Dzięki, że we mnie wierzycie, ja jednak jakoś nie umiem sobie wyobrazić mojego wierzgającego klopsa zawijanego w chustę
Diabli -

za podwyżkę męża!
Ja brawa małej nie biłam, byłam w za wielki szoku
Agnes - ja już też przestałam czekać i tu bach obróciła się

Ja z nią nie ćwiczyłam obrotów na brzuszek tylko na boczki robiłam kołysankę i robię dalej
Dziecko mi się obudziło po 15 minutach drzemki i słyszę że wcina paluchy
Salviae - ale cudo to nosidło! A to można już takie młodsze wsadzać? Ja bym dosłownie na 10 minut dziennie tylko wsadzała dopóki nie będzie siadać, żeby psa na spacer wziąć.
Szprotka - a smarujesz czymś dziąsełka? Wczoraj jak mała zaczęła mi marudzić, popłakiwać posmarowałam i wydaje mi się że to jej pomogło. Powierciła się trochę i zasnęła.
---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------
Ash - szkoda z tym autkiem, że przez to z basenu rezygnujecie. Ja muszę siebie i męża zmotywować i wybrać się w niedzielę. Mała dobrze się czuje po szczepieniu to chyba można?
Tak jak pisałam, fajnie jest wiedzieć, że nie tylko moje dziecko takie zaczepiadło, które samo 5 minut nie wytrzyma

już marudzi w sypialni, muszę do niej iść.
---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------
Bosh co za słodziak

Zobaczyła mnie pomerdała rączkami i nóżkami, uśmiechnęła się zabójczo i zasnęła
---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------
Dzięki za info bo ja jeszcze się nie zebrałam i nie sprawdziałam od tego czasu, kiedy o tym pisałyśmy
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------
Ja małą zapisałam, ale potem rozmawiałam z pediatrą i powiedziała, że jak dziecko nie jest wcześniakiem to się nie chodzi

i jak zadzwoniłam do okulisty to babka powiedziała że z takim maleństwem jak nic mu się nie dzieje lepiej nie iść bo jeszcze coś innego podłapie - no i w końcu nie poszliśmy.
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------
Cudasy
---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------
Cudasy
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------
Patrzę kto jest na wątku - a tutaj tylko ja buszuję, co jest grane
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------
Nauczyłam się wyszukiwać

Mysia ma Womar Eco to nosidło - na all po 200 zł. Polecacie?

Mój małż by się ucieszył jak z 400 zrobiłoby się 200

No i czytałam sobie na chustach, że teraz kupuje się na teraz a jak potem będzie za ciasno to się sprzedaje i kupuje większe i pójdę tym tokiem myślenia, tylko chciałabym przymierzyć na żywo to nosidło a nie wiem gdzie
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------
O już wiem gdzie! W smyku

Vil jedziesz dzisiaj może...słyszałam że masz jakiś kupon zniżkowy

Ale chyba tak po szczepieniu lepiej z nią nie latać po sklepach od razu...w przyszłym tygodniu będę musiała męża zmolestować
Jeju niech ktoś tu zajrzy

A jak Wy robicie po szczepieniach? Przez ile uważacie z większymi wyprawami, jeśli w ogóle na to patrzycie?
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------
A jeszcze się zapytam: Mysia w ten womar eco zmieści się dziecko w kombinezonie w zime?