Czy to zdjęcie jej Twojej prywatnej sypialni czy jakieś z internetu, bo straszliwie mi się podoba wystrój? Ogólnie bardzo podobają mi się białe meble, ale mężowi już nie i do sypialni mamy kolorowe. Toaletka cudowna - też bym taką chciała mieć i kiedyś będę miała choćby nie wiem co. Żyrandol z kryształkami przepiękny. Tylko jak dla mnie szary kolor na ścianie troszkę smutny, ja jednak dałabym coś żywszego.
Jak najbardziej podczas karmienia można usuwać zęby, leczyć kanałowo i wykonywać inne zabiegi - pytałam o to niedawno dentystkę, bo też chyba będę miała jeden do wyrwania po porodzie.
Żeby to nie było to co myślę! Leż i obserwuj! Jejciu czemu tak wcześnie u wszystkich się zaczyna, ja tak nie chę!
Bardzo ładne łóżeczko i pościel piękna!
Nigdy bym się nie zgodziła żeby nagrywać mój poród nawet jeśli jest to tylko do użytku wewnątrz szpitala i niby dla mojego dobra. W ogóle co za palant wpadł na taki pomysł?! Później np.
ordynator sobie siedzi i ogląda i ma z tego podnietę - sorry, ale różni zboczeńcy są na świecie.

za przyśpieszenie sytuacji z dowodem rejestracyjnym, ale lepiej się tym tak nie cieszyć, bo się okaże, że jednak ten samochód będzie Wam jutro potrzebny. Zostańcie jak najdłużej w dwupaku!
Chciałabym aby to była prawda, że jak się spakuję do reklamówy to będę miała bezbolesny poród. Zawsze można sobie coś powkręcać.