Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-04, 23:36   #2106
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość

chyba Cie pogielo z ta staroscia ..... no ale sama sie prosisz - w Twoim wieku juz zabieraja prawko
a tak na serio to rob kobieto -na co czekasz??? tylko moze lepiej w Nor.moze tam normalne egzaminy bo u nas szopka .
\.
Kasia ja slyszalam ze w Norwegi latwiej zdac. Mloda jestes rob prawko bedziecie jezdzic na wycieczki z Milusiem. Moja siostra teraz zdawala, za 2 razem zdala.. ale to co sie slyszy u nas w regionie lapówki były albo oblewanie ... teraz chyba mniej ale jednak..
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
właśnie był kurier są zabawki jak się florek obudzi to dostanie młotek chichotek na poczatek
Jak sie spisal młoteczek i reszta?? Na stronie smyka taniej niz na all czy w sklepie? nie orientowalas sie?
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczynki, jak zimno - brrr. Puszek śpi w salonie przy otwartym balkonie - spała na spacerze i śpi i śpi. Byłyśmy u ortopedy, ale usg w przyszłym tygodniu, bo wszystko wygląda bardzo dobrze, ale w tych fałdkach mało widać Moje maleństwo.
Byłyśmy w Lidlu - bardzo fajne ubranka dla naszych maluszków będą next week.

To idę po kawkę i nadrabiam.
Widzialam musze poprosic tesciow o zakupy male w lidlu moze sie uda
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Hej!

Dziewczyny, jak z tym siadaniem jest ?
Bo mały ma 5 miesięcy skończone i jak siedzi u mnie na kolanach to ciągnie głowę do przodu, więc ja go za rączki i się podnosi do siadu i tak się kiwa mu głowa ale siedzi (oczywiście go trzymam za rączki). Chyba nogę mu już pozwolić ? Pamiętam, jak byłam u koleżanki co jej synek miał 5,5 miesiąca i ona mu poduszkami obstawiała plecy i tak sobie siedział.
Moj sie podnosi, i ja podaje mu raczki, to na chwile go podnosze, siada i potem kladziemy, poduszkami nie podpieram..ale wszystko w swoim czasie, synka opieram o siebie czesto...

Moja mama kilka razy probowala sadzac no nie przetlumaczysz
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie.
Bo dziecko ma nie siedzieć tylko siadać - SAMO.
Dokladnie..

Katka zdrowka dla Oliwki.Dobrze, ze juz w domku.
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora