![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]() 2 - ja tam do zwierzakow mam luzik ,sama wychowana jestem wsrod nich (z psem jadlam lody jak bylam mala -on lizal potem ja ,potem on potem ja ![]() ![]() ![]() ale jak nie odrobaczony to pilnuj na razie pieska , i aby nie nasiusial na mate ....
![]() |
#1952 | |||
Wtajemniczenie
|
Ale piękny!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
I zdróweczka dla Milusia!!! ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam Wam napisać - byłam dziś u dentysty ![]() Ostatnio byłam ze 2 lata temu, babka zrobiła mi plombę i powiedziała, że mam jeszcze 4 czy 5 zębów do zrobienia. No i potem zwlekałam, później ciąża, po ciąży... ![]() ![]() No ale co niby się stało z tymi "4-5 zębów z dziurami"??? Naprawiły się same..? ![]() ![]() Jestem mega happy, ale nieco zdziwiona ![]()
![]() |
#1953 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | ||||
Wtajemniczenie
|
WItam!!
Podczytuję, ale naprawdę czasu brak, żeby coś skrobnąć, bo czesto sama z małym a że śpi po 15 minut dwa razy na dzień to padam czasami na pyszczek ![]() W poniedziałek byliśmy na sesji plenerowej, bo słonko ładne wyszło i w końcu trzeba było to załatwić. Nie moge się zdjęc doczekać, bo wiem, że będa piekne - dla chętnych do zobaczenia będa na FB ![]() Niestety podczas sesji był straszny wiatr i zaczeło mnie coś wieczorkiem brać, już się bałam, że choróbsko przede mną i Kubcia zaraże, ale na szczęście następnego dnia było lepiej. Pomogła lampka ciepłego winka ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż Kubuś to typowy synek mamusi, nauczył się, że muszę być z nim jak zasypia, sam nie uśnie trochę się tym martwię ![]() No i ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak podrośnie to będzie się bawił z małą. My właśnie teraz mamy problem po przeprowadce z kotem jednym, bo zaczął nam obsikiwać wszystko ![]() ![]() Wczoraj wyczytałam, że to przez stres w związku z przeprowadzką ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Jesli chodzi o kombinezon na zimę to ja mam zamiar kupic w Textil Market - jest cały, z nóżkami i rękawiczkami teraz na promocji za 39,99 zł. Także jak ktoś ma u siebie to zobaczcie sobie w nowej gazetce jest, wygląda fajnie. Myślałam nad używanym, ale na allegro rewelacji nie ma, a z przesyłką nie wychodzi tak tanio. W miejscowym lumpku za 35 zł są kombinezony, więc się nie opłaca. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | ||
Zakorzenienie
|
Poucinało mi cytaty. Ktoś wie ile można mieć?!
Despa, nie wiem jak funkcjonuje. Tj. o ile często karmię, je i odkłada - jest OK. Ale jak przedwczoraj urządził sobie party time 2,5 godzinny w srodku nocy + częste karmienia = sajgon... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a na 164? nosowska kiedyś śpiewała "ja-sowa" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatni raz bylam u dentysty na "odkamienianiu" w 1998 ![]() zawsze mialam mocne zeby .... czasem otworze buzie do sprawdzenia jak maz idzie (tztowi ciagle sie cos dzieje ) Cytat:
Cytat:
![]() cytatow chyba 10 wejdzie. biedna jestes z tym karmieniem - a w nocy na spiocha nie przejdzie? bo jak pisalam moj tez czesto ale na spiocha na szczescie .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zazdroszczę dobrych zębów ![]() Wykąpaliśmy Krzysia trochę wcześniej, bo się "nieco" okupciał, i teraz jeszcze pełza po całym łóżku, wlazł pod przewijak, walił głową w niego i się cieszył... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Aha, i dziś po raz pierwszy położylismy K. w wanience na brzuszku ![]() ![]()
![]() |
#1960 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj odkrylam ,ze jak z malym sie poloze godzinke wczesniej niz zwykle to zasypia i spi tak samo dlugo ![]()
![]() |
#1961 | ||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Prześliczny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Film świetny ![]() Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu. Nastunia była bardzo dzielna, nawet się nie zakrzywiła przy wkłuciu. Pani doktor i pielęgniarka wychwaliły, że pogodna i że rzadko zdarzają się takie dzieci ![]() ![]() Waży już 8,5 kg (już rozumiem dlaczego mi kręgosłup nawala) i ma 73cm długości. Właśnie ją uspałam i czekam na męża bo jeszcze siedzi w pracy ![]()
![]() |
#1962 | |
Kniaginia
|
nestelle - ucięło mi wcześniej cytat - zamierzam iść na tę państwową rehabilitację. Jestem ciekawa ich oceny.
![]() Cytat:
![]() Całkiem zapomniałam o takim kąpaniu (brakuje mi czasem emotki walącej się młotkiem po głowie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | |||
Zakorzenienie
|
ja sie teleportne
![]() w sumie ten KrK tez trzeba w koncu odwiedzic, ale dupa tak bez auta ![]() a mialam okazje 10 Lat temu robic prawko - to mi sie mega bibo-popijawy na 18 zachialo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i co poucinalo mi cyCaty ![]() lece na 66 i do spania. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Nestelle - zainspirowałaś mnie - kupiłam pełno rzepów kolorowych i doszyję do spodni od kombinezonu i tych paputków kombinezonowych. Szansa, że mała pozbędzie się ich nieco spada.
Corko Rosy - jeszcze coś miałam dla Ciebie, a bardziej Wojtka - ekologiczny, niepryskany mus gruszkowy - pasteryzowany w mojej kuchni. To niestety wcisnę Ci go następnym razem.
#1965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no to tez jestem ciekawa ?????? ![]() chyba na 69 ![]() ![]() Cytat:
![]() ehhhhhh ale wam zazdroszcze takich spotkan ,oj bardzo ![]() i w ogole chcialabym Was wszystkie zobaczyc ![]() a jak sprawy z Igorem ?
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
party time znam- i ja ledwo na oczy patrze nastepnego dnia- a jak Wy macie wiecej takich pobudek to nie zazdroszczę a jak dwie, to też?
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Igor to mój uparty osioł. Trochę gada, ale praca, praca i praca.
![]() |
#1968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niooo mam nadzieje ze to Tylko katar :0 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to nadrobilam ... lecem sie plumkac i do spania, jutro aktywny dzien .. ide zameldowac milusia - isc wypelnic wniosek o pesel polski ... cos tam mialam jeszcze na centrum i na 16 jade do Katowic na tego ''bezpiecznego malucha'' ![]() ![]() ![]() slodkich snow |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
eeee to nie wiem ,wczoraj polozylam sie z Roszkiem o 21? albo chwile przed ? a dzis musialam go obudzic przed 10 bo na basen ....
ale teraz spi od godziny dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- duuuuuzo sily i cierpliwosci Ci zycze .kiedys Ci te Twoje brzdace wynagrodza ..... ![]()
#1970 |
Zakorzenienie
|
Kochane!
Piszę w związku z moją wczorajszą prośbą o pomoc ![]() Fundacja Dobro Powraca przyjęła moją mamę pod swoje skrzydła!!! ![]() Zeskanowałam wszystkie dokumenty,wypisy ze szpitala z diagnozą. Fundacja to zweryfikowała i na tej podstawie założyła mojej mamie subkonto,na które jeśli znajdą się dobre serca można wpłacać darowizny a po Nowym roku 1% zwrotu z podatku ![]() Napisałam już do Adminki AgiZ z prośbą o przypięcie mojego apelu na głównej stronie Wizażu.. Zgoda jest więc czekam na realizację ![]() Ale jeśli mogę to i tu wkleję dane,które otrzymałam od Fundacji: Dane do przelewu darowizny to: Dobro Powraca-fundacja na rzecz Chorych na stwardnienie rozsiane ul. Hłaski 34/12, 54-608 Wrocław Numer konta: 95 1140 1140 0000 2133 5400 1001 W tytule przelewu : Elżbieta Dolata Teraz wszystko jest zweryfikowane i jak najbardziej legalne i sprawdzone.. Więc jeśli ktoś, coś.... to byłabym przeogromnie wdzięczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1971 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja by pieluchę zmienić... a kiedyś, bestyja mała, nie loobiła brzuszkowania... Cytat:
![]() ale Ty też o innej porze się kładziesz. jakbym się kładła jak Ty, to bym była zoombie. Nestelle, Tobie to, po prostu zazdroszczę... (T. śpi w swoim łóżeczku, jak go nad ranem biorę do siebie, to i tak to nic nie zmienia... tylko śpię w stresie i połamana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ostatnio mój TŻ próbował oszacować, ile PALET mleka wyprodukowałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pamiętacie gadu gadu? Tam chyba taka była. Cytat:
![]()
![]() |
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczesniej nie usnę- musi byc cos w powietrzu zebym padla, niedawno padlam o 9 ale usypiałam przed kompem i głowa mnie strasznie bolała, o 3 już byłam wyspana- wiec se leżakowałam tylko zeby przed świtem usnąć jeszcze na troche
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 | |||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Pokaźna dziewczyna. Heh, moja pewnie też dobija do 8,5. Ale dowiem się za 2 tygodnie. Cytat:
Powodzenia! ![]() Super wiadomość ![]() Cytat:
![]() Oj, tak, na gadu było kilka fajnych emotek. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
wg mnie nie
![]() Cytat:
widziałam. tylko rozmiarówkę mają jakąś dziwną. rozmiar na 12m wygląda jak 68, trzeba większy brać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() u nas ja złapałam katar ![]() Cytat:
![]() ![]() a moze cos cie ugryzło? mi Julke ostatnio cos dziabło w powieke ze chodziła 3 dni ze spuchniętym okiem Cytat:
![]()
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
ahahaha ... nie powiem ze bym moze i chciala .. ale samj to tak raczej trudno
![]() ano wolalam zrobic bibke na urodziny, i poszlo 90% kasy jaka dostalam ... a mialo byc prawko ... no ale coz - teraz jestem juz za stara :P haha. witam sie z Rana ... nie spodziewałyscie mnie sie tutaj tak wczesnie ![]() Milus cisnie w bujaku - mloda wyszla na inaguracje na studnia - wiec sie siadem - i tak caly dzien mnie nie bedzie, wiec chociaz tyle mojego :d |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
moj nie spi teraz w ogole w swoim ![]() ![]() ![]() Cytat:
zdrowka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-03 o 07:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Dziękujemy bardzo za życzenia zdrówka dla Oliwki ![]() Przy tym ani jeść ani pić nie chciała i był delikatny stan zapalny. Ale już wszystko wraca do normy ![]() Zabieram się za nadrabianie i podziwianie co nowego Małe Pociechy robiły ![]()
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super,ze juz wszystko ok ![]() heloł
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.