Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 17:37   #2007
maria28
Kniaginia

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Witam

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ano wolalam zrobic bibke na urodziny, i poszlo 90% kasy jaka dostalam ... a mialo byc prawko ... no ale coz - teraz jestem juz za stara :P haha.

Jaka stara! Toż 30-tki jeszcze nie masz, kobito

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny
Dziękujemy bardzo za życzenia zdrówka dla Oliwki Jesteśmy już w domu, to była jakaś paskudna biegunka:/
Przy tym ani jeść ani pić nie chciała i był delikatny stan zapalny. Ale już wszystko wraca do normy

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Roszpunka ma narzeczonego Franka
A przystojny?

My dziś byłyśmy 6,5h poza domem. Najpierw 35min szybkiego marszu z wózkiem na tą rehabilitację, potem zakupy i spotkanie w domu u koleżanki (hehe, znów mam zdjęcia z jej starszą o 2 miechy od Róży córeczką, wyglądają prawie identycznie).

No więc byłam dziś na tej państwowej reh. Nie musiałam nic mówić, bo babka po plasterku się domyśliła, że gdzieś się rehabilitujemy. Zaznaczyła tylko, że nie mogę chodzić jednocześnie na nfz i prywatnie. Ciekawe.
Ogólnie jestem zadowolona, trwało to godzinę i polegało na pokazaniu mi sposobów na podnoszenie, odkładanie, noszenie i itp. Wszystko to bezbolesne i bezstresowe dla dziecka. Czy skuteczne - nie wiem. Jest 15 spotkań, najlepiej codziennie. Jutro idę.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora