Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 12:55   #4831
Nemezis23
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Najwazniejsze, ze wszystko ok., oszczedzaj sie, nie ma co sie przemeczac

mala098 ja na zwolnieniu juz od 1,5 miesiaca, a strasznie nie chcialam isc na L4, az w koncu mnie lekarz opieprzyl i poszlam i wiesz co, nie zaluje w ogole, firma nadal funkcjonuje beze mnie a ja sie o wiele lepiej czuje, mam sile zeby sie ruszyc gdziekolwiek i czas , zeby w koncu cieszyc sie ciaza....
Ja jestem na zwolnieniu od 2,5 miesięcy. Oczywiście planowałam długo pracować, minimum do końca października, ale lekarz kategorycznie nakazał odpoczynek. Najpierw byłam na zwolnieniu 1,5 tygodnia, wróciłam do pracy, a po paru dniach znowu zaczęły się silne plamienia, dlatego lekarz kazał zostać w domu i dużo odpoczywać. Na początku byłam załamana tym faktem, ale teraz nie żałuję, tym bardziej, że ostatnio atmosfera w pracy jest bardzo nerwowa

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
O! Pamiętam lambadówki. Miałam jedną. I byłam nawet chyba na zabój zakochana w chłopcu tańczącym lambadę Chwile później weszły spódnice w grochy, także rozkloszowane i moja miłość poszła na stracenie

Skarpetki tez pamiętam. Miałam czerwone Do spódnicy w szkocką kratkę

Śnią mi się któryś raz z kolei jakieś pierdy Że krwawię. Po przebudzeniu wszystko jest ok, ale zasnąć długo ponownie nie mogę.

Dziś mój czterolatek powiedział: mamo, jak będę grzeczny w przedszkolu to ugotujesz mi rosół? -> tak więc na obiad rosół (czy grzeczny będzie, czy też nie) oraz kopytka z zasmażaną kiszoną kapustką
Mi też się śnią różne pierdoły np. że poroniłam albo za wcześnie urodziłam. Trochę mnie te sny stresują i tez nie mogę później długo zasnąć
Nemezis23 jest offline Zgłoś do moderatora