2013-10-04, 20:18
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
Napisane przez domii29
Co do tego mleka...
Czy któraś z tych doświadczonych mamuś używała tego mleka bebiko 1 w proszku ? Bo zastanawiam się czy to mleko jest dobre dla maluszków... Jakoś po tym "szpitalnym" mleku boję się mojemu dziecku podać coś innego niż mleko z piersi. A chciałabym jadąc do miasta bez stresu załatwiać swoje sprawy, bo zazwyczaj jadę i po 2 godzinach wracam bo wiem że Jasiek będzie głodny 
|
Odciagaj-bo inaczej zmniejszy ci sie produkcja mleka.
Cytat:
Napisane przez Mya1989
musiałam laptopa wyłączyc, bo dziecko miało tętno 16 i stwierdzila, że to od lapa... Co tam, że fikało jak dzikus i ciekawe czy ona jak lata po schodach to też nie ma tętna większego...
Akurat tu chodziło o większe problemy typu - 6letnie dziecko podpaliło 3 letniego sąsiada, do tego dochodziło zaniedbanie i na końcu jeszcze wujek ją chciał zgwałcić i jak nie chciał mu wejść to wbił jej nóż w pochwe aby było miejsce
|
#
A czym je karmisz?Olej z winogron albo lnu dobrze dziala na siersc. Moje nie gubia prawie wogole 
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko
Jeejku, drugi raz sie dzis wywrocilam  nie wiem co mi sie dzieje  na prostej drodze :banghead:
|
Ojej, uwazaj na siebie.
Daniel mi calymi dniami spiewa piosenki, mam juz dosc czasami.Nie wazne co robi, czy je, maluje, tanczy, on musi spiewac czy mowic wierszyki.
I ma faze ostatnio na dlaczego.Wymiekam czasami. Kto mnie dzis odbierze z przedszkola?Ja-dlaczego?Bo tata jest w pracy. A dlaczego jest w pracy?Bo musi zarabiac pieniazki. A dlaczego musi zarabiac?Bo pieniazki sa niestety potrzebne do zycia. A dlaczego sa potrzebne?Bo wszedzie trzeba za wszystko placic-za uslugi, za wode, za jedzenie.A dlaczego placi sie za jedzenie?Bo ktos wlozyl w produkcje jedzenia swoja prace i chce zostac za to wynagrodzonym.A dlaczego chce zostac wynagrodzonym?  
Co jest u niego slodkie, to mowi, kocham cie mamusiu, tak od siebie, dobrze ze juz jestes, tesknilem za toba, bardzo, jestes moja najmilsza mamusia wiesz?   Zjadlabym go za te teksty.
Zjadlam kaczke w chrupiacym ciescie, pyszna a teraz lody pistacjowe. Nic dziwnego ze waga wariuje.,
Koty-temat rzeka. Moje spaly z dzieckiem od poczatku-w nogach.W dole lozeczka. Ale one nie gubia prawie futra. Jak maly zaczal miec kolki i wiecej plakac, same zrezygnowaly z lozeczka. Ale zawsze do niego przychodzily, jak maly zaczal plakac. Teraz kocur spi z malym i sie do niego tuli a maly nie wyobraza sobie zasnac bez niego.
Na siersc dziala cuda olej z winogron albo lnu.1-2 ml dziennie.
Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-10-04 o 20:30
|
|
|