Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-03, 20:04   #3367
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Zastanawiajcie się ile chcecie, mnie się nigdzie nie spieszy ani nie słyszałam żeby mieli wycofywać ubezpieczenie, ale żebyś się nie decydowala tak długo jak ja, że będzie za późno na świadczenie z tytułu urodzenia dziecka

Wysłałam tego samego dnia

Zaraz zerknę czy mam w wysłanych i dobrze adres skopiowałam z pw

Oj, zdolna

Cholera

Witaj
ja ci nic nowego nie powiem - wyluzuj bo się wykończysz

Nie Isiu, jest jak tak mówiła Cebulka - jeżeli sprzedający ustalił cenę minimalną 80 zł a najwyższa oferta będzie 75 zł - nie dochodzi do umowa kupna = sprzedaży

To ja jestem lepsza żona, bo moj pije piwo, pali i czasem chrapie a i tak go kocham

Ja też tak myslałam, ale odkładam gdzie się da, i chodzę prywatnie. Wiadomo, jak patrzę na tabelkę z wydatkami żal mi du.pę ściska - mogłabym za wizyty i badania mieć porządny wózek, ale mam wizyty po godzinach pracy, nie muszę stać w kolejce od 7 rano, ufam mojej Pani Dr

Dobry!!

Nie mieliśmy prądu cały dzień w pracy...ale się wynudzilam jutro sobie wzięłam wolne, jedziemy na wizytę. Powiedzialam już TŻ że jak będzie Usg dowcipne ma się patrzeć na monitor a nie mnie
Dopochwowe na tym etapie raczej nie. Choc mi wczoraj na koniec polówkowego ginka kazala opuścic spodnie do kolan, zeby dopochwową głowicą sprawdzić szyjkę. Męża poprosilam o wyjście

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ale fura

W tym tygodniu to już raczej tylko przez brzuch

Dzięki już czaje o co chodzi z tą ceną minimalną.

Znalazłam na tablicy taki sam za 70 zł.Jak się kupuje na tablicyWybaczci e pytanie ale nigdy tak nie kupowałam,zawsze allegro a tam wszystko jest jasne.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Naiwnie myślałam że zmieszcze ciuchy w komodzie

Dzwonisz pod podany numer w ogloszeniu i sie umawiasz na odbiór.

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
oj ta oj tam
niego tak chciałam właśnie napisać

lilith super wózeczek

a ja przypaliłam moje kurczakowe kęski :/ bo w starym mieszkaniu miałam piekarnik gazowy a tu jest elektik i to z termoobiegiem i nie poznałam jeszcze wszystkich programów
więc lekka panika bo mój tż jak francuski piesek spalonego nie tknie
więc mądra spinka zrobiła do tego sos grzybowy (znalazłam w szafce taki w papierku) i buch na te kawałeczki kurczaka. wymieszałam pomieszałam trochę i pach na talerze.
mój tż zdziwiony że fajnie pasuje do siebie i że wszytsko jest bardzoooo pyszne aż wziął dokładkę
Sprytna jesteś. Mój mąż to spalone lubi. Tzn cos co dla mnie jest spalone, dla niego jest odpowiednio przypieczone

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Kupowaliśmy na allegro,płatne przy odbiorze.

Spinka ale oszustwo z tym jedzeniem

Mam leżaczekWziełam ten: http://tablica.pl/oferta/lezaczek-fi...tml#fa8af6b888
za 60 zł.
No i super!

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora