pamiętam lambadówki. Miałam jedną. I byłam nawet chyba na zabój zakochana w chłopcu tańczącym lambadę  Chwile później weszły spódnice w grochy, także rozkloszowane i moja miłość poszła na stracenie
Skarpetki tez pamiętam. Miałam czerwone  Do spódnicy w szkocką kratkę
Śnią mi się któryś raz z kolei jakieś pierdy  Że krwawię. Po przebudzeniu wszystko jest ok, ale zasnąć długo ponownie nie mogę.
Dziś mój czterolatek powiedział: mamo, jak będę grzeczny w przedszkolu to ugotujesz mi rosół? -> tak więc na obiad rosół (czy grzeczny będzie, czy też nie) oraz kopytka z zasmażaną kiszoną kapustką 
|
Mi też się śnią różne pierdoły np. że poroniłam albo za wcześnie urodziłam. Trochę mnie te sny stresują i tez nie mogę później długo zasnąć
|
|
|