2013-10-04, 20:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Napisane przez misia332
rusałko wpisz mi prosze wizytę na 29.10.
|
wpisałam juz wcześniej jak zdawałaś relację po wizycie
Cytat:
Napisane przez ja :)
Spokojnie, ja Ci dotrzymam towarzystwa  U mnie nic ani drgnie.. Chociaz za 2h wizyta, więc trzymajcie kciuki 
|
Cytat:
Napisane przez teacherka
Spoko, zostaniesz z pancerną teacherką...
|
o to mam kompanki  
kciuki za wizytę!
Cytat:
Napisane przez passion80
urodzisz w mój tp, 11-go 
|
oo podoba mi się
Cytat:
Napisane przez Asiek84
 melduję że się spakowałam do szpitala  i przyszykowałam dla młodego ubranka na wyjście co by tż kłopotu nie miał 
nad strojem dla siebie muszę pomyśleć i tez przyszykuję co by mnie tż jak przebierańca nie odbierał...
|

ja mam silne postanowienie że zrobię to w końcu jutro
Cytat:
Napisane przez papuga_69
Masakra, drugi dzien z rzedu kapie małego sama.. tż wrocil z pracy obrazony i nawet nie przywitał się z Antosiem. Brak mi słów, jakim trzeba byc burakiem zeby fochy na mnie odreagowywac na dziecku. Zero pomocy i zainteresowania.. ostatnio taki stan utrzymywal sie nie cały tydzien, przeszło mu na pare dni i wczoraj znowu sie zaczelo.
Już nawet nie chce mi się tu pisać o tym jaki on potrafi być, ileż można wałkować to samo a chłop i tak nigdy się nie zmieni..
Wszystko z dzieckiem robie sama, uczę się od podstaw,nikt mi nie pomaga. A on do tej pory nawet nie zmienił małemu pampersa 
|

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__
coraz bardziej mnie bolą:/ i roznie są.. raz co 3 minuty, raz co 5, 6... potem znowu 4 itd..
|
coraz bliżej poród, coraz bliżej sialala 
Cytat:
Napisane przez cotynato
A ja dziś pomyslałam że już chyba wszystkie wrocławianki porodziły nie czekając na mnie  
|
została jeszcze "prawie" wrocławianka
nikt mi nie zrobił kolacji - musiałam sama, ale pyszna była
|
|
|