Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 21:12   #1470
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tak, dawałam je razem, ale nie na raz. Tzn. raz jedno, raz drugie dawałam, na zmianę
Jedno to na gazy, co już są, a drugie ma enzym trawiący laktozę, więc się nie kłócą

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Która mówiła, że vea rodzi?

"Jan - 57 cm, 3950 g, 10/10 Apgar. Urodzony naturalnie 4.10.2013 o godz. 12:15"

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
kochana gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Marysia, ale okropny stres musiałąś przeżyć, dobrze, że juz po wszyskim
przypomnij, jakie ywniki badan źle Ci wychodziły?

odebrałam wynik badania histopatologicznego łożyska, same dziwne rzeczy
jak przyjdzie moja kasa jedziemy do tej profesorki co prywatnie chodziłam, mam kilka pytań, wątpliwości, z ciekawości a i jednak jeśli myślimy o drugim jestem ciekawa czy duże prawdopodobieństwo, że się powtórzy
nie było za ciekawie. Wiem, że już minęło ale to wraca. Eh, ciekawe czy mogłam coś zrobić
mam nadzieje ze profesorka wyjasni wam wszystko

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Inwersja nie obraź się ale wszystko u Ciebie jest na nie. Co dziewczyny nie doradzą to wszystko negujesz.
Na nic nie masz czasu i tak zamierzasz już teraz żyć? Przecież jesteście z mężem oboje w domu i nie ogarniacie się? Nie możecie na zmianę zajmować się małym? Skoro nie płacze a tylko postękuje to chyba nic strasznego. Jak można nie znaleźć 5 min na swój prysznic i drugie 5-10 na kąpiel dziecka? Ja tego nie ogarniam zupełnie.
Ja codziennie rano kąpię się, myję głowę, prostuję włosy, maluję się, gotuję obiad, sprzątam w domu, piorę i dziś były spacery i daję radę sama Małża nie ma więc muszę sobie radzić. Jak Ty będziesz funkcjonować jak Małż wróci do pracy?
Jedyne co mi przychodzi do głowy (choć Tobie i tak się to nie spodoba) to może spróbuj z otulaczkiem i odkurzaczem/suszarką. Może zadziała to na Miłosza. Poza tym Twój spokój i opanowanie są potrzebne. On to czuje i być może przez to źle i mało sypia.

ja to juz chyba w ogole powinnam zostac ozlocona totalnie sama z dwojka dzieci, tatus tylko weekendowo. do tego psychoruchowo pobudzona 3 latka i 6 tyg kolkowe niemowle. a ja i w domu mam posprzatane, mam co jesc, zakupy porobione a i ja jakos wygladam nie no, wszystko jest kwestia organizacji, jak sie chce to mozna. najgorzej powiedziec ja nie dam rady

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

dirty..marzy mi się normalny posiłek, takie pyszne kanapeczki a kurna przez ten bebzol nic już nie mogę bo zaraz caly żołądek rozsadza ostatnio tylko chudnę, boję się coś zjeść bo później pol nocy się męczę. Marcin wyłaź
oj kochana mialam to samo pod koniec cos okropnego, co zjadlam czy sie napilam to pozniej meczylo mnie przez pol dnia lub nocy
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora