Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 12:30   #4940
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
dziewczyny posiadacie może ręczniczki kąpielowe z kapturkiem, jak tak to jakiej firmy? Ja mam jeden z biedronki i wydaje mi się dość szorstki
Kupowałam na All.

Taki szorstki mam od koleżanki,ale wygląda na taki który będzie wodę wciągał.Ale nie wiem jakiej firmy-nie ma napisane

Dużo z nas kupowało chyba firmy babyono albo bobas tak mi się coś przypomina.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
z BabyOno mam

ale ja ostatnio się zastanawiałam czy go wywalić czy coz nim zrobić więc jak chcesz takiego małego, mogę zrobić Ci fotkę, to Ci moge wysłac i nie bęzie to dla mnie problem

może namówię TŻ na naklejkę z sową na samochód
A to czemu,taki brzydki

Ile ja mam takich szpargałów z którymi nie wiem co zrobić a nie pasują mi do wystroju.
Wyrzucić mi żal.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Czy to zdjęcie jej Twojej prywatnej sypialni czy jakieś z internetu, bo straszliwie mi się podoba wystrój? Ogólnie bardzo podobają mi się białe meble, ale mężowi już nie i do sypialni mamy kolorowe. Toaletka cudowna - też bym taką chciała mieć i kiedyś będę miała choćby nie wiem co. Żyrandol z kryształkami przepiękny. Tylko jak dla mnie szary kolor na ścianie troszkę smutny, ja jednak dałabym coś żywszego.

Jak najbardziej podczas karmienia można usuwać zęby, leczyć kanałowo i wykonywać inne zabiegi - pytałam o to niedawno dentystkę, bo też chyba będę miała jeden do wyrwania po porodzie.

Żeby to nie było to co myślę! Leż i obserwuj! Jejciu czemu tak wcześnie u wszystkich się zaczyna, ja tak nie chę!

Bardzo ładne łóżeczko i pościel piękna!

Nigdy bym się nie zgodziła żeby nagrywać mój poród nawet jeśli jest to tylko do użytku wewnątrz szpitala i niby dla mojego dobra. W ogóle co za palant wpadł na taki pomysł?! Później np. ordynator sobie siedzi i ogląda i ma z tego podnietę - sorry, ale różni zboczeńcy są na świecie.

za przyśpieszenie sytuacji z dowodem rejestracyjnym, ale lepiej się tym tak nie cieszyć, bo się okaże, że jednak ten samochód będzie Wam jutro potrzebny. Zostańcie jak najdłużej w dwupaku!

Chciałabym aby to była prawda, że jak się spakuję do reklamówy to będę miała bezbolesny poród. Zawsze można sobie coś powkręcać.

Ale dzielnie nadrabiasz

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora