2013-10-05, 08:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Uroczyście oświadczam, że jak mi jeszcze raz teściowa weźmie przekręci Kubę łapiąc Go za nóżki (główka sobie reszta sobie) i jeszcze będzie nam wmawiać, że pierwszy raz i że wie co robi to Jej sprzedam liścia i pocisnę wiązanką!!!
Dzisiaj się powstrzymałam, ale sobie pod nosem powiedziałam co o tym myślę a Mąż Ją zje.bał konkretnie.
Poza tym jedna wielka ch.ujnia z grzybnią! Miałam ogarniać chatę i piec ciasto. No i co? Nico. Mieliśmy gości- teściową właśnie i męża ciocię z córeczką. I tak pokrzyżowały mi się plany. A mieliśmy z Mężem posprzątać itp... A jutro Małż mi nie pomoże, bo od razu po pracy jedzie do mechaniora z autem... Zrobiłabym coś teraz, ale Kuba śpi, więc boję się włączać odkurzacz albo mikser...
No, ale Kubuś dostał kubraczek na zimę. Całkiem fajny kombinezon. Szkoda tylko, że 2-częściowy, ale darowanemu koniowi...
Koniec marudzenia.
|

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Witam sie wieczorne 
Lonely masz urodziny czy z powodu rocznicy II na tescie dziewczyny skladaja Ci zyczenia. W kazdym razie dolaczam sie do nich  wszystkiego najlepszego!
Mysia i Hump dzieki za odp.co.do.woombie  u nas woombie ma byc tajna bronia w wielkiej przeprawie przenoszenia Sofii do lozeczka na noc  na razie zbieram sily  Jedna rzecz mnie zastanawiala. Pisalas kiedys Mysia, ze woombie jest elastyczne jak macica i dziecko moze w nim zmieniac ulozenie raczek. Sofia nawet troszeczke nie moze nimi ruszyc 
Justi ja jeszcze na 100% nie jestem do woombie przekonana, zobaczymy jak sie sprawdzi w lozeczku. Jedna rzecz, ktorej wczesniej nie przemyslalam a nie podba mi sie w woombi to to, ze trzma.nozki blisko siebie. dziecko nie moze naturalnie ich rokladac na boki, wiec nie wiem.jak to wplywa na bioderka...
Pearl zrobilam Twoje brownie  jest super. Robilam w tortownicy o sr.25cm i wyszlo wyoskie na 2cm. mi pasi  Jako polewe rozpuscilam ulubiona czekolade 
|

w tym klasycznym woombie spokojnie rusza kończynami, nasza po prostu lubi mieć swobodę jak śpi jednak większą, stąd sprzedaję, ale miała tam dość duży zakres ruchów 
Cytat:
Napisane przez diabli
 mam 3 lata mlodsza kuzynke i zawsze zachwycałam się jaka wspaniala miseczke ma do jedzenia...chciałam taka dla lalek (kapiel wodna itd.)  i oczywiście przegródki na wszystko...
|
no właśnie 
dziś nas pewnie nie będzie na necie, bo wreszcie trochę czasu razem - nie piszcie za dużo  
miłego dnia Mamusie
|
|
|