2013-10-03, 17:37
|
|
Kniaginia
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Witam 
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
ano wolalam zrobic bibke na urodziny, i poszlo 90% kasy jaka dostalam ... a mialo byc prawko ... no ale coz - teraz jestem juz za stara :P haha.
|

Jaka stara! Toż 30-tki jeszcze nie masz, kobito 
Cytat:
Napisane przez katka_19
Dzień dobry Dziewczyny 
Dziękujemy bardzo za życzenia zdrówka dla Oliwki  Jesteśmy już w domu, to była jakaś paskudna biegunka:/
Przy tym ani jeść ani pić nie chciała i był delikatny stan zapalny. Ale już wszystko wraca do normy 
|

Cytat:
Napisane przez BYou
Roszpunka ma narzeczonego  Franka 
|
A przystojny? 
My dziś byłyśmy 6,5h poza domem. Najpierw 35min szybkiego marszu z wózkiem na tą rehabilitację, potem zakupy i spotkanie w domu u koleżanki (hehe, znów mam zdjęcia z jej starszą o 2 miechy od Róży córeczką, wyglądają prawie identycznie).
No więc byłam dziś na tej państwowej reh. Nie musiałam nic mówić, bo babka po plasterku się domyśliła, że gdzieś się rehabilitujemy. Zaznaczyła tylko, że nie mogę chodzić jednocześnie na nfz i prywatnie. Ciekawe.
Ogólnie jestem zadowolona, trwało to godzinę i polegało na pokazaniu mi sposobów na podnoszenie, odkładanie, noszenie i itp. Wszystko to bezbolesne i bezstresowe dla dziecka. Czy skuteczne - nie wiem. Jest 15 spotkań, najlepiej codziennie. Jutro idę.
|
|
|